ca nu gasesc pe nimeni cu care s-a joc LBP in 4 ca ma-i am cateva trofee
Printable View
ca nu gasesc pe nimeni cu care s-a joc LBP in 4 ca ma-i am cateva trofee
Ca trebuie sa mai astept vreo doua zile pt. Red Dead Redemption...
Că cei de la CAVE s-au sucit și nu mai scot jocuri RF așa cum au promis nu cu mult timp �n urmă.Quote:
Ce ma enerveaza (acum)
Eu oricum am JtAG și oricum le voi juca (PE TOATE) - nu-mi pasă. Doar că mă enervează faptul că nu le voi putea juca pe LIVE și nu voi putea să mă bat (direct) �n high scores cu prietenii mei din listă.
Se pare că bate la ușă un al 5-lea X360 - de data aceasta NTSC-J (curat).
Fain...
--
�n toate astea Microsoft e cel mai excroc. Știa de faza asta (de jocurile blocate pe regiuni) și știa foarte bine că fanii vor cumpăra console extra pentru a putea juca acele jocuri. Nu din asta-și scot ei profitul maxim, dar e o sursă sigură. Din lista ema de prieteni cel puțin 30 au o a 2-a consolă - regiune NTSC-J.
Fain...(x2)
ma enerveaza ca azi e miercuri deci nu pot butona consola ca un hamisit@-) pana la 6 dimineata pentru ca in aproximativ 5 ore o sa fiu la scoala :| .Damn ... nu mai vine vacanta ?
ca exist.
Se poate rezolva
A și �nceput să primească thanks-uri lol
Ma enerveaza proiectul "unda verde" din cluj, mai mult incurca circulatia decat ajuta.
Ma enerveaza alergia...
Ma enerveaza ca am uitat ceva ce ma enerva...
Ma enerveaza ca tre sa plec la scoala
Ma enerveaza ca tre sa strang bani pt chinatown wars psp
Ma enerveaza un baiat care se da "smecher" si nu e (de la mine din clasa)
In acest moment ma enerveaza sistemul tampit de la GeCad ePayment via SMS... Imi spune ca imi trage bani si sa astept SMS cu detalii. SMS care nu mai vine...
Mi-am amintit ce ma enerva: oamenii nespalati, mai ales pe timp de vara... vai de nasul meu ce mirosuri...
Si Moero Downhill Night Type R am crezut ca este o combinatie intre racing si visual novel cand colo este doar un visual novel http://images.ngemu.com/forum/smilie...ted/hdbash.gif.
Ma enerveaza ca, mi s-a stricat laseru de la ps2
Ma enerveaza ca nu stiu ce consola sa imi iau, 360/ps3
Ma enerveaza ca nu am ce face!!!!
Si pe mine ma enerveaza un "smecher" care tot trece cu o masina decapotabila, si asculta MANELE :wall: dar daca mai trece mult nu stiu ce ii fac :bash: :gun:
Ma enerveaza ca cei mai slinosi oameni din cartier,genul ala de oameni care barfesc pe toata lumea si te vorbesc pe la spate,ma tot roaga sa le descarc si lor pozele pe PC,sa le copiez un film etc.....De acum dau sfoara-n tara ,mi-am vandut PC-ul domne . N-am ,nu pot ,nu vreau (:|
caldura asta insuportabila..