Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 29 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 580

Thread: Gran Turismo 5 ConsoleGames.ro Championship

1. #121 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Urmatoarea cursa de pregatire se va tine duminica viitoare, tot de la ora 20:00. Incercati va rog sa ajungeti la timp. Traseul va fi Monza.

Concluziile acestei curse:
    • Cei ce sunt incepatori, sunt rugati sa se antreneze si in particular, se cunoaste masina, se stiu traseele.
    • Lasati limbajul trivial afara, suntem intre noi aici si nu-i nevoie.
    • La urmatoarea cursa se va incerca damage light si cauciucuri soft.
    • Recititi cu mare atentie regulamentul, in special pasajele legate de reintrarea in traseu/cursa dupa un incident precum si depasirea.
    • Daca aveti intrebari, de orice fel, va rog sa le postati aici.
    • Daca nu aveti masina si posibiltatea de a o procura, de asemenea, postati aici. De preferabil inainte de cursa cu ceva vreme.
    • Duceti cursa pana la capat, indiferent de ce s-a intamplat.

2. #122 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    Cristi dinu si Dodey mi-au stricat tot cheful de joc.Nu zic ca a fost tot timpul intentionat, insa pe mine nu ma ajuta cu nimic.
    Nu te mai stresa asa frate ca imbatranesti repede. Nu stiu prin ce ti-am stricat cheful eu ca mai mult am stat pe margine. In 18 ture pe care le-am facut te-am lovit o data pe tine (ma depaseai si in momentul ala masina mea care tragea dreapta a inceput sa traga stanga si te-am acrosat) si cred ca kobaiashi sau grey s-a plans o data ca i-am facut damage (nu stiu exact cum dar cred ca am pus frana intr-o curba si a intrat in mine). Imi pare rau pentru asta, nu a fost intentionat. In rest cred ca am lasat pe toata lumea sa treaca fara sa ma bat cu cineva.

P.S. Duminica tot la fel se incepe la 21.00?

3. #123 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Parerea mea si mai multora cred,in urma acestei curse, e ca damage-ul heavy si cauciucurile hard ar trebui desconsiderate pt campionatul asta.Prea multe incidente si pierderi de control ale masinii au avut loc,iar cursa a devenit f repede destul de plictisitoare sau enervanta pt unii,ca sa nu mai vorbesc de distanta dintre perticipanti la sfarsitul cursei datorata intrarilor nenumarate la pit.
    Pt cei cu controler e f greu de controlat masina lovita si in linie dreapta daramite in curbe asa ca sa nu va mirati de incidentele neintentionat provocate din cauza asta.

4. #124 SP
    Junior Member dode's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    Cristi dinu si Dodey mi-au stricat tot cheful de joc.Nu zic ca a fost tot timpul intentionat, insa pe mine nu ma ajuta cu nimic.
    Iti pot spune cu siguranta ca nu a fost niciodata intentionat dar circuitul + masina + cauciucuri + damage heavy au fost cocombinatie destul de nefericita. In plus masina asta nu are nici oglinda retrovizoare deci este destul de greu sa anticipezi pe unde vrea sa treaca cel care vrea sa te depaseasca...
    La iesire gpaul ne-a adresat si niste cuvinte "frumoase" in loc de "la revedere" ceea nu e f frumos....

Ma rog, nu stiu daca cursa de aseara reprezinta nivelul meu din gt5 dar sunt putin dezamagit de ce a iesit...

5. #125 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Imi pare rau ca nu am putut ajunge la cursa. A salvat cineva replay? Daca da, poate pune aici un mic .rar

@all: cand masina are damage si nu mai poate fi controlata, fiind un risc pentru ceilalti participanti, se apasa START pentru auto-pit (oricum nu se poate rula in siguranta, peste viteza automata spre pit). Tin sa intaresc ca absolut orice se intampla, limbajul vulgar si injuriile vor fi aspru pedepsite. Campionatul se vrea cat mai aproape de realitate, iar cine nu agreeaza ideea poate renunta. Pentru toti ceilalti exista...antrenament.

6. #126 SP
    Member D3evil's Avatar
    Am efectuat plata. GreyhounD ai PM cu detaliile tranzactiei.

7. #127 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    @ffocus: Imi pare rau dar damege-ul din jocul asta nu e nici pe departe realist,mai degraba o gluma proasta care strica tot funul din cursa.La cea mai mica atingere de un parapet sau o alta masina iti apare un damege care iti face masina practic incontrolabila in urma caruia nu numai ca pierzi 30 secunde cu intrarea la pit dar mai pierzi vreo 30 si pe drumul catre pituri.
    Si ca sa-ti dau ca exemplu de cea mai defavorabila situatie: sa zicem ca esti in urmarire pt pozitia 2 din cursa,te afli in spate cu 15 secunde fata de cel de pe 2,trebuie sa depasesti un intarziat cu 1 tura,intarziatul pierde controlul masinii in fata ta,tu nu mai apuci sa-l eviti si intri in el => rezultatul e ca tu practic ai pierdut orice sansa de a te mai bate pt pozitia 2 care o urmareai fiindca in urma accidentului ai pierdut vreo 40-50 secunde deja,totul nefiind din cauza ta dar nici a intarziatului care a pierdut controlul masinii,fun race nu!?.Pe cand cu damege light ai pierde doar vreo 10 secunde sa zicem in urma accidentului pana ti se repara masina si daca esti bun jucator sa zicem ca mai ai sanse sa recuperezi secundele alea pirerdute involuntarAnyway...thats what I think,decideti voi cum e mai bine...sa concurati 6-8 pe traseu fiindca restul au dat quit de la cate intrari au avut la pituri si s-au saturat,sau 15-16 fiindca e mai fun si mai intensa cursa si pt restul "cu mai putin skill" sa zicem.

8. #128 SP
    Nu este chiar asa damage-ul, fa cateva teste si vei observa ca lasa loc de mici incomodari/atingeri. Cat despre situatii, un intarziat se va da intotdeauna din fata ta, daca si tu ai grija sa il avertizezi si sa incerci sa il depasesti pe linii drepte. Hai sa iti dau eu alt exemplu: tu esti pe locul 2, iar cel de pe locul 1 intra in parapet, pentru ca a pierdut franarea. Ti se pare normal sa castige cursa, cu auto-repair?

9. #129 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Dupa cursa de aseara este clar ca ceva trebuie schimbat dpmdv. Am incercat sa merg foarte preventiv si sa nu incomodez pe nimeni dar cu toate astea 80% din cursa am parcurs-o cu dmg la masina, de cele mai multe ori ceva nu foarte grav dar destul cat sa faca masina sa vireze putin spre dreapta sau stanga. Aceasta problema intervine in 90% din cazuri cand se intampla sa fie damage si pentru cei care folosesc volan jocul (feedback-ul) tine volanul virat cat sa mentina masina pe linie dreapta , ca un autocorrect daca vreti. Pentru cei care folosesc controller asta nu se intampla, din pacate. Ei trebuie sa isi corecteze directia tot timpul iar aici pot interveni coliziuni nedorite (cum s-a si intamplat).

10. #130 SP
    Rugaminte pentru toti cei ce de abia au luat contact cu jocul, sau pentru cei ce stiu ca inca nu-l cunosc: incercati sa va antrenati, incercati sa invatati un traseu pana cand ajungeti sa parcurgeti tur dupa tur fara a iesi in decor. Conteaza foarte mult sa te simti comod pe un traseu, sa poti sustine o cursa fara greseli mari. Majoritatea incidentelor de aseara au fost tocmai din aceasta cauza. Am zis-o si o repet, nu vrem sa fie nimeni Schumacher, insa un minim de antrenament si cunostinte trebuie sa-l aibe fiecare pentru a evita un distruction derby stil NFS. Nu vrem sa impunem o regula in aceasta privinta, insa daca lucrurile evolueaza tot asa in cursele pregatitoare ma tem ca va fi necesara.

11. #131 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Aseara a fost primul meu online la GT5 si e total diferit de experienta offline. Aseara eu am avut probleme cu masina dupa prima curba. Nu m-am lovit de nimic, nu m-a lovit nimeni doar am iesit putin pe iarba si a inceput sa-mi traga masina in partea dreapta. Am intrat la pit, am iesit, aceeasi curba aceeasi problema. Nu exista setare medie la damage? Din cate imi aduc aminte aseara a fost setat pe hard/heavy.

@Grey: Cand anunti cursele spune si ora de inceput a cursei. Daca as fi stiut de la inceput ca aseara cursa va incepe la 21.00 nu mi-as mai fi anuntat participarea pentru ca stiam sigur ca nu am cum sa termin cursa. Aseara am intrat sa vad si eu cum e. Era pacat ca dupa o ora de asteptat in lobby sa nu intru sa vad cum se desfasoara cursa.

12. #132 SP
    Ca regula generala, cursele incep la ora 21:00. Lumea este rugata sa-si faca prezenta incepand cu ora 20:00. De ce cu o ora inainte? Pentru ca apar probleme gen deconectari, resetari de router, schimbat ceva pe la masina, teste, etc. In medie, o cursa va dura in jur de o ora, deci se va termina in jurul orei 22:00.

Ora 21:00 este ora fixa de inceput, nici un minut mai tarziu.

13. #133 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Nu este chiar asa damage-ul, fa cateva teste si vei observa ca lasa loc de mici incomodari/atingeri. Cat despre situatii, un intarziat se va da intotdeauna din fata ta, daca si tu ai grija sa il avertizezi si sa incerci sa il depasesti pe linii drepte. Hai sa iti dau eu alt exemplu: tu esti pe locul 2, iar cel de pe locul 1 intra in parapet, pentru ca a pierdut franarea. Ti se pare normal sa castige cursa, cu auto-repair?
    Trebuie sa joci in conditiile de aseara cu un gamepad ca sa iti dai seama de ce vorbeste.Modelul damage e prashtie, doar e adaugat intr-un amarat de patch, peste noapte.Se pare ca ia viteza in calcul cand iti baga dmg mecanic.Ex: rulezi la viteza mare, abia freci masina paralela cu tine si bang, iti trebuie pit, mai ales pe traseul asta unde mai pe tot parcursul asfaltul e ingradit.

Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Hai sa iti dau eu alt exemplu: tu esti pe locul 2, iar cel de pe locul 1 intra in parapet, pentru ca a pierdut franarea. Ti se pare normal sa castige cursa, cu auto-repair?
    Nu inteleg ce vrei sa zici.De ce ar castiga cel care s-a accidentat de vreme ce tu l-ai depasit?Ideea e ca, cu light dmg asa cum am propus eu bine inainte de a incepe cursa, cel care se accidenteaza e incetinit si penalizat oricum, atat ca nu e necesar un pit.Aseara am fost cu 2 ture in urma unora mai slabi ca mine din cauza pit-urilor repetate.Frustrant.

14. #134 SP
    Ma refer la situatia in care nu ajungi sa il depasesti, deoarece i se repara masina automat. Acum intelegi? Cat despre cei "mai slabi ca tine", care erau in fata ta cu doua ture...

15. #135 SP
    Member mastakilla's Avatar
    .....e normal ca cei mai slabi sa fie inaintea lui, el o fi ceva mai greu , gpaul linistestete dupa inca cateva ture poate o sa ajungi slab ca ei si o sa fi la fel de rapid

16. #136 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Dar de ce atatea discutii despre "damage"? De ce ar fi mai bine ca sa nu fie "damage" sau sa fie "light"?
    Nu vad rostul ca un om care nu a stiut sa stapaneasca herghelia si s-a lovit de ceva/cineva, sa traga aiurea cu o masina care nu mai poate fi condusa in conditii optime.
    Nu este mai normal ca cel care si-a facut masina terci, sa conduca mai atent pana la intrarea la pit-uri? Adica sa arunce mai des ochii in retrovizoarele alea si atunci cand vede ca se apropie cineva, sa duca masina la viteza minima, eventual sa iasa putin in afara traseului, in functie de trasa celui care vine din spate sau trasa ideala, pentru a nu incomoda? (bineinteles ca nu se va apuca sa traga de volan atunci cand cel care vine tare din spate, este foarte aproape, ca sa il incurce).

17. #137 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by mastakilla View Post
    .....e normal ca cei mai slabi sa fie inaintea lui, el o fi ceva mai greu , gpaul linistestete dupa inca cateva ture poate o sa ajungi slab ca ei si o sa fi la fel de rapid
    Du-te istetule si termina Bspec, sau stiu eu ce faceai inainte sa te bagi in discutie despre o cursa la care nici nu ai participat.Sau intra online daca te lasa mama.

18. #138 SP
    Cei care vin la cursa de duminica sunt rugati sa se anunte aici, ca sa stim dupa cine asteptam.

19. #139 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Duminica asta vin si eu la cursa daca nu ies la fotbal

20. #140 SP
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Duminica asta vin si eu la cursa daca nu ies la fotbal
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Cei care vin la cursa de duminica sunt rugati sa se anunte aici, ca sa stim dupa cine asteptam.
    Care parte nu e clara?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 29 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast