@Dant3 da, am sters postul si am uitat ca era videoul acela asa ca am luat altul asemanator![]()
Stiti ceva jocuri online multiplayer, dar in browsere? Eu si prietena mea ne plictisim teribil pe net![]()
ConQUIZtador - Joc de cultură şi strategie prin excelenţă :: Pagina de start
Daca sunteti si destepti.![]()
Intrebare stupida dar cum sterg din attachements ? Am incercat sa dau pe manage attachments dar nu vad vreo optiune de delete, nici accesand attachments din settings...
Sunt in cautare de portofel. Funky, amuzant, interesant, util.. accept orice sugestie. Numai portofel clasic de piele sa nu fie. De 2 ani de cand am cumparat ultimul portofel, au fost cam 15 incercari de a fi sustras, ultima si reusindu-le. Sper ca un alt design de portofel va atrage mai putini hoti
Multuam'
Pull&Bear Romania - MAN - BAGS AND WALLETS
Poti chiar face si o mica colectie cu ele, pretul fiind ok![]()
Astia mai destepti decat mine, as vreau sa-mi iau o masina SH, si nu stiu daca sa caut in Bucuresti sau Germania. Adica de aici pot sa o duc la teste inainte, sa o conduc and s..t, din afara ti-o aduce si asta e...e un risc care merita sa mi-l asum? Pareri?
Local sau Germanica?
Daca o iei de aici, o poti controla la reprezentanta si in proportie de 90% esti sigur ca afli totul despre masina. Si in strainatate poti face asta dar probabil te va costa mai mult. La noi e pana in 100-150 euro o verificare serioasa la o reprezentanta. Unii zic ca mai bine iei de aici, altii ca de afara, dar eu zic sa cauti oferta cea mai buna avand in vedere toate cheltuielile. De oriunde o cumperi, ai grija cu taxa de inmatriculare ca mai nou se poate recupera si desi vanzatorul zice ca a platit-o, iar el sa o recupereze dupa vanzare si sa te trezesti ca trebuie platita iar.
Cel mai bun sfat din partea mea e sa cauti forumul constructorului si sa intri acolo sa ii intrebi pe baietii cu masinile respective cum e mai bine sa procedezi si incotro sa te indrepti. VAG, BMW, Renaul, Mazda, Honda, toate au forumuri la noi. Sigur gasesti si te lamuresti mai bine acolo. Mai ales ca e vorba de o masina SH.
Sunt curios de masini, spre ce te indrepti?
As vreau un A4, euro 5, din 2010, berlina, pana in 125.000 Km, diesel 2.0 TDI, sa fie aproape full( gen navi, pilot automat ,comenzi volan de astea...)
Cred ca gasesti cele mai bune raspunsuri pe forum: Club Audi Romania - Forum cu discutii despre modelele Audi
Bookmarks