Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 187 of 510 FirstFirst ... 87 137 177 185 186 187 188 189 197 237 287 ... LastLast
Results 3,721 to 3,740 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #3721 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    daca e prevazut in ROI(regulament ordine interioara) al scolii poate sa-ti scada nota la purtare&stuff...asta se semneaza de parinti(la sedinta) si elevi la inceputul fiecarui an...

la frate-meu la liceu e regula asta(sau cel putin era)...baietii nu au voie sa aiba parul lung(gen caciula de par cum poarta astia mici in ziua de azi )

teoretic n-au voie sa-ti impuna nimic de genul asta la scoala...practic daca semnezi acel regulament trebuie sa te supui sau suporti consecintele..

RE:

si asta e adevarat..dar vezi tu..profesorul/directoare are intotdeauna ultimul cuvant...dpdv regulamentar ai oarecum dreptate insa daca nu te "supui" vor incepe miciile persecutii specifice scolii: ascultare din ora in ora s.a.m.d. ..asta e frumusetea

si la mine la liceu am avut o problema asemanatoare...profa de chimie innebunea daca veneam cu pantaloni trei sferturi(nvm scurti) la ora ei...nu se scadea nicio nota la purtare..dar daca veneai de 2 ori la rand cu 3 sferturi intrai in vizor si erai haituit ora de ora pana la sf semestrului..

2. #3722 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    In acel regulament scrie "tinuta decenta", ceea ce mi se pare foarte subiectiv. Nu scrie absolut nimic legat de par... Eu prin tinuta decenta inteleg sa nu-mi iasa curul din pantaloni si vin cel putin in tricou...

3. #3723 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Oh well, cel putin directoarea aceea e de sport si nici nu fac ore cu ea ... Cealalta directoare nu cred ca are treaba si pe director abia il vede cineva ...

Mersi

4. #3724 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu o baga ma in seama. Eu am fost odata blond prin clasa a 6-a. Directorul nu a mai putut de nervi. A venit mama la scoala si l-a pus la punct. Nu iti pot impune chestii de genul asta. Nu mai suntem in comunism.

5. #3725 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    A venit varaaaaaaa...kinda

6. #3726 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Gamers vs. M$ dupa conferinţa Xbox One

7. #3727 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Plouă frumos. Aştept ca tot omul microbuzul în staţie ca să ajung acasă. Din cauza ploii s-au format multe bălţi, mai ales pe marginea şoselei.
    Şi cum stăteam pe trotuar, vine un meltean împuţit cu o panaramă de maşină cu numere de Italia sau Bulgaria (ca meltenii) şi trece dinadins fix pe lângă bordură (de parcă n-avea loc pe toată şoseaua) să arate cât de ţărănoi băşinos este el. Şi trecând mârlanul prin ditai băltoaca inevitabilul s-a produs...

8. #3728 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Plouă frumos. Aştept ca tot omul microbuzul în staţie ca să ajung acasă. Din cauza ploii s-au format multe bălţi, mai ales pe marginea şoselei.
    Şi cum stăteam pe trotuar, vine un meltean împuţit cu o panaramă de maşină cu numere de Italia sau Bulgaria (ca meltenii) şi trece dinadins fix pe lângă bordură (de parcă n-avea loc pe toată şoseaua) să arate cât de ţărănoi băşinos este el. Şi trecând mârlanul prin ditai băltoaca inevitabilul s-a produs...
    Romania ...

9. #3729 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    vine bacu' fffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

10. #3730 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Romania ...
    Crezi ca in UK sau Germania (de exemplu) baltile sunt mai speciale?

11. #3731 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

1:47 fata lor....

12. #3732 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    poate-i circumcis..

13. #3733 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Fii mai explicit...in caz ca nu faci referire la un post de-al meu mai vechi, de prin 2009.

14. #3734 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar

cel mai măreț... și GLOOoooOooOorios !

15. #3735 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Epic Rap Battles of History, who won?

16. #3736 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    cel mai măreț... și GLOOoooOooOorios !
    Dzeule mare...

17. #3737 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Va mai aduceti aminte de asta?

18. #3738 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si eu ii urasc pe astia care stropesc pietonii, dar sunt constient ca si eu as face-o la un moment dat . Mai ales bimbos

19. #3739 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Crezi ca in UK sau Germania (de exemplu) baltile sunt mai speciale?
    Sunt mai civilizati

20. #3740 SP
    Member Devergo's Avatar
    Exista vreo sansa sa-mi primesc banii inapoi pe o pereche de tenesi (marca Pepe Jeans), care s-au dezlipit la prima spalare (dupa aproximativ o luna de purtare)? Au fost cumparati de la magazinul KIX din AFI si n-au fost deloc ieftini...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.