O sa ne asculte conversatiile "picante".
Yahoo a cumpărat Tumblr, sper să nu dea cu el de pământ cum s-a întâmplat cu flickr și delicio.us :/
Și apropo de flickr, tocmai i-au aplicat un refresh + 1TB free storage wohooooo![]()
era vorba de localizare prin intermediul retelelor, dragi forumisti..ca se asculta telefoanele se stie de muuult timp
oricum asta e destul de irelevant atata timp cat oameniilor din ziua de azi le place sa puna pe facebook fiecare moment al vietii lor..sa dea check-in s.a.m.d.Desi se stia ca telefoanele mobile sunt ascultate de catre diverse autoritati, acum a devenit oficial. Politia Romana a cumparat, cu 2,8 milioane de lei, un sistem de monitorizare a clientilor tuturor retelelor de telefonie mobila, de la firma germana SYBORG Informationssysteme.
Surse din Politia Romana au declarat ca sistemul nu ar permite interceptarea si ascultarea, ci doar localizarea si monitorizarea interlopilor si doar cu ordin judecatoresc, dar informatiile acestea s-au „scurs” doar pentru a adormi vigilenta opiniei publice. Asadar, dupa SRI, STS, etc., acum si Polita Romana are aparatura de monitorizare a celularelor.
Pai de asta si-o fi re-activat MM-ul FB-ul, ca sa dea check-in undeva pe Soseaua Alexandriei, unde se gaseste o anumita cladire cu gratii la geam, sarma ghimpata samd.
lol.
Am cumparat astazi o copie Sleeping Dogs de la Altex, dar se pare ca key-ul a fost deja activat.
Exista sanse sa primesc o copie noua a jocului, cu un key valabil?
He is freeView Profile: mentorica - Console Games
![]()
Am o rugaminte la colegii forumisti, incercati va rog sa-l contactati pe mentorica sa ii spuneti ca nu mai are ban.
Multumesc.
Oooohhhh, it will rainsoon enough!
---------- Post added 23-05-2013 at 12:14 AM ----------
Google "askew"
Mie da, am cerut debanarea lui de nenumarate ori!! Sper sa ia in considerare acest lucru cand se intoarce, nu vreau sa ma bata.![]()
Bookmarks