Vineri?
![]()
Remember this ?
"Bun venit pe forum.
Console Games se cheama.
MonkY e adminul.
De el ne e teama.
Daca-i o consola
Vino de ne spune.
Te rog nu fi fanboy
Ca vom face spume.
Cu totii suntem cool , dar mai si troll-uim
Ne place pe Spambox XL , ne place sa glumim.
Adesea se gaseste unu fara frica
Sa faca galagie , iar ala-i Mentorica."
Waltz-ul creat de Sir Anthony Hopkins acum 50 de ani pe care nu l-a ascultat niciodata de teama ca nu e bun.
That price makes me go crazy!
Memorie externa Kingston DataTraveler HyperX Predator 3.0 1TB - PC Garage
Well un SSD de 1 TB costa cam asa Solid State Drive (SSD) Samsung 840 EVO Basic, 2.5", 1TB, SATA III - eMAG.ro
Daca ofera macar 150 MB/S read/write si il poti baga la chei mi se pare ok pentru inceputPentru cei care folosesc virtual machines mi se pare foarte folositor sa rulezi direct de pe USB cu o viteza decenta.
Google mi-a inchis contul de AdMob pe motiv ca... naiba stie.
In stilul clasic Google, am primit un raspuns automatizat care ma anunta ca nu ma vor anunta exact ce s-a intamplat, dar ca pot face o contestatie, care o sa ma lamureasca. Bineinteles, raspunsul la contestatie era tot automatizat si tot fara motiv.
Nu e frumos sa te aperi... dar sa nu stii de ce?![]()
Asa ne-au inchis si noua contul de AdWords... si desi am facut in fiecare an cerere pt. reactivare (ei iti spun ca ai dreptul la asta), de fiecare data am primit ceva automatizat cum ca nu. E unul din motivele pentru care am ajuns sa cred ca Google a cam devenit noul Microsoft... Mai ales avand in vedere ca noi foloseam ceva legit... pe un site unde sunt toate cele in regula. Lasa ca in schimb merge AdWords pe site-uri de pr0n, warez si alte alea... Pffft...
Sincer... poate sunt paranoic, dar incep sa cred ca se intampla problemele astea doar pt ca suntem romani. Daca un britanic are trafic bun si vizite din alte tari, este semn bun si primeste bonusuri. Daca eu am aceleasi semnalmente, se ridica un semnal anti frauda...
Cred ca au 4-5 servicii sub aceasi umbrela, fiecare nume reprezentand o platforma. Care din ele este titulatura suprema... nu mai stiu nici eu![]()
Bookmarks