+ Reply to Thread
Page 50 of 58 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1160

Thread: Probleme Site?

1. #981 SP
    Admin MonkY's Avatar

Probleme Site?

Ai facut cumva zoom in/out de a ajuns asa? Scriptul respectiv face refresh doar cand se incarca pagina...

Daca dai un CTRL+F5 tot asa apare?

2. #982 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai nu eram in full screen, dar pana acum nu apareau problemele astea in situatiile astea. Pe Chrome-ul de pe OS X e la fel.

Dupa refresh e ok, insa inainte de modificari era ok la resize si fara refresh. Asta de mai jos e de pe Chrome OS X, aceleasi conditii.
    Attached Images Attached Images captura-de-ecran-din-2014.04.09-la-22.04.24.png

3. #983 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Acum s-a stricat si pe Chrome (Windows).
    Attached Images Attached Images ss.jpg

4. #984 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si la mine:
    Attached Images Attached Images 1.png

5. #985 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu "s-a stricat"... l-am stricat eu. Incerc sa gasesc o modalitate prin care sa repar porcaria aceea de re-flow... ca sa fie OK si pt. cei cu Safari pe OS X.

6. #986 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Imi transforma automat scrisul in "Sentence case". Cum pot evita chestia asta?
    Daca vreau sa scriu TP LINK TL-WR740N imi pune automat Tp link tl-wr740n(vezi aici)

Daca scriu doar TP LINK cu litere mari nu face modificarea. Iar aici(in zona de Admin) nu face modificarea deloc.

---------- Post added 19-04-2014 at 11:57 ----------

Hmm... vad ceilalti nu au problema asta. Ce naiba o fi? E oare doar la mine?

7. #987 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Initial am crezut ca e vorba de titlu: E un filtru pus de anti CAPS. Care are o "vointa proprie" cateodata. Il poti pacali fie editand cu double click pe numele threadului (in forumlist)...

Dar nu, in posturi nu ar trebui sa-ti schimbe nimic... deci e probabil de la tine, vreun addon de autocorrect or something. Incearca si cu alte browsere, just to make sure.

8. #988 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Pe nexus 4, fara tapatalk, site-ul arata asa... Orice pagina as incerca sa deschid.
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1398675318652.jpg

9. #989 SP
    Member party_man's Avatar
    aceeasi problema o am si eu mai ales daca vreau sa raspund la un mesaj, nu pot face nimic...

10. #990 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E din cauza lui Chrome. Daca face la fel si pe Chatbox, el e de vina. Un refresh sau doua si functioneaza.

11. #991 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La mine pe Note 3 in Chrome arata cam asa (see attachment). Pe Nexus 7 arata bine (dar nu luam in calcul ca e tableta).
    Pe iPhone 5 arata bine si pe Chrome si pe Safari... am mai testat si pe iPad. Nu reusesc sa reproduc problema... puteti incerca un alt browser sau empty cache/refresh?

P.S. Dintre toate browserele, pe Chrome-ul de Android se vede cel mai prost... de ce face el resize-urile acelea la fonturi, nu inteleg... Eu oricum pe Android nu-l mai folosesc de mult. E extrem de lent si de prost (culmea)...
    Attached Images Attached Images screenshot_2014-04-28-12-24-51.jpg

12. #992 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Clear cache a rezolvat pt mine!

13. #993 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    La mine pe Note 3 in Chrome arata cam asa (see attachment). Pe Nexus 7 arata bine (dar nu luam in calcul ca e tableta).
    Pe iPhone 5 arata bine si pe Chrome si pe Safari... am mai testat si pe iPad. Nu reusesc sa reproduc problema... puteti incerca un alt browser sau empty cache/refresh?

P.S. Dintre toate browserele, pe Chrome-ul de Android se vede cel mai prost... de ce face el resize-urile acelea la fonturi, nu inteleg... Eu oricum pe Android nu-l mai folosesc de mult. E extrem de lent si de prost (culmea)...
    forumul se vede bine, problema apare daca vrei sa raspunzi la un mesaj, mi-e absolut imposibil orice refresh as face.

14. #994 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ia sa vedem. Test reply chrome android!

---------- Post added 28-04-2014 at 14:47 ----------

Merge

Incearca Opera...

15. #995 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ia sa vedem. Test reply chrome android!

Merge

Incearca Opera...
    uite iti trimit un mesaj mai lung nu baga in seama textul, doar incearca sa dai reply...

16. #996 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aici merge. In Inbox (in Private Messages) nu a mers sa-ti dau reply cu Chrome-ul. Culmea e ca browser-ul stock de pe Note 3 merge...

---------- Post added 28-04-2014 at 20:27 ----------

Quote Originally Posted by party_man View Post
    uite iti trimit un mesaj mai lung nu baga in seama textul, doar incearca sa dai reply...
    Ia sa vedem si Reply with Quote. Yup it works.

17. #997 SP
    vezi ca acum nici forumul nu mia merge de pe telefon.

18. #998 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by party_man View Post
    vezi ca acum nici forumul nu mia merge de pe telefon.
    Test de pe telefon

19. #999 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Cand dau click pe un video "watch on youtube", nu se intampla nimic. Mozilla si Chrome.

20. #1000 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Danny View Post
    Cand dau click pe un video "watch on youtube", nu se intampla nimic. Mozilla si Chrome.
    Poti sa-mi dai un link de unde iti face asta? Pentru ca sunt cel putin 3 embedd-uri de YouTube, complet diferite.
    Also, spune-mi si pe ce device, ca sa stiu pe ce testez. Thanks.

+ Reply to Thread
Page 50 of 58 FirstFirst ... 40 48 49 50 51 52 ... LastLast