Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 189 of 510 FirstFirst ... 89 139 179 187 188 189 190 191 199 239 289 ... LastLast
Results 3,761 to 3,780 of 10197

Thread: Spambox XXL

1. #3761 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

2. #3762 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

3. #3763 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Şterge s din https

@ DjAndy cred ca de asta era vorba

4. #3764 SP
    Junior Member DJAndy's Avatar

@Dant3 da, am sters postul si am uitat ca era videoul acela asa ca am luat altul asemanator

5. #3765 SP
    Stiti ceva jocuri online multiplayer, dar in browsere? Eu si prietena mea ne plictisim teribil pe net

6. #3766 SP
    \ tudyniuz's Avatar

7. #3767 SP
    Hhahaha asta am jucat pana acum, ne-am plictisit :d

8. #3768 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Intrebare stupida dar cum sterg din attachements ? Am incercat sa dau pe manage attachments dar nu vad vreo optiune de delete, nici accesand attachments din settings...

9. #3769 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    @eagle-eye, soră-mea joacă un joculeț numit Transformice care pare funny rău.

10. #3770 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Sunt in cautare de portofel. Funky, amuzant, interesant, util.. accept orice sugestie. Numai portofel clasic de piele sa nu fie. De 2 ani de cand am cumparat ultimul portofel, au fost cam 15 incercari de a fi sustras, ultima si reusindu-le. Sper ca un alt design de portofel va atrage mai putini hoti

Multuam'

11. #3771 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Doamne Ajuta!!
    Attached Images Attached Images new-picture.jpg

12. #3772 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asta ti-e avataru' nou

13. #3773 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Sunt in cautare de portofel. Funky, amuzant, interesant, util.. accept orice sugestie. Numai portofel clasic de piele sa nu fie. De 2 ani de cand am cumparat ultimul portofel, au fost cam 15 incercari de a fi sustras, ultima si reusindu-le. Sper ca un alt design de portofel va atrage mai putini hoti

Multuam'
    Pull&Bear Romania - MAN - BAGS AND WALLETS

Poti chiar face si o mica colectie cu ele, pretul fiind ok
    Attached Images Attached Images 9815500802_2_4_2.jpg 5815505250_2_4_2.jpg 5815531800_2_4_2.jpg

14. #3774 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    maneaua religioasa

15. #3775 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Astia mai destepti decat mine, as vreau sa-mi iau o masina SH, si nu stiu daca sa caut in Bucuresti sau Germania. Adica de aici pot sa o duc la teste inainte, sa o conduc and s..t, din afara ti-o aduce si asta e...e un risc care merita sa mi-l asum? Pareri?

Local sau Germanica?

16. #3776 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca o iei de aici, o poti controla la reprezentanta si in proportie de 90% esti sigur ca afli totul despre masina. Si in strainatate poti face asta dar probabil te va costa mai mult. La noi e pana in 100-150 euro o verificare serioasa la o reprezentanta. Unii zic ca mai bine iei de aici, altii ca de afara, dar eu zic sa cauti oferta cea mai buna avand in vedere toate cheltuielile. De oriunde o cumperi, ai grija cu taxa de inmatriculare ca mai nou se poate recupera si desi vanzatorul zice ca a platit-o, iar el sa o recupereze dupa vanzare si sa te trezesti ca trebuie platita iar.

Cel mai bun sfat din partea mea e sa cauti forumul constructorului si sa intri acolo sa ii intrebi pe baietii cu masinile respective cum e mai bine sa procedezi si incotro sa te indrepti. VAG, BMW, Renaul, Mazda, Honda, toate au forumuri la noi. Sigur gasesti si te lamuresti mai bine acolo. Mai ales ca e vorba de o masina SH.

Sunt curios de masini, spre ce te indrepti?

17. #3777 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    As vreau un A4, euro 5, din 2010, berlina, pana in 125.000 Km, diesel 2.0 TDI, sa fie aproape full( gen navi, pilot automat ,comenzi volan de astea...)

18. #3778 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cred ca gasesti cele mai bune raspunsuri pe forum: Club Audi Romania - Forum cu discutii despre modelele Audi

19. #3779 SP

Deci ma reapuc de Dirt 3

---------- Post added 05-06-2013 at 11:11 PM ----------

20. #3780 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    'neața.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.