In scurt timp definitivam ce mai era de terminat si postam calendarul final.
Asa ca, pregatiti-va, evident cei care v-ati inscris![]()
Ca dovada a "vastei" comunitati consoliste de racing romanesti lumea nu se mai inghesuie la inscrieri. Asadar, campionatul va incepe in data de 9 aprilie 2011. Inscrierile iau final in data de 8 aprilie 2011 (asta in caz ca mai e cineva interesat). Am trecut intreg calendarul competitiei in primul post, il pun si aici sub forma de atasament.
Calificarile vor avea loc cu o zi inaintea cursei, sambata, la ora 13:00. Acestea constau in 5 ture pentru fiecare participant, contand cel mai bun timp efectuat corect. Daca exista persoane ce nu pot ajunge in ziua sau la ora respectiva sunt rugati sa ia legatura cu unul dintre organizatori pentru a efectua calificarea la o alta data.
Cei ce sunt inscrisi in aceasta competitie se regasesc in primul post, daca exista concurenti ce stiu ca au platit taxa de inscriere si nu se regasesc in acea lista, sunt rugati sa posteze aici / trimita PM.
Nu ma scoateti din schema pana pe 8 am sa ma inscriu si eu 100%.Am verificat chitanta aia de pay pal si nu a expirat deci e ok.
GreyhounD ti-am lasat PM cu detaliile tranzactiei pentru ca nu apar pe lista participantilor.
Plata a fost facuta de pe data de 7.03.
Cu tunatul cum ramane? Eu zic sa tunam masina la max, pe urma limitam la xxx PP si gata treaba.
Nu ramane in niciun fel. Masina trebuie pastrata stock, asa cum iese dupa RM/rulat/schimbat ulei.
La finele fiecarei curse toti participantii trebuie sa isi salveze reluarea, daca exista dubii in privinta modificarii masinii si se dovedeste acest lucru, vinovatul este exclus.
Nu ai ce face in privinta asta.Eu unul nu as putea conduce fara LSD de ex,desi e un upgrade care nu adauga BHP, iar cine vrea sa isi modeze masina la max o poate face linistit fara sa fie evident in replay dupa cum zici tu.Ca sa fie fair,am propus solutia in pagina precedenta, dar de vreme ce nu o sa particip, luati-o ca pe o sugestie sau faceti ce vreti.
Si eu as recomanda sa se poata instala LSD. De Chassis Reinforcement ce ziceti?Nu aduce spor de performanta dar imbunatateste handling (depinde de masina) se poate sa nu? Daca nu, trebuie sa imi cumpar alt corvette deoarece il am instalat si nu merge demontat.
Se poate instala LSD, in schimb chassis reinforcement nu-i recomandat, face masina foarte subviratoare.
Bookmarks