Am un Internet Explorer 8 la work aici, inseamna ca de la el ii daca nu ati modificat nimic
Se poate, e tare retard. 10X
Am un Internet Explorer 8 la work aici, inseamna ca de la el ii daca nu ati modificat nimic
Se poate, e tare retard. 10X
Multumesc frumos,Monky.
E lege pe forumu' asta - orice greseala e taxata de "veterani" (persoane cu vechime) prin posturi care se vor ironice,dar sunt de'un penibil iesit din comun.
Nu te mai supara degeabaIti dai seama ca era evident typo din postul tau . Just joking si noi
![]()
Eu am gasit probleme la PSN Trophy Card, am bagat ID-ul in profil, dar cand dau sa vad card-ul nu apare ( ca in attachment).
Si vad ca nu mai exista buton de attach la Quick Reply. Asta o sa ramana asa, sau o sa apara ?
Attachment 114785
Esti sigur ca esti pe Light Style? Nu de alta, dar eu am incercat 5 browsere, si pe toate arata ok. Ba chiar se vede cum ai gamertagul lui BoDoPSX
Ai citit ce scria acolo in profil la adaugarea iD-ului de PSN? Daca nu, mai citeste odata: http://www.consolegames.ro/forum/pro...do=editprofile
P.S. id-ul necesar pt. trophy trebuie sa-l generezi pe site-ul oficial PlayStation (care e picat din nou... din pacate). Nu merge sa introduci direct nickname-ul tau.Enter your PlayStation Network id (get it from eu.playstation.com -> My Profile -> Portable ID -> Generate Portable ID)
...a mers, lol. Dar nu acela e ID-ul meu de steam. ID-ul meu e cs_ronan, eu cu ala mă loghez pe site...pe steam...de ani buni. Nu exista RonanN! pe vremea aiaID-ul pe care trebuie sa-l bagi pentru Steam este "RonanN1" conform linkului asta: Steam Community :: ID :: RonanN1
Ciudat, foarte ciudat.
Bine că merge...
Thanks.
*p.s.
Steam Username cs_ronan
Steam ID RonanN1
...lol.
Intrebare:Cum pot schimba de pe Light Style pe Dark Style ?
o simpla sugestie:ar fi bine ca Feedback Score-ul sa fie vizibil doar in aria de Publicitate,respectiv Bazar,nu cred ca intereseaza pe nimeni TR pe un thread normal->doar parerea mea..
P.S.Am inteles ca aici trebuia postata sugestia
nu vreau fac post-hunting sau ceva de genul, dar tot observ anumite greseli.
acum un post trebuie sa aibe minim 5 caractere, e enervant mai ales daca vrei sa dai un simplu "up" la bazar. poti sa schimbi aceasta limitare? thx![]()
ok, am si eu o problema. Cand intru pe site, site-ul e teribil de lat - pe tot ecranul imi apare poll-ul. Stiti cumva ce pot face ? Ma chinui sa pun o imagine, dar nici upload=ul nu merge.
sistemu de private message nu functioneaza...adica de trimis se trimite dar cand te uiti la "sent" nu salveaza mesajul, bafta...
Daca pui mesaj si in a 2a casuta vizibil numai pt. moderator si vanzator/cumparator merge
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
Ti bifata optiunea
nu de alta da' mie mi-o ramas mesaju' trimis
- Save a copy of this message in your Sent Items folder ?(mai jos de casuta unde scrii mesaju')
![]()
Well, aveti acum si style-ul dark, pe langa cel light. Sorry, stiu ca sunt ambele pline de bugs... dar cam atat am reusit sa fac dupa 5 ore de somn in 4 zile. Keep the bug reports coming. Ma voi ocupa de toate... rand pe rand. Bine ca macar nu mai trebuie sa-mi arda retina albul acela![]()
Monky,imi pare rau ca iti spun dar acum mai stam de vorba pe intuneric.Skin-ul pe negru este extraordinar
Gamer IDs : Psn ID apare cu X
In versiunea cu dark skin, culoarea fontului in partea din stanga a paginii de profil (send private message/ send email/ etc..) ramane cea default, gri inchis.
Bookmarks