Adevarul este ca e mai bun Pepsi decat Cola Zero...![]()
Exact! Ma enerveaza ca beau cola, in shimb nu cumpar Cola, ci mai "fac rost" ori la diverse... De asta am facut rost de la MC, o dau la un Meniu Maxidar meniul nu era al meu...asa am facut-o rost
Asa faceam pe vremea cand fumam si ziceam ca ma lasnu mai cumparam, doar "faceam rost"
eventual mi-a fost mult mai usor sa renunt, decat imi e sa renunt la pepsi
![]()
"But first, let me take a selfie".
Cine Dumnezeu a inventat fraza aia/piesa sau ce o fi ?!?! Ma iau palpitatiile cand vad ca scrie cineva asta pe febuc.
Toți țăranii din trafic, care atunci când îți văd semnul de începător, te cred ăl mai prost din lume, când de fapt, ei, îs vai de capu lor. Le am dat jos, deja era enervant.
Eu ii inteleg perfect pe soferi. Majoritatea au treaba, se grabesc, vor sa ajunga in anumite locuri cat mai repede cu putinta. Ca atare, eviti pe cat posibil incepatorii si pe aia cu scoala. Ii ocolesti, treci pe langa ei, nu ai rabdare sa iasa etc. Sigur ca tendinta lor e sa generalizeze si sa creada ca toti incepatorii sunt varza, lucru evident fals. Dar asta nu inseamna ca ti-ai dori sa ii ai pe langa tine, tu "sofer experimentat" fiind.
Pe de alta parte, eu nu am avut probleme de genu' asta in trafic. Cat am fost cu lamaia in geam, soferii se comportau super decent cu mine. Aveau rabdare, nu claxonau, ma lasau sa trec de pe o banda pe alta etc.
Exact, desi am permisul de 15 ani, tolerez incepatorii, ii las sa se bage, unde ii pot depasi, ocoli o fac evident.
Ce ma enerveaza pe mine cu adevarat sunt incepatorii care nu poarta semnul de incepator...
Pe mine ma enerveaza "profesionistii" care cred ca sunt singuri pe strada/autostrada si considera ca semnalizarea este optionala.
Pe mine ma enerveaza soferi de pe Maxi-taxi care circula pe Dn1, care opresc pe marginea drumului ca sa urce/coboare pasageri , si intra pe prima banda fara nici un stres, parca suntem noi obligati sa le dam prioritate , ca la autobuze
Ca am facut un pariu prostesc.. ca pot ridica 200 kg..acum stau operat în sf ioan de hernie..
Soferii de autobuz sunt cretini. Eu inteleg, da, au prioritate, dar nu mi se pare firesc sa iasa din statie fara sa se asigure. Semnalizeaza si se baga direct. Imi mananca nervii infatuarea asta in trafic. Parca zilnic vad situatia asta, indiferent daca sunt pe trotuar, in autobuz sau la volan.
Bookmarks