Nu ai putea face să apară undeva c�te thanks-uri mai putem da sau să mărești limita?
Neaparat: se poate ca atunci cand intru in advanced search, tabul default sa fie cel cu "single content type" si sa fie bifata by default casuta cu "exact name"?
Mersi. Si inca ceva: se poate face ceva ca forumul sa fie mai putin wide? Am monitor 4:3 si trebuie sa dau si scrol orizontal asa cum e acum.
Nope! Asta nu se poate. Latimea este de 1200px, atat cat sa intre in 1280 (hd ready). Asa este de 3 ani, si va fi minimul pe latime.
Foloseste cu incredere zoom-ul browser-ului, sau ia-ti un monitor cu rezolutie/diagonala mai mare. Desi sincer... CG-ul se vede foarte ok chiar si pe iPad, care are doar 1024 x 768...
Ok. Doar ca inainte de migrarea asta, nu-mi amintesc sa fi dat scrol orizontal. Se vede bine si pe iPad, doar ca tot trebuie dat scrol orizontal![]()
Sincer chiar nu inteleg la ce anume te referi cu scroll orizontal. Atat pe PC cat si pe iPad. Uite cateva screen-uri din paginile importante... la care nu am dat niciodata scroll orizontal. Poate-mi dai un screenshot... si-mi spui si in ce rezolutie si cu ce browser, desi pe iPad chiar nu inteleg cum ajungi tu sa faci scroll orizontal...
P.S. Screenshoturile sunt facute si pe landscape si in mod portrait.
Viezure let me tell you something (and it's final):
1. Felicitari, faci parte din cei 10.05% care folosesc Opera pe CG
2. Nici inainte nu avea cum sa mearga pe Opera (de PC) fara scroll, pentru ca dimensiunea pe orizontala era IDENTICA: 1200px. 1200px nu vor intra niciodata in 1024px fara shrink/zoom out.
3. Opera de iPad (desi e varza), stie sa faca autozoom (shrink). Ai screenshoturile atasate in caz ca nu ma crezi.
4. Cum am zis si mai devreme, faci zoom out si e cat de cat ok. Sau get a better monitor. 1024 pe PC este atat de 90's....
Am si eu o idee, probabil ca n-o sa se poata implementa, dar nu strica sa o zic, nu ?
Ar fi super daca fiecare user si-ar putea adauga userii in doua categorii si cand se uita pe forum sa le apara un semn langa numele userului. De exemplu sa pot baga userii X, Y si Z intr-o "lista neagra" si userii A, B si C intr-o lista de "good guys". Si cand vad un post de la un user dintr-una din liste sa vad un semn distinct langa user.
Buna ziua tuturor.
Parerea mea cu privire la noua interfata si icon-uri.
Pentru ca doresc a fi o critica constructiv-rapida,ma voi rezuma a spune ce imi displace si prin eliminare restul inseamna ca ati facut pe placul meu
- noile iconuri pentru thread( cele rosii) - foarte mari si le gasesc "obositoare" pentru ochi (prea flashi)
- numerele ce simbolizeaza paginile unui thread -poate ar fi bine sa fie mai mari sau eventual puse in patratele pentru a fi mai usor de observat.
Cam atat.Dupa cum ati observat nu imi displac multe
Va doresc o zi minunata tuturor.
�n legatură cu noua formulă a bazarului - console.
Am văzut ca sunt trei categorii pentru fiecare firmă �n parte. N-ar fi mai ordonat dacă le-ai uni �ntr-una singură pentru fiecare brand? măcar contopirea categoriilor "schimburi" - "v�nzare" ar ajuta. Mulți au v�nd/schimb, eu trebuind să caut in două categorii pentru un joc. Nu zic ca userul nu va respecta regula pentru fiecare categorie �n parte de la schimbarea aceasta pe viitor, dar pentru siguranță tot va trebui să caut simultan in cele două categorii, v�nzare, respectiv schimb jocuri. Noroc ca poți căuta prin advanced search pe mai multe arii simultan prin ctrl+click, dar sunt sigur că userii fără experiență habar n-au de treaba asta.
Cu cat mai puține categorii pentru fiecare brand, cu at�t mai puține șanse ca un user nou sau doar unul grăbit sa posteze in categoria greșită, mai puțină muncă pentru staff �n a le muta.
Personal, c�nd căutam un joc anume mă enerva faptul că apăreau anunțurile de la celalalte console. De hăhău timp vroiam sa vad o categorie numindu-se simplu "Sony: Jocuri, Console și Accesorii", sau hai, doar "Sony: Jocuri Console" și una "Sony: Console și Accesorii".
I R AGREE, e foarte frustrant eu nu mai inteleg nimic
am 2 threaduri deschise in diferite categori, era mult mai bine cum era inainte , acuma sincer chiar este foarte complicat , dar pana la urma nu este un forum exclusive de schimburi si vanzari de jocuri cel mai bine era cum era inainte, dar si cum zice iulian este foarte bine.
"hahahau" presupun ca inseamna mai putin de 2 luni, avand in vedere ca de-atunci te-ai inregistrat pe CG, nu? Well, unii asteapta de 3 ani schimbarea asta. They win (for now)
"Categori"-le sunt binevenite pentru cumparatori. Cat despre "diverse" inca nu s-au mutat toate cele de acolo, so give it a little time. Sorry, dar trebuiesc luate manual. In rest, din momentul in care aveti "Schimb" in titlu, acestea vor ajunge in aria de Schimburi.
P.S. Inca se cocheteaza cu ideea ca Schimburile sa fie contopite cu Jocurile. Si ce facem atunci cu cei care schimba console sau accesorii?!?![]()
Bookmarks