Rubrica Arcade,nu functioneaza,orice joc te joci,te trezesti la sfirsit(cind dai submit score) ca ramane negru,sau ca esti pe alte pagini de pe forum...
Rubrica Arcade,nu functioneaza,orice joc te joci,te trezesti la sfirsit(cind dai submit score) ca ramane negru,sau ca esti pe alte pagini de pe forum...
E bine venita culoarea negra. Ai grija de sanatate apoi de forum. Nu murim si noi cu doua trei bug-uri o vreme. O mica schimbare care nu imi place este ca atunci cand dau click pe un user nu imi mai apare optiunea de "View all threads started by x". Ar mai fi si Quick Links care mi se pare destul de greu de accesat fata de varianta veche. Oricum sunt bucuros de multe alte chestii si felicitari pentru noul look. Arat slick and smooth. Bravos![]()
![]()
Aplauzele ar trebui să apară și dacă voi nu aplaudați, compensez eu prin aplauzele mele!
Apreciem efortul depus și dacă nu se poate �ncă observa aprecierea noastră, curand se va observa.
La trader rating campul de "additional comments" e obligatoriu. Nu ar trebui sa fie optional? Daca ratingul e pozitiv nu prea e nevoie de additional comment.
mai e o problema. daca folosesti verisunea light nu se vede scrisul ca era alb pe negru inainte...ce trebuie facut sa se vada scrisul indiferent de ce tema alege userul?
Nu putem sa lasam optional asa ceva. E ca la ebay... nici acolo nu te lasa doar sa dai rating. Trebuie sa si scrii ceva. De preferat despre produs, despre cum a decurs tranzactia, etc. Oricum sunt minim necesare 10 caractere... not so bad...
Pune un screenshot te rog, ca sa vad exact despre ce "scris' vorbesti. Thx!
---------- Post added at 01:58 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
Inca lucrez la Arcade... have patience pls...
In partea stanga a posturilor, unde este identificarea autorului, la "Gamer IDs" apare ca si cum nu mai exista poza care ar trebui sa o afiseze.
Nu cred ca este din cauza faptului ca nu merge partea de PC inca la PSNetwork pentru ca eu, de exemplu, nu am trecut acolo decat id-ul fara referire la ID Card; si asa se vede si pentru cei cu ID de xbox... Attachment 114915
uite - http://www.consolegames.ro/forum/f41...ce/index3.html vezi daca se intelege ceva pe light...
Acum ar trebui sa functioneze si Arcade-ul (cat de cat)
Pai, e absolut normal ce se intampla acolo. Ai scris cu culoarea ALBA... cum ai vrea sa se inteleaga ceva pe fundal ALB? Ti-am dat eu remove formatting la primele 2 posturi... De-acum inainte nu mai scrie cu font de culoare alba... Nu e un bug al forumului, este un lucru logic. La fel, daca vei scrie cu negru, nu se va intelege nimic pe dark style. Ideea de baza este sa lasi culoarea default... astfel incat sa fie ok pe orice alt style.
pai era scris cu alb pentru ca, inainte forumul era doar pe fundal negru, ce se-ntampla acum daca unii useri folosesc varianta light cu ce culoare sa scriu ca sa nu fie probleme asta intrebam...
si ce fac stau sa probez pe ambele optiuni ce merge? unele topicuri nu le mai pot edita, stiu ca-n alte parti nu exista problema asta...
Noul dark style e mult mai bun, CG is just getting better. Imi place ca ati implementat si feedback score-ul, desi unii critici spuneau ca nu e pertinent. Mi se pare o realizare foarte reusita.
Totusi, nu-mi place faptul ca site-ul a cautat un aspect "4:3", nu mai e 16:9 (Expanded) ca in inainte.
De asemenea, "X-ul" din pozele atasate nu prea se vede agatat acolo in stanga-sus a pozei.
Este departe de a fi finalizat... De fapt, daca stau si ma gandesc, in toti cei 3 ani am tot adus modificari/imbunatatiri.
Cu viewer-ul de imagini se va rezolva, don't worry... Insa nu inteleg ce anume este 4:3 fata de ce era inainte 16:9? Marimea este aceeasi pe latime (1200).... toate imaginile din news/reviews sunt tot 1280x720... Te rog sa ma lamuresti, ca sa stiu ce pot rectifica.
Ma refer la faptul ca marginile browserului sunt negre, formul este "centrat" dar nu este incadrat pe toata latimea display-ului.
Poate ca asa era si inainte, dar tot mi se pare ceva ciudat cand intru pe site/forum, parca textele par mai inghesuite.
Probabil ca o fi de la font, stiu eu ....
...se poate ca atunci c�nd vreau să dau reply și apăs pe Reply to Thread să se deschidă automat modul advanced? Quick reply să fie Quick reply și Reply to Thread să fie advanced. Că acum...dau pe Reply to Thread și mă dă jos la Quick reply
Pe scurt, să fie ca �nainte
Thanks.
Ala e un text pe care-l vad doar eu, celalat user si moderatorul. Additional comment nu-l vad ceilalti utilizatori. Deci cu ce ma ajuta faptul ca scriu acolo detalii de bine despre cum a decurs tranzactia cand alti useri nu pot vedea.
Cred ca ai confundat cu "short comment". Eu ma refeream la faptul ca e obligatoriu sa scriu ceva in fereastra mare.
Edit: Poza edificatoare cu skilluri extreme de MS Paint. Unde scrie "aici nu" nu ar trebui sa fie obligatoriu.
Bookmarks