+ Reply to Thread
Page 14 of 58 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1160

Thread: Probleme Site?

1. #261 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Am observat si eu problema cind am postat niste filmulete, dupa editare totul a fost ok.

2. #262 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Azi pe la ora 8, timp de vreo 20 min nu am putut intra pe site. S-a intamplat ceva sau era de la mine ?

3. #263 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Azi pe la ora 8, timp de vreo 20 min nu am putut intra pe site. S-a intamplat ceva sau era de la mine ?
    Sigur nu a fost de la tine. Si eu am patit la fel.

4. #264 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Avem uptime acum de 39 de zile (de cand datorita unui update a trebuit dat un reboot)... deci de la server nu era sigur. De la Datacenter mi-au zis ca probleme azi nu au fost... deci daca s-a intamplat ceva, s-a intamplat undeva pe drum, intre providerii de net or something... Cand spuneti ca ati avut probleme, specificati si ce provider aveti, ca sa vedem de cine ne luam

5. #265 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu am Clicknet de la Romtelecom .

6. #266 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Eu am Clicknet de la Romtelecom .
    Case closed

7. #267 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    RDS ip fix (eram la munca). Am dat ping in www.consolegames.ro 100% pierderi. Nu mi-a dat prin cap in momentul ala sa dau un trace sa vad unde se opreste.

8. #268 SP
    Admin MonkY's Avatar
    paunstefan: scuze, n-am vrut sa fiu prea rautacios, dar crede-ma ca la toate firmele unde e pus Romtelecom, e crima si pedeapsa. Poate pica orice, oricand, oricum... iar tech supportul are cateodata niste timpi de rezolvare mai ceva ca pe vremea cand dadeau net pe dial-up si nu stiau cum sa rezolve problemele cu cuplajul

cristi-dinu: mare pacat. Oricum mie softul de monitorizare nu mi-a prins nimic in acea perioada (si una din conexiuni la mine e tot RDS). Dar, cine stie... Anyway, Datacenter-ul ne asigura 99,5% uptime pe an... In ultimii 2 ani nu stiu daca am avut 0,01% downtime, si atunci au fost probleme mari pe tot cartierul, cauzate de caderi de la Enel...

9. #269 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    MonkY, ce se intampla cu jocurile Arcade?
    La multe jocuri cand depasesc scorul mai mare de locul 3, imi spune ca nu poate fii inregistrat....

10. #270 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Și eu am probleme la jocul ăla (imediat după ultimul set de poze...pa ).

11. #271 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate unele jocuri sunt facute cu "piciorul". De fapt, ele sunt convertite pentru a trimite date catre vB. Din pacate... de multe ori hackul respectiv "uita" dupa un anumit timp sa mai si trimita scorurile catre id-ul userului care se joaca. Nu prea este solutie... decat sa verific daca exista o alta versiune a jocului. I'll give it a try...

12. #272 SP
    Unde-i opțiunea Blog de pe forum? Că n-o mai găsesc

13. #273 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Unde-i opțiunea Blog de pe forum? Că n-o mai găsesc
    Blogul a fost dezactivat de ceva vreme... tot asteptam un update de la vBulletin care sa repare problema. Meanwhile, ne cerem scuze dar blogul nu poate fi accesat. As putea sa-l activez, dar arata ca naiba (e o problema de incompatibilitate cu ultima versiune 3.x).

14. #274 SP
    ce se intampla cu site-ul? Nu mai am unele butoane, avatarele nu se vad, diacriticile nu merg, meniurile sunt out of place...

---------- Post added 21-12-2010 at 10:17 PM ----------

nu mai exista edit, post reply...etc.

15. #275 SP
    post reply

16. #276 SP
    nu se vad atasamentele...

---------- Post added 21-12-2010 at 10:20 PM ----------

primul post e pe pagina 14 la final...

17. #277 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Mie imi merge bine ... Ai sters cookie, golit cache, etc. ... ?

18. #278 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca ai un addon ceva care opreste imaginile, javascripts, etc... pt. ca din cate observ nu ai decat text incarcat, si-atat.

19. #279 SP
    Gata, am rezolvat. Am luat Firefox-ul la purecat - asta după ce-am curățat tot (evident că tot n-a mers).

Silly Browser - bine măcat că are error console.

20. #280 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Gata, am rezolvat. Am luat Firefox-ul la purecat - asta după ce-am curățat tot (evident că tot n-a mers).

Silly Browser - bine măcat că are error console.
    Google Chrome - Obţineţi un browser rapid şi nou. Pentru PC, Mac şi Linux punct

+ Reply to Thread
Page 14 of 58 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast