Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 29 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast
Results 441 to 460 of 580

Thread: Gran Turismo 5 ConsoleGames.ro Championship

1. #441 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Sory guys pt "the silent treatment" din seara asta,dar am niste musafiri pe la mine si daca lasam casca deschisa imi faceam capul calendar
    Si asa m-am incurcat la pitt-stop ca am alimentat aiurea cu 30 de litrii ca nu intelegeam de ce nu-mi zice jocul cati litri tb sa bag crezand ca e vre-un bug ceva. Dupaia am realizat ca erau doar 25 de ture si nu ar mai fi trebuit sa alimentez ca imi ajungea benzina
    Oricum misto cursa si destul de dificila,am gresit si eu de 2 ori dar cu noroc am redresato destul de repede

2. #442 SP
    Member D3evil's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Kobayashi si devil, ar trebui sa-mi ziceti si mie de unde luati setupurile pentru masini pentru ca singur se pare ca nu stiu s-o setez .
    Problema nu e de unde iei setup-urile, ca gasesti de gasit la un search pe google sau gtplanet, gasesti cu tonele si nu e un secret. Trebuie sa le adaptezi pentru fiecare tip de circuit pentru ca nu se potrivesc, nu e sa zici ca gasesti un setup si gata e bun peste tot.
    Oricum lasand gluma la o parte kobayashi chiar merge foarte bine, rar greseste si asta pentru ca se antreneaza foarte mult.

OFF: Apropo, dementiala cursa de aseara ( ma refer la F1 ) , a meritat asteptarea pentru finalul care a fost.
    Faza cu steward-ul a fost "geniala"

3. #443 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by D3evil View Post
    Trebuie sa le adaptezi pentru fiecare tip de circuit pentru ca nu se potrivesc, nu e sa zici ca gasesti un setup si gata e bun peste tot.
    Stiu man ca fiecare setup trebuie adaptat pentru circuit, ba mai mult, trebuie facut pentru stilul de pilotaj al fiecaruia, eu o spusesem sub forma de gluma. Nu ai vazut ca aseara nu imi intra masina deloc la aspiratie in spatele tau si in momentul in care ai trecut tu in urma mea parca aveai DRS

4. #444 SP
    Member D3evil's Avatar
    Da nici nu ma gandeam ca ai fi spus in alt mod, in spirit de gluma am raspuns si eu. Kobayashi cred ca a avut DRS si KERS infinite pe toata durata cursei

5. #445 SP
    Da baieti,setup-ul l-am luat si eu tot de pe GT Planet. Nu ma pricep asa bine incat sa mi-l fac eu de la 0. Mi-am luat unul care mi s-a parut mai ok pt stilul meu de condus, si pe ala il folosesc mai tot timpul, cu mici modificari in functie de circuit dar in mare e acelasi.
    Apropo de F1 aseara, chiar turbat finalul...mi-a parut rau de Shumi ca nu a prins un podium,desi s-a chinuit omul cat a putut sa le faca fata dracilor de la Red bull si McLaren.

6. #446 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Grey, am eu niste setari pt corvette de la koba care mi le-a trimis prin PM innainte sa inceapa campionatu.Le dau ieftin..50 de puncte .

7. #447 SP
    Member D3evil's Avatar
    Eh da, se mai complica cu setari. Las' ca ii trimite Kobayashi cheat-urile, e mai simplu

8. #448 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Am creat lounge pentru antrenament si calificari.

9. #449 SP
    Grila de start pentru maine este urmatoarea:

I_GreyhounD_I 0:58.602
    d3vil_us 0:58.640
    ffocus 0:59.005
    roberte 0:59.523
    Enthroll 0:59.682
    dark_andrei_ro 1:00.981
    ClaudiuZ 1:02.014
    kobayashi82 DNQ
    hainuinimic DNQ
    cristi-dinu DNQ
    rzr_10 DNQ
    I_Dj_Mo_I DNQ

10. #450 SP
    Member D3evil's Avatar
    Cred ca va fi o cursa mai echilibrata decat cele care au fost pana acum, cel putin asa sper. Distanta dintre primele locuri este mica.

@Grey ti-ai gasit setup-ul mult dorit? Felicitari pentru pole!
    @Kobayashi pe unde umbli? Nu-mi spune ca ai intrat in vacanta

11. #451 SP
    @Grey ti-ai gasit setup-ul mult dorit? Felicitari pentru pole!
    Mersi. N-am gasit setup-ul mult dorit, am ajuns la concluzia ca setarile din jocul asta au efecte cel putin ciudate. Ma refer in special la aerodinamica, pe un traseu de mare viteza cum e cel ce urmeaza, sunt diferente foarte mici dpdv al vitezei intre aero la maxim si aero la minim pe ambele punti. Cel putin ciudat.

Oricum, maine va fi senzatie, sper sa ploua

12. #452 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Teapa asta cu aerodinamica mi-am luat-o eu pe la sarthe..viteza maxima a fost aceasi :\ .

13. #453 SP
    Member D3evil's Avatar
    Da asa e, diferenta este insesizabila in ceea ce priveste cresterea vitezei si iti mai face si masina de tragi in curbe de ea super greu. Parerea mea ca daca iti setezi corespunzator suspensia si transmisia este suficient. Eu aerodinamica o las pe 35/60 tot timpul.

14. #454 SP
    Da asa e, diferenta este insesizabila in ceea ce priveste cresterea vitezei si iti mai face si masina de tragi in curbe de ea super greu. Parerea mea ca daca iti setezi corespunzator suspensia si transmisia este suficient. Eu aerodinamica o las pe 35/60 tot timpul.
    Pai la concluzia asta am ajuns si eu, pun aero cat sa-mi placa cum sta masina in curbe si reglez din alta parte. Mare dezamagire insa, eu incercam sa setez cum am facut pana acum la toate simulatoarele pe care le-am jucat, unde setarea de aerodinamica chiar avea influenta covarsitoare...

15. #455 SP
    Azi am fost plecat toata ziua de acasa si n-am mai ajuns la calificari,sry guys. Dar o sa fiu maine prezent la cursa, nu scapati voi asa repede de mine.

16. #456 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Se pare ca astazi nu o sa pot participa la cursa. andneed more attention from me.
    Spor la cursa. Ne vedem in urmatoarea etapa.

17. #457 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Super cursa ce sa mai...ba unde mai pui ca mie mi-a aratat ca am terminat pe 3(de la lag probabil) si dupa mi-a aparut clasamentu final si vad ca sunt pe 4 la 0.005 dar la un asa finish nu pot sa fiu suparat.

ps: ideea aici e alta..desi si eu tot 2 opriri pe soft am avut... cum ne cum ne-a copt-o ffocus..

18. #458 SP
    Frumoasa cursa, pacat ca n-a plouat. Felicitari participantilor si castigatorilor, in special hotilor cu doar doua opriri
    Felicitari rzr pentru foto finish.

Ordinea la sfarsitul cursei a fost urmatoarea:

kobayashi82 1
    ffocus 2
    I_GreyhounD_I 3
    rzr_10 4
    roberte 5
    d3vil_us 6
    Enthroll 7
    hainuinimic 8
    ClaudiuZ 9

Clasamentul general este urmatorul:

kobayashi82 700 puncte
    d3vil_us 585 puncte
    I_GreyhounD_I 490 puncte
    ffocus 475 puncte
    roberte 410 puncte
    rzr_10 405 puncte
    hainuinimic 365 puncte
    Enthroll 320 puncte
    crist-dinu 315 puncte
    dark_andrei_ro 280 puncte
    ClaudiuZ 200 puncte
    I_Dj_Mo_I 170 puncte

Ne vedem la Monza, unde sper sa ploua

19. #459 SP
    Member D3evil's Avatar
    Mai termina cu ploaia asta, doar ai vazut ce cursa a iesit . Felicitarile mele pentru castigatori!

20. #460 SP
    Faina cursa, cea mai intensa de pana acum. 2 opriri FTW! Ne vedem la Monza unde sper sa nu ploua.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 29 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast