si cred ca trebuie sa spunem "ce ne enerveaza" in materie de gaming/console si alte chestii de genu , nu altceva.
Printable View
si cred ca trebuie sa spunem "ce ne enerveaza" in materie de gaming/console si alte chestii de genu , nu altceva.
Profesori idioti care se baga in seama am avut azi bacu naibi si se bloca microsoft access (wtf fisier corupt la bac ii strigator la cer) si profesorul supraveghetor care era un habarnist cand i-am spus zice:
"Nu faci tu ceva cum trebuie".
(cum terminasem tot restul)
M-am enervat i-am lasat foaia de examen zicand ca am terminat am chemat profesorul principal supraveghetor lam pus la calc (si aceea cu nasu' pe sus ca am gresit eu) pana cand a vazut ca nu merge l-am pus pe idiotul ala sa vada ca nu eu am gresit si daca nu se pricepe sa nu deie din gura dupa care am plecat ca furtuna.
Edit: A da sa nu uitam ca de exprimarea proasta si haotica din subiecte ca te fac sa numai stii nimic nici daca stiai...
#-oQuote:
"Nu faci tu ceva cum trebuie".
...hahaha, asta e echivalent cu: vezi să nu-l strici, așteaptă p�nă se �ncarcă, etc lol
mi'a expirat goldu ieri :((:((
Creste TVA-ul :wall:......
Ca s-au anulat toate zborurile din Italia di cauza vulcanului ala tampit si idiot:wall:,si nu mai poate sa vina maicamea acasa de ziua mea de nastere:(
ca a plouat :|
ca ii inchis la midi
ca nu imi merge microfonul shi vreau sa intru in emisieeeeeeeeee:((((... am un radio pe net:D:P
...că m-am julit la m�na dreaptă (m-am frecat de-un zid cu RAM-ul :-SSlol ). Uai ce pișcă :((Quote:
Ce ma enerveaza (acum)
.... ca am stiut prea bine azi la matematica :))
Ca nu am bani sa-mi iau MW2 pe xbox , nici macar schimb nu gasesc >.> !!!
Nici o problema , dar totusi poti detalia pe scurt printr-un eventual PM? nici eu nu sunt destul de sigur , dar totul a inceput decat am jucat weekend-ul trecut MW2 pe Pc fiindca a fost '' moca ''.Si eu fiind un mare fan al seriilor ( COD4 in special ) , am zis sa il achizitionez si eu.
Ai PM Honord :)
ON: Vremea urata...
...că-s obligat să merg, s�mbătă, la o nuntă 8-|Quote:
Ce ma enerveaza (acum)
Vremea:|
Ca mi-am pierdut cheia pe plaja. Doamneee.
Ca nu gasesc Uncharted non-platinum la un pret in jurul a 70 ron :(