Neatza
Salut, m-am inscris pentru ca am acizitionat si eu un ps5 si vreau sa fiu la curent cu termenul de livrare de pe emag
Numele meu este Mihai, am 28 de ani, si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS5.
Salut comunitatea consolegames. Ma numesc Angelo si sunt pasionat de jocuri in special pe consola (playstation). Desi am cont de 5 ani, nu mi se mai permitea sa postez la revenirea pe forum. Am fost directionat aici si iată postez câteva cuvinte. Momentan vanez un PS5 digital la pret retsil si gratie voua am aflat de figura cu Telegram si acum stau cu ochii pe app si forum pt updates. Multumesc
Salut, sunt din Cluj si inca nu am reusit sa comand un PS5 cu disk. Ma intereseaza daca aveti in plus(dintr-o greseala) la pretul normal.
Salut tuturor, m-am inscris pentru ca intentionez sa cumpar o consola, si pentru a face parte din comunitate dupa aceea![]()
Salut, sunt un gamer de pe vremea HC-ului cu casete audio si incerc sa ma reciclez pe PS5, dar deocamdata nu am reusit nici macar sa-l achizitionez![]()
Salut,
M-am inregistrat sa le multumesc celor din grupul 'PS5 - achizitie din Romania', m-au ajutat sa cumpar un PS5![]()
Buna la toata lumea,
Am ajuns pe acest forum din cauza situatie grave in care se afla stocurile de PS5. Sper ca gasesc aici suport sau ceva ajutor ca sa imi pot cumpara un ps5 la pret cat de cat acceptabil.
Ma joc pe PS4, Xbox, PC, Switch si PS Vita.
Salut, sunt Horia si m-am inscris pe forum deoarece doresc sa cumpar un ps4 slim modat.
Bookmarks