Nu, nu se intampla. Sa nu ne intelegeti gresit... vor putea intra si useri sub 13 ani, insa doar cu acordul parintilor. Sincer, am vazut cam prea multe cazuri in care un pic de control asupra copiilor ar fi contat enorm. Dar, nu cu noi se face primavara... altii nici macar nu intreaba de varsta, daramite sa incerce sa limiteze...
Au fost adaugate 12 noi joculete in Arcade. Thx goes to GreyhounD !
Puteti adauga Minesweeper ?
Stiu ca ma pot juca in Windows ... dar as vrea sa fie numele meu la topscore![]()
Krusht: am cautat Minesweeper, dar nu am gasit. O sa incerc eu o conversie... Dar nu pot spune cand...
Una peste alta, am updatat scriptul pt. Tapatalk... Sa-mi spuneti va rog daca e mai bine, e mai rau, au disparut problemele. You know the drill![]()
ceva frogger sau jocuri mai classic arcade-ish aveti ?Mai multe nivele la Donkey Kong din cate am inteles nu se poate
Oh well . nu de alta da sa am o ocupatie la vara
![]()
Din pacate nu e vorba de ceea ce "avem" sau nu. Practic nu sunt jocurile clasice in flash. Adicatalea, nu putem sa luam un flash si sa-l urcam pur si simplu in sectiunea Arcade. Trebuiesc modificate pentru a fi compatibile cu vB-ul... O sa caut ceva mai multe arcade-uri clasice, daca tot e "cerere"![]()
Acum aveti Location pe toata aria de Bazar (sper sa va ajute sa va localizati mai bine). Enjoy !
Later edit: am adaugat si o conditie: daca userul nu si-a introdus nimic in campul "Location" sa nu fie afisat deloc. So, it's not a bug if you don't see anything !
---------- Post added 08-06-2010 at 08:36 PM ----------
Well, am reusit si imposibilul... de mai bine de un an tot asteptam de la developerul pluginului pt. radio sa ne ajute cu importul unor posturi de radio romanesti. Intrucat developerul se pare ca a renuntat definitiv, mi-am luat inima in dinti si am incercat cate ceva. Prin urmare, acum aveti si Radio 21, Pro FM, Europa FM si Radio ZU in playlist. Daca doriti si alte posturi de radio romanesti, dati-mi linkul (care sa fie playabil in Windows Media Player - nu Winamp). Thx and enjoy !
P.S. Pentru cei care nu stiu, se acceseaza din meniul principal "RadioTV"![]()
sa stii ca nu stau 24 din 24 in fata la calculator/consola si petrec cel putin 3-4 ore pe zii cu prietenii . Nu demult mi-am cumparat o carte de pe amazon asa ca nu te teme , o sa o citesc. Da tu domnule ? cate ore socializezi si cate ore stai in fata consolei/calculatorului ? Si care a fost ultima carte citita de dumneavoastra ?
![]()
Nu putem sa oferim decat o hrana spirituala... In rest, incercam doar sa ne "simtem bine" pe coltisorul nostru de web. Ramane la latitudinea voastra daca avem "succesuri" sau nu. Pentru ca intr-un final, site-ul si functiile sale sunt egale cu zero fara voi. De aceea am si vrut sa realizam totul in jurul unui forum... pentru ca pe un forum cel mai mult conteaza userii sai. Si CG cred ca are useri de nota 10. Respect !
Chiar ne lipseau niste smiley-uri cu zombie. There are never enough zombie smiley`s/games/movies and so on
. Si ala cu Rayman ii fain
brings back memories
Bookmarks