PSN ID : hainuinimic
Nume : Ciora Andrei
Achitat taxa : DA
PSN ID: ClaudiuZ
Nume: Claudiu Zamfir
Achitat taxa: Da...azi dupa ora 19.00 ( probabil o sa fie luni in extrasul de cont )
Duminica la 20.00 sunt online.![]()
Sunt cam ocupat zilele astea si nu prea cred ca o sa ajung pe la banca pana luni. Intrebarea e, pana cand putem achita taxa?
PSN ID: dodey13
Nume: Adrian Ionescu
Achitat taxa: inca nu - luni o sa fie achitata
E prima oara cand particip la un campionat de acest fel si nu stiu cum se procedeaza, cum ne "gasim" duminica la ora 20?
Presupun ca daca eu am postat, puteti da join pe mine direct. I_GreyhounD_I (I = i mare de tipar)
Sper ca toata lumea cunoaste regulamentul.
Nu apari in lista de "prieteni" din community deci nu am cum sa te gasesc si sa dau join![]()
Disconnect ftw :X... Pana la cursa viitoare sper sa rezolv problema. Mi se pare cam prost aleasa masina pt. cei care joaca cu controller din cauza ca acceleratia progresiva ii cam greu de obtinut
Scuze daca m-am bagat in careva, am incercat sa ma trag cand era posibil.
Paul, esti cam agitat. La inceput m-ai facut varza si dupa aia am vazut ca ma claxonai...
Lasa-ma mai ca am fost lovit si eu la randul meu si tragea intr-o parte.In primele 8 ture am fost trimis la pit de 4 ori si pana in tura 21 cand am iesit, am vizitat pit-ul tot la 3 ture.Cristi dinu si Dodey mi-au stricat tot cheful de joc.Nu zic ca a fost tot timpul intentionat, insa pe mine nu ma ajuta cu nimic.Sa nu mai pomenesc de Nuinimic, sau cum o fi nick-ul lui, si sugestia lui de 0TCS, cand nici nu se poate tine bine pe traseu....da-ti palme.
Faina ideea campionatului, sunt de acord cu orice masina si setup,insa dmg heavy strica toata dinamica cursei parerea mea si nu am nervi.Mai ales pe track ca Trial Mountain...albie de rau, ce mai.
Bookmarks