Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 186 of 251 FirstFirst ... 86 136 176 184 185 186 187 188 196 236 ... LastLast
Results 3,701 to 3,720 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #3701 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Adevarul este ca e mai bun Pepsi decat Cola Zero...

2. #3702 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Mai bine renunti si la Pepsi si la Cola eu inca ma chinui sa fac asta si e al dracu de greu

3. #3703 SP
    Exact! Ma enerveaza ca beau cola, in shimb nu cumpar Cola, ci mai "fac rost" ori la diverse... De asta am facut rost de la MC, o dau la un Meniu Maxi dar meniul nu era al meu...asa am facut-o rost

4. #3704 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Asa faceam pe vremea cand fumam si ziceam ca ma las nu mai cumparam, doar "faceam rost" eventual mi-a fost mult mai usor sa renunt, decat imi e sa renunt la pepsi

5. #3705 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Ma enerveaza colegul meu de la serviciu, e foarte ciufut.

6. #3706 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Ma enerveaza oamenii pe care ii ajuti dupa care profita de tine. Sa-i ia @*#$!

7. #3707 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    "But first, let me take a selfie".
    Cine Dumnezeu a inventat fraza aia/piesa sau ce o fi ?!?! Ma iau palpitatiile cand vad ca scrie cineva asta pe febuc.

8. #3708 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Asta cu selfie ma seaca si pe mine, onanism

9. #3709 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Colegii de munca care te mananca de #!@ ....

10. #3710 SP
    Toți țăranii din trafic, care atunci când îți văd semnul de începător, te cred ăl mai prost din lume, când de fapt, ei, îs vai de capu lor. Le am dat jos, deja era enervant.

11. #3711 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Depinde, eu cand dau de incepatori, sunt prosti de bubuie. Lucky, I know

12. #3712 SP
    Sunt destui incepatori care sunt prosti, dar nu ma consider si eu unul din ei

13. #3713 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Eu ii inteleg perfect pe soferi. Majoritatea au treaba, se grabesc, vor sa ajunga in anumite locuri cat mai repede cu putinta. Ca atare, eviti pe cat posibil incepatorii si pe aia cu scoala. Ii ocolesti, treci pe langa ei, nu ai rabdare sa iasa etc. Sigur ca tendinta lor e sa generalizeze si sa creada ca toti incepatorii sunt varza, lucru evident fals. Dar asta nu inseamna ca ti-ai dori sa ii ai pe langa tine, tu "sofer experimentat" fiind.

Pe de alta parte, eu nu am avut probleme de genu' asta in trafic. Cat am fost cu lamaia in geam, soferii se comportau super decent cu mine. Aveau rabdare, nu claxonau, ma lasau sa trec de pe o banda pe alta etc.

14. #3714 SP
    Exact, desi am permisul de 15 ani, tolerez incepatorii, ii las sa se bage, unde ii pot depasi, ocoli o fac evident.
    Ce ma enerveaza pe mine cu adevarat sunt incepatorii care nu poarta semnul de incepator...

15. #3715 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Adica @Zero, in cazul de fata...

16. #3716 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Exact, desi am permisul de 15 ani, tolerez incepatorii, ii las sa se bage, unde ii pot depasi, ocoli o fac evident.
    Ce ma enerveaza pe mine cu adevarat sunt incepatorii care nu poarta semnul de incepator...
    E relativa treaba, ca sunt multi incepatori care au permis de ani de zile

17. #3717 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Pe mine ma enerveaza "profesionistii" care cred ca sunt singuri pe strada/autostrada si considera ca semnalizarea este optionala.

18. #3718 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Pe mine ma enerveaza soferi de pe Maxi-taxi care circula pe Dn1, care opresc pe marginea drumului ca sa urce/coboare pasageri , si intra pe prima banda fara nici un stres, parca suntem noi obligati sa le dam prioritate , ca la autobuze

19. #3719 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Ca am facut un pariu prostesc.. ca pot ridica 200 kg..acum stau operat în sf ioan de hernie..

20. #3720 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Soferii de autobuz sunt cretini. Eu inteleg, da, au prioritate, dar nu mi se pare firesc sa iasa din statie fara sa se asigure. Semnalizeaza si se baga direct. Imi mananca nervii infatuarea asta in trafic. Parca zilnic vad situatia asta, indiferent daca sunt pe trotuar, in autobuz sau la volan.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 186 of 251 FirstFirst ... 86 136 176 184 185 186 187 188 196 236 ... LastLast