Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 177 of 251 FirstFirst ... 77 127 167 175 176 177 178 179 187 227 ... LastLast
Results 3,521 to 3,540 of 5003

Thread: Ce ma enerveaza (acum)

1. #3521 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    persoanele care fac abuz de un limbaj si scris plin de neologisme si fraze complicate si care in final nu transmit nimic

2. #3522 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Banditii din DayZ!!
    Nici nu apuc sa fac ceva loot si poc primesc 1 glont in cap!

3. #3523 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Vreau sa ma joc si eu pe Xbox si nu am loc de ai mei. Tata este in camera parintilor si se uita la Titanic, iar mama sta pe capul meu si se uita la... Titanic, dar prefera camera mea pentru faptul ca am TV ceva mai mare si "nu ii nauceste ochii". Fifa 14 @ Android for me...

4. #3524 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Situatiile de genul asta is foarte frustrante.
    Am patit si eu de vrio 2 ori sa ma alunge babacii din sufragerie de la propriul tv ...pana cand m-am enervat si mi-am mutat tv-ul si consola in camera.

5. #3525 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Vreau sa ma joc si eu pe Xbox si nu am loc de ai mei. Tata este in camera parintilor si se uita la Titanic, iar mama sta pe capul meu si se uita la... Titanic, dar prefera camera mea pentru faptul ca am TV ceva mai mare si "nu ii nauceste ochii". Fifa 14 @ Android for me...
    Iti iei ps4 si vita si te joci prin remote play

6. #3526 SP
    sau din banii aia un TV mai bun care sa-l pui la tine in camera

7. #3527 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Meeh, imi cumpar matele necesare pentru a conecta consola la monitor cu sunetul redat cu ajutorul unui sistem Hercules 2.1 care eu zic ca este perfect pentru asta, dar intai de toate, evacuez servanta maicamii de la mine din barlog pentru a baga un birou. Plus ca am prin pod un TV CRT vechi pe care intentionez sa plantez un PS2/Wii, depinde de buget, dar as inclina spre Nintendo. Astea toate din banii de PS4 + Vita. Oricum, fac loc pentru Xbox One la iarna, sper...

8. #3528 SP
    culmea, X1 e cat un PS4+un Vita (2nd hand asta din urma)

On-Topic: ca am o pofta nebuna de dulciuri/snacks-uri in ultimele zile si daca nu manc cateva ma doare burta de pofta ()

9. #3529 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Faptul ca eu sunt la studii in Sibiu , iar parintii ambii plecati in strainatate...ai mei au decis sa inchida contractul de internet si fix de acasa...
    In camin am 1.2 mb/s pe wifi...
    Acasa am 8mb/s ... si e ok! Mai vin in weekend-uri si descarc , stau pe net , pe psn , pe 3DS...acum..nada

Vor sa pastreze cablu tv...WHY??? F*CK TV...gimme internet!
    WURST DAY EVAH!

10. #3530 SP
    dar netul e ieftin..adica 30RON pe luna si e bun si ala..

11. #3531 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Faptul ca acest site este contra comunistilor si din aceasta cauza am chatul blocat! Jos cenzura!

12. #3532 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ma enerveaza faptul ca unii se cred buricul pamantului*

*tacconi: oare de ce nu te intrebi de ce nu este NIMENI altcineva banat pe Chat in afara de tine?

13. #3533 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Acum nu cred ca mai sunt offtopic, post hunting sau mai stiu eu ce. Am pus o intrebare amărâtă.

Aşadar pe mine ma enervează chestia asta:
    Quote Originally Posted by MonkY
    Dear Dant3,

You have received a warning at Console Games.

Reason:
    -------
    Off-topic / spoiler / post hunting

-------

Original Post:
    http://www.consolegames.ro/forum/f35...ml#post1079950
    Nu vreau sa fiu Gica Contra, dar ce a facut tacconi? Daca omul iubeşte comunismul nu cred ca e un motiv sa fie cenzurat. Nu am vazut sa scrie in regulament asa ceva. Nu vreau sa para o cearta dar am vazut prin regulament ca nu se acceptă xenofobia si alte chestii, iar la noi pe forum unii au o problema cu ungurii. Sper ca nu am deranjat, doar o părere
    Warnings serve as a reminder to you of the forum's rules, which you are expected to understand and follow.

All the best,
    Console Games

14. #3534 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Aşadar pe mine ma enervează chestia asta:
    Acum esti on-topic!

Si ca sa nu fiu eu off-topic, o sa citez ce-l enerveaza pe sol1d: "Sa declari ca iubesti comunismul si sa te plangi de cenzura"

15. #3535 SP
    neh, nu ma enerveaza asta, pe mine ma enerveaza pofta nestavilita care o am in ultimele zile de a consuma dulciuri si snacksuri

16. #3536 SP
    Member Mariush's Avatar
    Filmele over rated - i.e. 12 years as a slave. Sa nu se inteleaga gresit, nu am nimic cu afro-americanii, chiar empatizez cu situatia absolut inumana in care s-au aflat o buna parte din existenta lor. Ba mai mult, chiar ma atrag filmele de gen si trezesc o serie de sentimente in mine. Dar filmul asta-i mult prea apreciat si nu inteleg de ce. Parca vad ca mai ia si o galeata de premii...

17. #3537 SP
    Member enemigo's Avatar
    Daca iti plac filmele de genu, unul mai light putin, dar foarte fain, ar fi "The Great Debaters" (cu Denzel Washington). On a side note, slavery was abolished 150 years ago, people need to start getting over it.

18. #3538 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Ok, rectific.. situl asta ingradeste libertatea de exprimare a comunistilor! Deci cine e mai securist? Eu care am "tupeul" sa spun ce gandesc sau conducerea de aici care imi pune pumnul in gura? Unii nu inteleg ca nu suntem toti la fel!

19. #3539 SP
    Quote Originally Posted by enemigo View Post
    Daca iti plac fimele de genu, unul mai light putin, dar foarte fain, ar fi "The Great Debaters" (cu Denzel Washington). On a side note, slavery was abolished 150 years ago, people need to start getting over it.
    sau Amistad, de Spielberg
    pacat ca nu s-a facut si continuarea asta: )))

20. #3540 SP
    Member Rukax's Avatar
    Ca nu mai pot posta de cateva saptamani.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 177 of 251 FirstFirst ... 77 127 167 175 176 177 178 179 187 227 ... LastLast