persoanele care fac abuz de un limbaj si scris plin de neologisme si fraze complicate si care in final nu transmit nimic
persoanele care fac abuz de un limbaj si scris plin de neologisme si fraze complicate si care in final nu transmit nimic
Vreau sa ma joc si eu pe Xbox si nu am loc de ai mei. Tata este in camera parintilor si se uita la Titanic, iar mama sta pe capul meu si se uita la... Titanic, dar prefera camera mea pentru faptul ca am TV ceva mai mare si "nu ii nauceste ochii". Fifa 14 @ Android for me...
Situatiile de genul asta is foarte frustrante.
Am patit si eu de vrio 2 ori sa ma alunge babacii din sufragerie de la propriul tv ...pana cand m-am enervat si mi-am mutat tv-ul si consola in camera.
Meeh, imi cumpar matele necesare pentru a conecta consola la monitor cu sunetul redat cu ajutorul unui sistem Hercules 2.1 care eu zic ca este perfect pentru asta, dar intai de toate, evacuez servanta maicamii de la mine din barlog pentru a baga un birou. Plus ca am prin pod un TV CRT vechi pe care intentionez sa plantez un PS2/Wii, depinde de buget, dar as inclina spre Nintendo. Astea toate din banii de PS4 + Vita. Oricum, fac loc pentru Xbox One la iarna, sper...
culmea, X1 e cat un PS4+un Vita (2nd hand asta din urma)
On-Topic: ca am o pofta nebuna de dulciuri/snacks-uri in ultimele zile si daca nu manc cateva ma doare burta de pofta ()
Faptul ca eu sunt la studii in Sibiu , iar parintii ambii plecati in strainatate...ai mei au decis sa inchida contractul de internet si fix de acasa...
In camin am 1.2 mb/s pe wifi...
Acasa am 8mb/s ... si e ok! Mai vin in weekend-uri si descarc , stau pe net , pe psn , pe 3DS...acum..nada
Vor sa pastreze cablu tv...WHY??? F*CK TV...gimme internet!
WURST DAY EVAH!![]()
Faptul ca acest site este contra comunistilor si din aceasta cauza am chatul blocat! Jos cenzura!
Ma enerveaza faptul ca unii se cred buricul pamantului*
*tacconi: oare de ce nu te intrebi de ce nu este NIMENI altcineva banat pe Chat in afara de tine?
Acum nu cred ca mai sunt offtopic, post hunting sau mai stiu eu ce. Am pus o intrebare amărâtă.
Aşadar pe mine ma enervează chestia asta:
Originally Posted by MonkY
neh, nu ma enerveaza asta, pe mine ma enerveaza pofta nestavilita care o am in ultimele zile de a consuma dulciuri si snacksuri
Filmele over rated - i.e. 12 years as a slave. Sa nu se inteleaga gresit, nu am nimic cu afro-americanii, chiar empatizez cu situatia absolut inumana in care s-au aflat o buna parte din existenta lor. Ba mai mult, chiar ma atrag filmele de gen si trezesc o serie de sentimente in mine. Dar filmul asta-i mult prea apreciat si nu inteleg de ce. Parca vad ca mai ia si o galeata de premii...
Daca iti plac filmele de genu, unul mai light putin, dar foarte fain, ar fi "The Great Debaters" (cu Denzel Washington). On a side note, slavery was abolished 150 years ago, people need to start getting over it.
Ok, rectific.. situl asta ingradeste libertatea de exprimare a comunistilor! Deci cine e mai securist? Eu care am "tupeul" sa spun ce gandesc sau conducerea de aici care imi pune pumnul in gura? Unii nu inteleg ca nu suntem toti la fel!
Bookmarks