Vorba lunga, sărăcia omului![]()
PS Vezi linku-ul din semnătură!
5 euro pentru o luna si 20 de euro pentru un an sunt niste preturi destul de mari. Poate ca ar merge mai bine 5 euro pe an...
Daca preţurile sunt mari poate gasesti ceva aici http://www.consolegames.ro/forum/showthread.php?t=8877
Regulament Licitatii CG
Sau poate ai ceva ce nu mai folosesti. Daca pui un produs pe aria Licitatii si se găseşte un cumpărător, amândoi deveniţi useri premium
Intr-o dezbatere este complet irelevant daca participantul X este Gica Contra, evreu, mason, cocosat, homosexual, ungur, fan Steaua/Dinamo/Rapid, Apple fanboy, Andoid maniac samd. Relevante sunt doar ARGUMENTELE pe care le enunta, atat.
Cred ca o sa mai treaca multa apa pe garla pana ce noi romanii ne vom obisnui sa discutam idei, nu persoane.
Cum sa-ti explic, la cateva zile dupa ce am aterizat pe forum, un moderator mi-a sters fara nici un motiv regulamentar vreo pagina de posturi coerente si bine argumentate doar pentru ca din respectiva dezbatere pica foarte rau un amic de-al lui, care sustinuse niste ineptii ce fusesera demontate bucata cu bucata. Nu stiu daca e chiar cel mai potrivit moment sa fiu indemnat sa ma fac verde, time will tell.
Din nou: culoarea fiecaruia e irelevanta in discutia de fata (sau in orice alta dezbatere).
Eu de fiecare data cand am donat, am facut-o pentru comunitate, nu pentru aria de bazar. Si daca renuntam la bazar cu totul, nu e deranjant pentru comunitate. Forumul asta nu a fost facut pentru vanzarea de jocuri, ci pentru a aduce impreuna gamerii de console.
Cred ca asta nu intelegeti unii dintre voi, noi vrem oameni pe forum care sa discute, sa vina cu idei, sa produca stiri/reviews si alte chestii sa ajute la cresterea comunitatii. Nu sa isi vanda jocurile aici, pentru ca exista alternative de specialitate. Specialitatea noastra e alta, iar bazarul e doar un bonus.
Ma autocitez:
Componenta hardcore este intotdeauna foarte redusa numeric in cadrul unui fenomen de masa (cum ar fi si consolele). In schimb, veniturile mari sunt generate de masa, nu de componenta hardcore a unei comunitati. Ferrari este detinut de Fiat, Porsche de Volkswagen etc etc, nu invers.
-----------------------------------------------------------
Acum m-am lamurit, esti pur si simplu de rea credinta. Ma rog, banuiesc ca si de-asta au fost sterse respectivele postari, ca sa poata fi sustinute pe urma asemenea aberatii.
Daca eram de rea credinţă nu donam niciodată, nu licitam, atat eu cat si altii, se închidea forumul si in felul acesta nu mai primeam şuturi in fund si cuvinte grele de la persoane ca tine. Ma retrag din această discuţie, seara buna!
Ma refeream, evident, la reaua credinta din afirmatia pe care ai facut-o referitor la cele scrise de mine pe topicul cu FIFA 14. Cred ca orice om sanatos la cap si cu un IQ decent isi da seama, fie si numai din cele scrise de mine pe acest topic, ca probabilitatea sa ma apuc eu sa injur pe cineva e foarte aproape de zero.
Cat despre jigniri, e plina Romania de indivizi care se dau cu fundul de pamant ca i-ai insultat de moarte daca le demonstrezi negru pe alb ca 2+2=4, desi ei sustineau cu tarie ca fac 5. Cam in categoria asta intrau si "jignirile" la care te refereai tu.
A se vedea si acuzatia ca ti-am adresat "cuvinte grele". Eu zic ca, dimpotriva, am facut o demonstratie preliminara (proba ar fi postarile respective, disparute in mod convenabil) a faptului ca m-ai atacat la persoana folosind informatii pur si simplu false.
Ma rog, divagam de la subiectul topicului, cu toate ca ideea imposibilitatii de a sterge/edita postarile "verzilor" poate ar merita o discutie mai aprofundata.
Aceasta decizie mai mult ca sigur o sa creasca preturile la jocuri, ca na acum se plateste ca sa vinzi![]()
Daca implementati plata prin SMS, donez si eu, daca nu, ma orientez spre ""varu"". Sper sa ne revina totul la normal cat mai repede
O sa usurez eu situatia celor care se plang de noi si care cauta motive pt. a nu dona/licita/scrie articole:
Bafta la vanzari!
Hai ca in sfarsit poate cu ocazia asta se va 'cerne graul de neghina'! Eu unul ma saturasem de cei care pe site-ul asta nu faceau altceva decat sa-si dea sute de UP-uri zilnice pe ariile de vanzari. Nu mai vorbesc de cei cu servicii gen modari unde in afara de o singura persoana, nu cred ca a mai existat cineva care sa doneze la site.
Cat despre a compara tocmai.ro sau mercador.ro cu ce reusesc sa faca oamenii de aici (unde tzeparii sunt exclusi instant), sa fim seriosi. E ca si cand ai compara mere cu pere. Eu era sa-mi ia ude 2 ori teapa pe mercador. Iar pe okazii nu doar ca iti iau bani, dar nu cred ca mai reuseste sa vinda cineva ceva de Dark Wadder sau cum il cheama.
@bungabunga: tu imi pari a fi cunoscut, dupa stilul de scris si de a fi contra la orice. N-ai mai fost banat pe-aici?
Pe 15 mai bag si eu o donatie, la salar! Long live CG!
lumea uita ca noi nu suntem un forum de bazar, e doar o functie in plus, iar pentru userii pe care ii vrem pe forum acest lucru nu este important. sunt ale sectiuni la care se lucreaza cu adevarat si fac acest forum unic, stirile, reviews, concursurile, infoamatiile depsre orice joc sau console si sfaturile oferite de oameni profesionisti, care stiu ce vorbesc si din experienta in multe domenii, nu doar gaming-related si nu in ultimul rand SINGURA comunitate de consolisti din romania. asa ca nu cred ca trebuie sa plangem daca unii useri pleaca spre varu sau altii, ca oricum noi nu pierdem nimic, ei nu participa la contentu-ul forumului sau discutile noastre
. partea buna este ca moderatorii vor avea mai putina treaba cu mai putine posturi pe aria de bazar, in plus daca vrem si noi sa cumparam ceva si nu gasim aici, avem ebay, amazon sau celalalte alternative oferite de MonkY putin mai sus
![]()
eu unul as face cu plata contul,adica sa coste 1-2 euro pe an contul,este o suma infima si la cati useri sunt(banuiesc ca sunt 2-3-4000 ma refer la cei care chiar ar plati din prima) s-ar strange f usor banii,sau macar o parte.
ce inseamna in ziua de azi 1-2 euro ptr an ptr crearea unui cont intr-o comunitate,cand la orice concurs de talent costa 1 euro sms-ul
pe foamete este important f putin de la cat mai multi.degeaba sunt pe site(dau exemplu) 10 useri cu 20 euro pe an,ptr ca or sa-si vanda doar intre ei cand pot fi 200 de useri a cate 1-2 euro.......
2 euro pe an dau si eu care nu sunt interesat de bazar(sau nu in egala masura cu cei care vand toata ziua) or sa dea si cei interesanti de vanzare...
cele bune
---------- Post added 11-12-2013 at 11:33 ----------
si in al doilea rand si cel mai important cred eu,trebuie un manager![]()
Ca bine zici Maria Ta Kratos! Cu ocazia asta vom sti si noi ca oamenii care au ramas pe Bazar sunt cei mai seriosi. Unde mai punem ca odata deveniti Premium au si ei suficient spatiu pe PM incat sa nu ne mai lovim de faptul ca le dai un PM si nu raspund ca ei au plin Inbox-ul.
P.S. Eu in locul vostru nici nu introduceam chestia aceea cu stirile si review-urile. Nu vedeti ca unora nu le va conveni oricum ati face? Tineti minte, initial se vroia PayPal. S-a introdus PayPal si cei care faceau galagie tot n-au donat. Acum se vrea SMS. Fac pariu cu voi ca si daca introduceti asa ceva, cei care fac galagie tot nu vor dona nici via SMS. Cine nu vrea, nu vrea si pace!
Bookmarks