Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6 7 8 9 LastLast
Results 141 to 160 of 170

Thread: Pregatiti-va pentru "Black Friday"!

1. #141 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    da..TVA-ul se primeste inapoi sub forma de vouchere..care trebuie cheltuite in niste conditii..personal nu recomand Flanco...sunt un fel de bisnitari cu acte..
    Sigur? Nu zic, la faza cu reducerile astea au fost penibili, la foarte multe produse au umflat asa mult pretul ca dupa reducere era mai mare pretul ca si cel normal. Insa au avut si surprize placute mai demult, eu mi-am cumparat niste jocuri bune de PC de la ei la 19.9 lei si am platit de fapt vreo 16 lei, era tot asa, ceva promotie cu TVA inapoi, TVA-ul efectiv il scadeau pe loc din pret.

2. #142 SP
    Banned tacconi's Avatar
    vineri la ora 16 laflanco soseaua giurgiului nu mai aveau absolut nimic din revistele cu mult asteptate reduceri..... o pacaleala

3. #143 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Pai nu mai aveau pentru ca se cumparasera ... gen

4. #144 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda... dupa haosu de vineri cu comanda fratelui, cand am pierdut, la propriu, ore, la telefon cu retardatii din call center, l-au sunat vineri sa confirme comanda, i-au dat si sms sa-i spuna sa mearga luni (nu sambata) dupa ora 12 sa ridice produsu, am fost acum cu el, am stat 2h la coada, doar ca sa ne spuna pustiulica de acolo ca nu a venit nici un produs pe numele lui.
    Iar telefon la call center, iar stat 30 de min in telefon, doar ca sa spuna cu o seninatate minunata, comanda este procesata, nu stiu de ce nu a ajuns. reveniti joi in locatie pentru a ridica produsul... nu MARTI, nu MIERCURI...JOI !!! WTF ?!?!?!!?

5. #145 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    reveniti joi in locatie pentru a ridica produsul... nu MARTI, nu MIERCURI...JOI !!! WTF ?!?!?!!?
    Pai gandeste-te cate comenzi au avut, crezi ca le pot onora pe toate intr-o zi sau doua?

6. #146 SP
    Dar pe mine nu ma intereseaza cate comenzi au avut. Din moment ce ei mi-au spus sa vin luni dupa ora 12, iar eu am fost la ora 17 degeaba, nu este problema mea ca au ei prea multe comenzi. Daca nu erau in stare de o estimare buna, imi ziceau sa astept informarea lor si sa merg cand totul este rezolvat. Nu pui omu pe drumuri in bataie de joc.

Sa nu mai spun ca la prima conversatie de vineri, mi-au spus sa vin sambata sa ridic produsul, dupa care mi-au dat sms sa merg luni si cand am sunat inapoi la ei mi-au spus ca ar ajunge de sambata, dar sa merg luni sa fiu sigur ca este acolo.

Daca eram in US, ii puteam da in judecata si castigam pentru mizeria asta. Am SMS-ul ca dovada (+ inregistrarea convorbirii cu ei). Dar la noi, raspunsul a fost: Daca doriti acest produs, veniti joi sa-l ridicati, daca nu, nu.

7. #147 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mda... dupa haosu de vineri cu comanda fratelui, cand am pierdut, la propriu, ore, la telefon cu retardatii din call center, l-au sunat vineri sa confirme comanda, i-au dat si sms sa-i spuna sa mearga luni (nu sambata) dupa ora 12 sa ridice produsu, am fost acum cu el, am stat 2h la coada, doar ca sa ne spuna pustiulica de acolo ca nu a venit nici un produs pe numele lui.
    Iar telefon la call center, iar stat 30 de min in telefon, doar ca sa spuna cu o seninatate minunata, comanda este procesata, nu stiu de ce nu a ajuns. reveniti joi in locatie pentru a ridica produsul... nu MARTI, nu MIERCURI...JOI !!! WTF ?!?!?!!?
    Asa am patit si eu cu un laptop de la ei. Am sunat vineri, am pierdut ore la telefon si mi-au spus ca luni mi se va confirma comanda si abia spre sfarsitul saptamanii primesc produsul. Am fost la Flanco, am gasit acelasi laptop la acelasi pret, am sunat la eMAG si am anulat comanda pe motivul asta. A fost bataie de joc. Nu ca la Flanco nu as fi nimerit peste niste incapabili. Groaznici si cei de la eMAG dar cei de la Flanco m-au scos din minti cand am fost in magazin.

8. #148 SP
    Foarte tare. dupa ce le-am atras atentia prin Call Center, si eu si fratele meu, acum a primit mail ca, comanda este in curs de procesare si va fi informat cu privire la data la care va putea merge sa ridice produsu.

Cu alte cuvinte, prostule, stim ca ai o comanda, nu conteaza ce ti-am spus de 3 ori vineri, abea acum o vedem, procesam comenzile in ordine alfabetica dupa primele 17 litere si cand avem noi chef sa ajungem la tine, te anuntam sa vi sa CUMPERI produsu. Bine ca nu e gratis, ca probabil ni-l dadeau prin iulie 2012...

E clar..ultima comanda de la emag pentru mine. Si cate sute de milioane am bagat in conturile lor in ultimii 2-3 ani...

9. #149 SP
    E clar..ultima comanda de la emag pentru mine. Si cate sute de milioane am bagat in conturile lor in ultimii 2-3 ani...
    Si eu am luat decizia asta in urma cu o luna si ceva. Din pacate cu 2-3 flori nu se face primavara, vor fi destui care vor comanda si mai abitir. Si nu stiu de ce, dar am impresia ca nici in curtea concurentei nu stau foarte bine lucrurile.

10. #150 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pentru mine altceva e curios referitor la ce s-a intamplat la emag. Pusesem ochii pe un monitor de 27" de la Philips si pe o plasma de la Panasonic de 50" (pentru 2 prieteni) pe la ora 5:00. Ambele la ora 6:00 erau "Stoc epuizat". La ora 9:00 la fel arata, stoc epuizat. Intre timp am vorbit cu niste amici. Unul a comandat pe la ora 9:30 acel monitor (a zis ca a dat refresh de cateva ori pana nu i-a mai aparut stoc epuizat), iar celalalt a comandat plasma din pagina produsului pe la ora 11:00 (nici nu stia daca mai e pe stoc sau nu - a zis ca "se risca").

Eu am facut si eu o comanda mica pe la 5:30 (deci printre primii, ca sa zic asa). Funny thing: ambii si-au ridicat produsele (care erau stoc epuizat), in timp ce eu despre comanda mea de la prima ora nu mai stiu nimic... daramite sa fi primit ceva. Ma intreb pe ce sistem s-au livrat produsele, si cum era de fapt stocul ala care ba era, ba nu era epuizat...

Anyway, traim in Romania... si asta ne mananca tot timpul

P.S. Am o comanda pentru produse "in stoc" pe emag de acum 2 saptamani. Nu numai ca n-a venit nici aceea, dar acum ma uit ca boul la istoricul de comenzi: "Momentan istoricul de comenzi este indisponibil." Sublim...

11. #151 SP
    Senior Member nina's Avatar
    eu sunt mai lenes de fel,mi-a fost lene sa-i sun si am dat un mail,nimic
    maine ii sun sa vad ce spun de comanda mea
    pe mine nu m-ar deranja ca imi trimit produsul mai tarziu.in schimb m-ar enerva daca ar spune ca nu imi trimit volanul la 319 ron(acum este la 479 ron parca)
    cu 160 ron pot merge la un restaurant de revelion

cu dedicatie

Emag are fitze,Flanco are tupeu
    N-o sa ne fie foarte greu
    Sa vedem ,sa vedem, sa vedem, sa vedem
    Ce-o sa iasa.

Ei sunt la slujba,vai dumnezeu
    N-o sa ne fie foarte greu
    Ce-o sa iasa.

Suna periculos,oferte cu pret foarte jos
    Pare primejdios, dar e asa de frumos
    Suna bine de tot,daca esti foarte prost
    Suna mai frumos,daca le dai pumni in bot

Noi avem bani si credite
    Emag dau tepe,iar Flanco ti le prelungeste
    Ce-o sa iasa.

ca tot am baut si sunt pe val si ceva rap

foarte multe cantarete sunt antitalente
    nu-i nimic,le bagam la tv si devin vedete
    iar politicienii din parlament si senat
    dorm la slujba ca sa dea randament in pat
    iar restul sunt mai cu carne
    e ajunul si-mi fac prea multe pacate

castigam concursul romanii n-au talent dar o faceam cu efect invers

12. #152 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Hmmm , si eu am fost vineri de 3 ori , dimineata, la 15 cum au zis ei si la 18 cum au mai zis o data. Evident, nimic ! Dar ultima data, la 18, l-am intrebat pe baietul de la consultanta daca are rost sa vin sambata, pt ca plecam din buc. Mi-a zis sa vin luni cu un telefon in prealabil. La 9.00 am sunat, am primit confirmarea ca produsele sunt in stoc, inclusiv sgs2, iar la 17 le-am luat acasa. Ciudata faza cu prietenii tai Monky, dar din ce am vazut pe twitter si bloguri , s-a mai facut o reaprovizionare a stocurilor in jurul orelor 9 vineri.

13. #153 SP
    Banned fb007ro's Avatar
    black teapa

14. #154 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Eu am fost vineri in Flanco de curiozitate sa vad daca chiar au promotiile pe care le-au anuntat. Spre surprinderea mea chiar au fost reduceri, de exemplu:
    - prietenul cu care am fost vroia sa-si ia un espresso si stiu ca ne uitasem de 2 sapt prin domo,altex si flanco la preturi si se hotorasera sa-si ia unul la 6 milioane. Vineri cand am fost cu el la Flanco Unirii a gasit espresso acela de 6 milioane (in domo era 6 jumate, iar in flanco 6) la 450 lei. Nu cred ca il scumpisera toate magazinele produsele pt ca flanco si domo sa aiba reduceri in acea vineri.
    - al doilea exemplu era un o plasma de la panasonic de 168cm diagonala cu o reducere de peste 5000 lei (aici recunosc mi s a parut si mie cam dubioasa reducerea)
    - iar al treilea exemplu este un laptop alienware m18x limited edition care avea o reducere substantiala de 5500 lei (pretul normal era de 20000 si cv de lei). Daca nu eram cu acel prieten ziceam ca nu e posibil chiar asa, dar avand in vedere ca el are un alienware m16x limited edition si era la curent cu acest nou model, a ramas socat ca l a putut vedea si expus si la vanzare la noi in tara si la acel pret... Mi a spus ca probabil daca il comanda de unde si-a luat m16x (de undeva din Viena, reprezentanta oficiala DELL sau ceva de genul) era peste acel pret (nu cu 1300 euro, dar era peste cu cateva sute).
    Pe langa aceste lucruri, totul se vindea.... vedeam la casa oameni (la prima ora dimineata am inteles de la oamenii din jur ca a fost arhiplin) care cheltuiau sume de 10000 lei, 2000 lei, 800 lei, o domnisoara blonda chiar isi luase produse in valoare de 32000 lei (am vazut cu ochii mei la casa cand a platit cu cardul fabuloasa suma). Stocul era si el limitat, espresso ala era ultimul, in afara de cel expus... Eu am vrut sa-mi iau un antivirus ca a fost si la ei oferta la bitdefender de la 200 lei la 50 lei, dar bineinteles ca nu mai era. Avand in vedere ca lumea cheltuia mii de euro, nu pot spune ca oferta la antivirus de 10 euro n-a fost reala.... Au fost cate au fost si s-au dus multe de la prima ora de la deschidere.

15. #155 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Acum am primit telefon cum ca imi ajunge comanda in intervalul 29-30. Comanda a fost facuta vineri la 08:10, iar sambata m-au sunat si mi-au zis ca vine luni. Duminica au revenit cu un telefon in care mi-au spus ca vor ma vor anunta pe site cand ajunge comanda...

16. #156 SP
    Member theste99's Avatar
    Flanco Sun Plaza ?

17. #157 SP
    Senior Member nina's Avatar
    azi acum m-au sunat cu volanul meu logitech driving force gt ps3 319 ron,maine il primesc ca m-au "finalizat"
    sunt in extaz,ma duc sa bag o tigara

18. #158 SP
    Member claudiutk's Avatar
    azi mi-au redus ps3-ul la 580ron, idem ^

19. #159 SP
    EMAG vrea s

Daca e pe bune inseamna ca aia de la emag au un tupeu demn de cartea recordurilor. Azi trimit si eu cerere la OSIM sa inregistrez marca "Christmas".

20. #160 SP
    Banned cryyo's Avatar
    E clar..ultima comanda de la emag pentru mine.
    Man, a fost nebunie perioada asta, fii si tu mai tolerant.
    Iar asta cu "Black Friday" e prima experienta de genul in RO.
    Au fost depasiti clar logistic. Probabil sau facut comenzi in draci la ei. Ca vorba aia, tot romanul care nu are bani schimba 100 de euro.

Happy shopping !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 9 FirstFirst ... 6 7 8 9 LastLast