un mic tutorial pentru nubi precum subsemnatu'
Am jucat si eu aseara mi se pare un COD 6 MW+ Halo Reach.
Harta prezentata este mica ... inghesuiala mare.
Meniul pare destul de complicat la inceput.
Prima senzatie este ca ai nimerit intr-un loc unde nu ai nici o sansa sa omori pe nimeni.
In timpul jocului ai parte de destule lag-uri (speram sa scapam de le la momentul lansarii).
L-am jucat pe PC acum vreo 3 ani dar acum aveam asteptari mai mari. Poate povestea o fi mai OK.
Voi lua jocul pentru poveste. Partea de multiplayer nu prea m-a convins. Poate restul de harti sunt mai aerisite.
aaaa ... sare frumos adica cand sari si apesi B-ul este un efect simpatic.
Bafta si spor la joc
Am jucat demo-ul acum.
Grafica nu e proasta, dar nici nu exceleaza. E buna, functionala, arata OK.
Sunetele, nu exceleaza, ar trebui sa fure cateva idei de la DICE.
Designul hartii este gandit pentru abilitatile costumului. People's can fly... really... they do...
Controlul mi se pare absolut foarte bun, nu am simtit nici o latenta la controler [gen Killzone 2]
Armele mititelele, sunt mai misto decat in Crysis 1...
Sunt curios campania single player, va fi, nu va fi...
PS. Fanboy Allert: Crytek sa laudau ca pe PeSeTrei jocu "ruleaza dom'le mai bine". Om trai si om vedea. Imi plac comparatiile de pe DigitalFoundry / Eurogamer.net, ptr cei mai tipicari care au amble platforme si sunt indecisi pe care sa cumpere jocul.
Crysis 2 to offer over 60 hours gameplay | N4G
In a new interview with the XCN, Nathan Camarillo claims Crysis 2 will be offering many hours of gameplay.
A BETA build of Crysis 2 PC version has made its way into torrent websites and is infact downloadable and playable right now.
The build contains the entire single player campaign of the game, apparently. However, it�s in debug mode and not the final build of the game.
However, screenshots have already started copping up on various forums and we�ve the first PC screenshots of Crysis 2 for you below.
Keep in mind these shots are not from the final build of the game but looks better than anything we�ve seen yet.
Crysis 2 releases in May for PC, PS3 and Xbox 360.
probabil cand il joci arata mai bine decat in poze, ca din poze nu iese cu nimic in evidenta... l-am vazut si eu pe net, dar nu vreau sa stric experienta jocului in beta.
Si eu ma mir ca nu scot nimic , DEMO , BETA pt PS3 , mai ales ca in ultima vreme EA a colaborat f bine cu SONY ,din cauza ca ACTIVISION se iubeste de ceva vreme cu MICROSOFT .
Poate ca banii nostri nu sunt la fel de buni si nu simt nevoia sa il promoveze f bine si pe PS3, le e indiferent ( frustrarea mea de playstationist ca nu pot incerca Cysis 2 ) ...
SAU , cel mai plauzibil din cauza ca jocul o fi fost dezvoltat pe 360 , portat pe PS3 si optimizarea este inca f proasta si in development . Poate au invatat ceva din Medal of Honor cand si-au facut mai mult rau decat bine , scotand un beta atat de varza incat au reusit sa-si sperie majoritatea potentialilor clienti
Cat de varza , sa le scape un BETA build pe torrente ...omfg . Urat !!urat rau de tot , dar asta e ...prostia se plateste .
Am inteles ca BETA build-ul ala foloseste doar DX9 , deci putin irelevante pozele respective din punctul de vedere al graficii pe PC .
Incep sa ma gandesc serios la precomanda mea pt nano edition . Pacat , pt ca-mi placea rau de tot rucsacul dar nici nu merita 5 mil doar el , daca jocul o fi varza pe ps3![]()
Voi mai muscati la asa ceva ? Leak-urile astea au fost la foarte multe jocuri celebre. HL2 si Doom3 sunt doar 2 exemple care-mi vin rapid in minte.
Bookmarks