Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 170

Thread: Pregatiti-va pentru "Black Friday"!

1. #101 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Fara suparare, dar care banner ?

// Edit: Oh.. vad acolo in stanga undeva in sidebar un "Console eMag", dar nu vad nici un banner.
    // LE: Apare cu adblock-plus dezactivat. Totusi de ce apar jocuri de PC acolo ? Nu ca m-ar deranja pe mine dar tudyniuz facea gura zilele trecute pe tema asta.
    Din pacate emag nu ne lasa sa selectam pt. banner doar sectiunea "console"... ci intreaga sectiune "jocuri". Sorry, can't do anything about that. La fel cum nu pot face nimic sa apara bannerul chiar si pentru cei cu ABP... este scriptul emag (can't touch it).

Cat despre ce a spus tudyniuz... are un pic de dreptate, pentru ca erati pe aria de "Console Club - Totul despre console". Nu cred ca se supara daca erau recomandari de jocuri PC pe ariile unde se discuta despre PC Gaming & related stuff.

2. #102 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Daca va uitati in clipul emag , pe la secunda 8-9 apar si eu cu mana pe bara urcand scarile . Si ca o precizare , nu era ora 8 ci 9.30 ...

3. #103 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Ps3 160 gb in Flanco la 799 ron.Ca sa ne dovedeasca ca suntem romani au doar cateva produse pentru black friday iar restul scrie pe ele -30% dar le-au marit pretul si ajung tot atat...De exemplu Ps3 160 gb + joc - 1699 ron

4. #104 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Reducerile de la eMAG sunt si la Flanco. Identice. Am fost la Flanco si mi-am anulat comenzile de la eMag pentru Flanco.

La telefon cei de la eMAG m-au amanat pana luni, am optat atunci pentru Flanco.

5. #105 SP
    Member SilentHill's Avatar
    Quote Originally Posted by party_man View Post
    nici o reducere la jocuri
    Ba da, killzone 3 + controller ds3 pack la 169 lei (de Flanco e vorba).

6. #106 SP
    Member party_man's Avatar

7. #107 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu l-am luat astazi cu 169 RON din magazin. Poate online reducerea nu are loc.

8. #108 SP
    Admin MonkY's Avatar

9. #109 SP
    Member Mircea's Avatar
    Mor!!!

10. #110 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Mai are cineva vreun screenshot cu pretul de 580 la ps3? Va rog mult, am o comanda facuta

11. #111 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Da, tipic.

Momentan istoricul de comenzi este indisponibil.

Inteaga echipa eMAG lucreaza la procesarea numarului foarte mare de comenzi inregistrate cu ocazia eMAG BlackFriday.
    Va vom transmite noi informatii despre statusul comenzilor pana cel tarziu Marti 29.11.2011.

Va multumim!

Inca am o comanda facuta ieri dimineata cu statusul "in derulare". Sa nu mai spun ca atunci cand am dat sa platesc cu cardul, imi afisa tot felul de erori, pana la urma ajungeam la o pagina alba cu litera "a"... toate comenzile alea au fost anulate, iar peste o ora cand am revenit, optiunea de plata cu cardul era scoasa... Pana la urma am dat sa platesc prin ramburs.

12. #112 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vezi ca nu e asa. Si fratele meu a ales, ieri mineata, plata cu cardul si a dat de 4 ori, pana i-a dat, intr-un final, un numar de comanda si ieri toata ziua m-am chinuit sa dau de emag sa-i anulez 3 produse, ca luase acelasi produs de 4 ori. Avea 4 SGS2 si el abea-l vroia pe ala unu

Oricum, e cam bataie de joc. ar fi putut ca macar comenzile procesate de ieri, sa le livreze de azi, dar au ales sa le faca intai pe toate si abea dupa aia sa livreze, astfel intarziind toate comenzile...

13. #113 SP
    Member RobertDinu's Avatar
    Quote Originally Posted by party_man View Post
    nicio reducere la jocuri
    Si in UK a fost slabut la acest capitol, am primit niste mailuri de la Amazon.co.uk si Play in care spun de reduceri in Weekend dar nu vad mare lucru inca

14. #114 SP
    Member rogele 1's Avatar

15. #115 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Vezi ca nu e asa. Si fratele meu a ales, ieri mineata, plata cu cardul si a dat de 4 ori, pana i-a dat, intr-un final, un numar de comanda si ieri toata ziua m-am chinuit sa dau de emag sa-i anulez 3 produse, ca luase acelasi produs de 4 ori. Avea 4 SGS2 si el abea-l vroia pe ala unu

Oricum, e cam bataie de joc. ar fi putut ca macar comenzile procesate de ieri, sa le livreze de azi, dar au ales sa le faca intai pe toate si abea dupa aia sa livreze, astfel intarziind toate comenzile...
    Asa mi s-a intamplat si mie. Oricum, orice as fi facut, imi aparea eroare, pana la urma am ales ramburs. Problema cu cardul a fost ~ 7 dimineata.
    M-au sunat acum cateva minute... produsele imi ajung luni.

16. #116 SP
    Senior Member tray's Avatar
    ....noroc ca m-am pregatit pt black friday

17. #117 SP
    Junior Member KindoHero's Avatar
    Am fost si eu la Flanco era un Router Dlink Dir-600 de 50 de mb si la emag 150 de mb dar nu mai aveau.Avand un prieten care lucreaza la Flanco a schimbat cutiile si mi-a dat in cutie de 50 mb un router de 150 mb.Norocul meu si numai la 50 de ron.

18. #118 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai daca aveai un prieten la Flanco de ce nu ti-a dat un MacBook Air in cutie de Acer?

Sa fim seriosi...

19. #119 SP
    Junior Member KindoHero's Avatar
    Ca nu mi-a trecut prin cap . Si daca nu crezi nu crede.Eu doar am spus ce mi s-a intamplat la black friday.

20. #120 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by KindoHero View Post
    Avand un prieten care lucreaza la Flanco a schimbat cutiile si mi-a dat in cutie de 50 mb un router de 150 mb.Norocul meu si numai la 50 de ron.
    Inca un motiv in plus sa mai cumparati ceva de la Flanco... Romania, o tara mereu surprinzatoare...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast