ambele finale se vor juca tur-retur. nu vrem ca un jucator sa fim mai avantajat ca celalalt.
ambele finale se vor juca tur-retur. nu vrem ca un jucator sa fim mai avantajat ca celalalt.
Zambrotta pierde prin neprezentare, nu poate juca (ionutxxl 3-0 theo)pacat ca e jucator f bun![]()
PS3: FINALA MARE: TUR:mukiki ( Juventus ) 2-2 thedeadman14 ( Everton )
RETUR: thedeadman14 ( Everton ) 1-1 mukiki ( Juventus )
*HEARTATTACK*
M-au terminat pasele alea cu L1.
Am ratat amandoi cat pentru 20 de meciuri.
Ce rad.....Felicitarile mele ...au fost 2 meciuri mai mult decat frumoase...se puteau termina cu orice rezultat.
bv baieti , dar data viitoare andrew lasa finala un singur meci e mult mai interesant asa ,prelungiri penalty .... BV
Oricum au fost cele mai frumoase meciuri ale mele de cand joc Fifa , ma bucur ca i-am pus probleme serioase campionului.
Multumesc organizatorilor pentru acest campionat minunat.
Multumesc si baietilor din clubul meu pentru sustinere![]()
Intr-adevar mi-a fost foarte greu sa joc impotriva ta. Nu am reusit sa imi fac jocul cum trebuie. Meriti felicitarile mele!
Insa cum ai spus si tu mai sus, meciurile se puteau termina oricum. Au fost ocazii de ambele parti.
Si te astept maine-poimaine la niste amicale. Ti-am spus ca nu ma simt implinit deoarece practic nu te-am batut.![]()
XBOX 360
Etapa 10
ikane86 (Roma) - danycoman16 (Aston Villa) 1 - 3
Un meci nu prea spectaculos din cauza lagului.S-au gresit si cele mai usoare pase din cauza asta si nu prea ne-am putut crea ocazii.
Am avut eu 1-0 printr-o centrare scurta in fata portii cu Agbonlahor daca nu ma insel, apoi am dat doua goluri rapide cu capul cu Carew, asta a fost scorul pauzei.
Prin minutul 70, Kane a recuperat mingea dupa o greseala a mea in aparare si mi-a dat gol, 3-1.Asta a fost scorul final.
Bafta mai departe!!
da man ai dreptate, dar astfel era avantajat jucatorul gazda. isi alegea primul echipa...
---------- Post added 28-01-2011 at 12:24 AM ----------
Xbox 360
Etapa 11
deadline: 29.01.2011
pocpoc350 MihaY vvalentin85 danchucky2009 stick val96 zambrotta kane86 Daniel DonBassil crisashh ionutxxl HawK
finala mica :
tur : Spike ( Juventus ) 0 - 1 weezyfbaby ( Aston Villa )
retur : weezyfbaby ( Aston Villa ) 1 - 1 Spike ( Juventus )
doar locu' 3 pt. mine campionatul asta poate la urmatorul va fi mai bine !
felicitari campionilor in ciuda rezultatelor de egalitate si mi'a facut placere.
Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor, a fost un campionat frumos si cand ii dam drumul la altul???![]()
Ar fi tare sa dam drumul unuia cu echipe de ultimate team, care sa contina spre ex. numai jucatori silver sau numai jucatori bronze sau tot felul de restrictii de genul asta, pentru a ne testa skill-urile cat mai mult![]()
Bookmarks