In cat timp jucam etapa 2?Se joaca o etapa in fiecare weekend sau cum?
Salut, am o propunere. Cand trageti la sorti meciurile pentru fazele superioare ale campionatului, nu puteti filma toata chestia?.. sa nu fie discutii + ar fi mult mai interesant si ar creste suspansul.
Pai nu se trage la sorti . Se va merge pe modelul A1-B2 , A2-B1 , C1-D2 , C2-D1 , etc.
in formatul asta se merge la campionatul european cand sunt 4 grupe, dar in champions league se trage mereu la sorti. parca ziceati ca vreti sa facem lucrurile exact ca in CL pt realism...
Ar fi mult mai fun sa se traga la sorti. Plus ca si in CL se intampla asa. (de ex a1 joaca cu f2, a2 cu c1 etc)
PS3, Etapa 1, Grupa B, dinamovistu2008 (Borussia Dortmund) - jacodi (AS Roma) 4-0.
Felicitari lui dinamovistu2008. Eu mai am multe de invatat.
Bravo baieti , goluri destul de multe , meciuri ok , bravo ! Va rog sa va jucati meciurile pana maine ( 08.12.2010 ) ora 23:59 ! Intrati pe mess si stabiliti ora la care sa jucati ! Cine nu e de gasit pierde la masa verde/albastra/rosie
---------- Post added 07-12-2010 at 10:17 PM ----------
Matchday 1
-deadline: 8/12/2010-
PS3
A
- checy2001 vs Musste
- 573ph4n vs HoriaHG
B
- ramusg vs Razvan
- dinamovistu2008 vs Slater
C
- alex1986sho vs maghear
- ZeroSkillNoob vs neapuiu
D
- Tomcraft vs Spike
- DrazziW vs DRAGOS10
E
- mukiki vs showman
- Ovidiu vs DUMYMIX
F
- x2z vs uzuma91
- k1du vs Nightcrawl3r
G
- dariomario vs thedeadman14
- weezyfbaby vs Seb
H
- Il Duce vs AngelOfPain
- Bandido vs cosming
Meciurile cu verde s-au jucat , au ramas cele necolorate ! Am stricat tabelul , dar va prindeti voi
---------- Post added 07-12-2010 at 10:33 PM ----------
Nu e problema de jucat in avans , dar sa postati rezultatul in cadrul etapei respective , ca altfel le ametim !
Rezultatele de pana acum pe PS3 le aveti pe prima pagina la linkul Rezultate !
E valabil si pentru Xbox , pe prima pagina la link-ul Rezultate aveti toate scorurile din prima etapa !
Ghici ce e gresit pe prima pagina din textul urmator : "II. Regulament Campionat FIFA 10 CG"!
deci am o propunere... eu am fost plecat in weekend de acasa si nu am putut juca. Am un frate mai mic, care , cu toate ca i-am spus sa nu intre in contul meu de PS3 el a intrat si a jucat meciurile mele cu thedeadman ... a jucat si turul si returul... sincer nu mi se pare corect acuma sa accept eu rezultatele astea de bune. Andrewqp stie ca am fost plecat si ca nu e o poveste aiurea asta deaoarece am cumparat de la el luni un joc si il anuntased de duminica (inainte sa se joace meciurile) ca plec din localitate. Unde vreau sa ajung, vreau ca de acum inainte, ca o regula, sa se confirme identitatea jucatorilor prin sms. Gazda sa solicite prin sms jucarea paritdei iar oaspetele sa confirme la fel... astefel putem anihila situatiile unde sunt mai multi de 1 utilizatori ai consolei... De asemenea eu nu sunt de acord sa iau in considerare returul din moment ce sa jucat de altcineva (turul asa e... nu mai e timp) , pot considera ca returul nu a fost jucat...??? userul cu care am jucat tot o tine sus si tare ca el a jucat si ca asa e ca raman rezultatele in picioare... poate de frica sau din alte motive evita sa joace cu mine dar nu mi se pare corect... astept pareri
Iti sugerez sa debifezi optiunea de tinere minte a parolei de pe PSN , ca sa nu se poata loga pe contul tau ! Nu e vina noastra ca nu-ti poti securiza contul si nu putem obliga participantii la Campionat sa dea SMS-uri . Ar insemna o cheltuiala care pentru unii nu este nici programata nici dorita .
Bookmarks