Am observat si eu problema cind am postat niste filmulete, dupa editare totul a fost ok.
Am observat si eu problema cind am postat niste filmulete, dupa editare totul a fost ok.
Azi pe la ora 8, timp de vreo 20 min nu am putut intra pe site. S-a intamplat ceva sau era de la mine ?
Avem uptime acum de 39 de zile (de cand datorita unui update a trebuit dat un reboot)... deci de la server nu era sigur. De la Datacenter mi-au zis ca probleme azi nu au fost... deci daca s-a intamplat ceva, s-a intamplat undeva pe drum, intre providerii de net or something... Cand spuneti ca ati avut probleme, specificati si ce provider aveti, ca sa vedem de cine ne luam![]()
RDS ip fix (eram la munca). Am dat ping in www.consolegames.ro 100% pierderi. Nu mi-a dat prin cap in momentul ala sa dau un trace sa vad unde se opreste.
paunstefan: scuze, n-am vrut sa fiu prea rautacios, dar crede-ma ca la toate firmele unde e pus Romtelecom, e crima si pedeapsa. Poate pica orice, oricand, oricum... iar tech supportul are cateodata niste timpi de rezolvare mai ceva ca pe vremea cand dadeau net pe dial-up si nu stiau cum sa rezolve problemele cu cuplajul
cristi-dinu: mare pacat. Oricum mie softul de monitorizare nu mi-a prins nimic in acea perioada (si una din conexiuni la mine e tot RDS). Dar, cine stie... Anyway, Datacenter-ul ne asigura 99,5% uptime pe an... In ultimii 2 ani nu stiu daca am avut 0,01% downtime, si atunci au fost probleme mari pe tot cartierul, cauzate de caderi de la Enel...
MonkY, ce se intampla cu jocurile Arcade?
La multe jocuri cand depasesc scorul mai mare de locul 3, imi spune ca nu poate fii inregistrat....
Din pacate unele jocuri sunt facute cu "piciorul". De fapt, ele sunt convertite pentru a trimite date catre vB. Din pacate... de multe ori hackul respectiv "uita" dupa un anumit timp sa mai si trimita scorurile catre id-ul userului care se joaca. Nu prea este solutie... decat sa verific daca exista o alta versiune a jocului. I'll give it a try...
ce se intampla cu site-ul? Nu mai am unele butoane, avatarele nu se vad, diacriticile nu merg, meniurile sunt out of place...
---------- Post added 21-12-2010 at 10:17 PM ----------
nu mai exista edit, post reply...etc.
nu se vad atasamentele...
---------- Post added 21-12-2010 at 10:20 PM ----------
primul post e pe pagina 14 la final...
Cred ca ai un addon ceva care opreste imaginile, javascripts, etc... pt. ca din cate observ nu ai decat text incarcat, si-atat.
Gata, am rezolvat. Am luat Firefox-ul la purecat- asta după ce-am curățat tot (evident că tot n-a mers).
Silly Browser - bine măcat că are error console.
Bookmarks