Nu va exista buton de groan/dislike, pentru ca din pacate traim in Romania... si sunt multi care se refuleaza online. Din pacate, chiar si atunci cand nu au motiv sa o faca. Dar daca pot si li se permite, atunci garantez 100% ca se va intampla. Iar aici nu avem timp si chef de scandaluri. Pentru asta exista forumuri "dedicate" (slava Domnului, sunt destule in Romania). Daca nu-ti place ceva... ori postezi ceva prin care sa demonstrezi contrariul postului respectiv, ori exista buton de "close" la pagina in browser... Pentru restul exista butonul de Report post (daca este incalcat Regulamentul). Have fun!
gandeste-te cati ar abuza de aceata functie doar pentru ca nu-i place userul respectiv si i-ar da dislike la toate posturile doar ca sa-i scada din reputatie. daca ti se pare "o completa idiotenie ce spune cineva" cel mai bun lucru e sa-l ignori, nu cred ca merita sa te obosesti.
Dar unde e butonul de Like daca tot doriti buton de Dislike? Eu vad doar un buton de Thanks care ar trebui folositi ca atare ... adica pentru spune
"Multumesc". Si daca ai dat "Thanks" si te-ai razgandit ai posibilitatea sa-ti iei multumesc-ul inapoi. Care e opusul lui multumesc? Nemultumesc?
![]()
"Imi place" sau "Nu-mi place" eu le asimilez cu "I approve" si "I disapprove". Parerea mea...
Ma intreb de ce nu exista pe Facebook buton de "Dislike"?
ce zic eu si ce intelegi tu... un sfat pentru userii mai noi, in loc sa revolutionati forumul mai bine faceti ceva cu adevarat util, o stire, un review, o informatie despre un joc, un subiect interesant de discutie gaming related etc...
LE: btw credeti ca nu s-a mai discutat despre acest lucru pana acum pe forum? pana la urma tot la aceasta concluzie s-a ajuns, e mai bine fara.
Eu pun pariu ca ar iesi scandal si caterica mult mai mare cu butonul ala decat daca postezi direct si spui ce nu-ti place. Gandeste-te ca un user posteaza pe un thread si scrie mai multe chestii. Tie nu-ti place una din chestiile alea si apesi "dislike". Userul vede ca ai dat dislike. Cum crezi ca va reactiona ? Imediat o sa sara ca ars : ce-ai ma ? ce nu-ti place din ce am scris ? etc, etc.
Si mi se pare chiar normal, dai asa dislike fara argumente, fara nimic, gandeste-te cum se simte userul ala. In cazul in care chiar zice o prostie sau ceva ce nu-ti place postezi. Ca de aia e forum, nu e "feisbuc", ce mama naibii.
Se poate sa avem o categorie sau sub-categorie pentru indie games? Sincer mi se pare ca un thread e prea putin. Jocurile indie merita mai mult "respect" si mai multa atentie avand in vedere ca de foarte multe ori developerii risca totul de dragul inovatiei spre deosebire de companiile mari care fac aceleasi chestii over and over numai ca sa isi umple buzunarele cu bani.
(Sub)Categoria poate fi ceva cum avem deja: gen "Jocuri PC: MMORPG" de exemplu (desi foarte multe jocuri indie apar si pe console cred ca am putea omite primele doua cuvinte). Let's show Indie games more love guys!![]()
Pe cand un stil "mobile"? (mai ales pt partea de forum)
De cand am intrat si eu in randul lumii si mi-am luat smartphone am inceput sa intru tot mai des de pe mobil si e cam nasol sa navighezi pe 4" pe interfata de desktop...
RaverX: pentru mobiles a fost aleasa optiunea cu Tapatalk. Exista pe toate platformele (Android, iOS, etc...) si este foarte ok pt. vB.
Nu am mai intrat de ceva vreme asa ca imi cer scuze daca n-am prins ideea, dar - Unde a disparut Gameshop-ul?
Citeste ultima pagina: http://www.consolegames.ro/forum/f60.../index409.html
Primul post de pe pagina aia spune multe, iar urmatoarele posturi doar confirma o mentalitate romaneasca: daca e cineva care te ajuta da-i in cap.
RaverX: din pacate nu este numai atat. Noi cu Gameshop (Best Distribution) aveam un contract de barter (noi ofeream publicitate, sticky, etc.) si ei ne ofereau un nr. de jocuri lunar, jocuri pe care noi le ofeream la concursuri, intalniri, etc. Din pacate, in Romania un contract se pare ca nu are nicio relevanta, intrucat noi nu am mai primit nimic de aproximativ 4 luni. Asta desi noi ne-am respectat partea noastra de contract. Dar, asta este... speram ca le va lua locul cineva mai interesat de piata din Romania, unde chiar cred ca avem ceva de spus.
MonkY, eu chiar cred ca este cazul sa faci ceva. Le-ai dat un deget si ei ti-au luat toata mana. Nu mi se pare normal. Daca chiar exista un contract fizic pe treaba asta, atunci fa-le o sesizare, daca nu te baga in seama, fa o reclamatie. Au fost neseriosi in ultima perioada si asta e problema lor, dar contractul e contract. Cand aud chestiile astea ma enervez si nu imi place.
tudyniuz: nu sunt genul caruia ii place sa se certe sau sa faca scandal. A se vedea si cazul in care mi-au copiat ghidul de acvaristica si au scos o carte. Nu m-a suparat faptul ca l-a copiat (stiind ca ar putea ajuta pe altcineva ma face sa ma simt bine), ci faptul ca nici macar nu a pus un link la noi, sau sa spuna acolo "Multumim comunitatii CG de unde m-am 'inspirat'".
In cazul Gameshop... devenise oricum foarte dificil, pentru simplul motiv ca lista de jocuri din care ne puteam alege devenise din ce in ce mai restransa. De obicei in ultima vreme puteam alege doar jocuri foarte vechi sau foarte slabe (probabil cele care nu se mai vindeau). Mai rau, ni se facturau la niste preturi infernale (ca sa va faceti o idee, un joc care pe site era la 56.99 RON, pe factura catre noi putea ajunge si la 279 RON + TVA). Teoretic nu ar fi trebuit sa-mi pese, pt. ca barterul ajungea pe zero... practic insa, contabilitatea lor nu-mi raspunde dupa aproape un an de insistente. Motiv pentru care, eu in momentul de fata am niste datorii la stat infernale (aproape 5000 RON).
Eu am incercat sa-i inteleg... i-am promovat peste tot asa cum am putut, si cred ca am avut un aport destul de mare in ridicarea Gameshop-ului (nu de putine ori primeam intrebari de la userii CG intrebandu-ma daca sa aiba incredere, daca sunt seriosi, etc... de fiecare data i-am recomandat). Insa in final, daca de la ei nu nu s-a mai dorit sa se investeasca in asa ceva...
La urma urmei... asta este piata si fiecare joaca in aceasta piata dupa cum poate. Probabil vom ajunge sa facem reclama la firme de-afara... sau sa ne bazam pe Webpredator, robertdinu, Donely, thehut, amazon & co pentru a ne achizitiona jocurile, consolele si accesoriile. Mai rau este ca nu stiu daca vom mai putea veni cu premii pentru concursuri... Dar, mergem mai departe! Poate le va lua locul cineva mai OK... sau poate, cine stie... se adeveresc zvonurile si vine Amazon in Romania![]()
Bookmarks