Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 28 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast
Results 381 to 400 of 543

Thread: Crysis 2

1. #381 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Pentru primul lor joc pe console, au facut o treaba a naibii de buna, zic eu.

YouTube - GameBlurb: Versus - Crysis 2 Comparison [720p/HDMI]

M-am uitat de 2 ori cu atentie la filmulet. Arata la fel de bine pe ambele console. Oricare e o alegere buna de data aceasta.

2. #382 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    M-am uitat de 2 ori cu atentie la filmulet. Arata la fel de bine pe ambele console. Oricare e o alegere buna de data aceasta.
    Pfoai cat esti tu de bun acuma, dintr-un filmulet de youtube ti-ai dat seama cum se vede jocul randat pe diagonale de x.... cm... si cum se vede pe ambele console. Da-mi voie sa fiu reticent pana baieti mai pregatiti ca tine [digital Foundry] cu echipament mai specializat or sa analizeze jocul,,,, din frame bufer-ul consolei.

Uita-te la joc randat in timp real pe 127/150cm si ai sa vezi, ca arata departeeeeeeeeeee de ce vezi tu in clipuletul ala de youtube. Am un prieten care joaca Crysis pe 127 si m-a trimis la plimbare cand i-am aratat clipul, in realitate pe 127 si mai mai mult, jocul arata mullt mai prost decat judecam noi dupa un clip de youtube. Hai man, de la tine aveam alte pretentii decat sa judeci cum arata un joc intr-un clip si acelasi joc pe display-ul tau de 132 sau cat e.

Arata ca pasta de la 127 in sus, chit ca ne / sau nu ne intereseaza grafica. Dar daca ne intereseaza, arata penibil pe diagonala mare.

LE Inainte eram PC geek, dar acum sunt consolist. Ma intereseaza insa grafica in egala masura cu gameplay-ul. Nu blamez consolele, nu blamez consolististii [sunt unul din ei] dar am pretentii de grafica de la jocurile de consola si doresc sa imi exprim nemultumirea cand un joc arata prost. Nu mai am voie sa postez?

3. #383 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    thpase.... iti recomand (AA, Pixel Shader 20.0, FAA, XAA, WAA)

4. #384 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    thpase.... iti recomand (AA, Pixel Shader 20.0, FAA, XAA, WAA)

YouTube - Game Boy Tetris - 999,999 points
    Bestial. Ai uitat sa mentionezi ca jocul are DX17 si merge numai pe quad sli de quad sli-uri Ah, si are si MLAA

5. #385 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Un "mic" multimplayer review de la un user:

6. #386 SP
    Member playgame's Avatar
    Attached Images Attached Images screenshot6.jpg

7. #387 SP
    Banned nurv's Avatar
    Attached Images Attached Images screenshot6.jpg

8. #388 SP
    Member cata1lin's Avatar

9. #389 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by cata1lin View Post
    Se misca cam la fel cu Killzone 3 din ce vad acolo. Da arata slab fata de cum au promis turcii de la Crytek. Se laudau cu the best console graphics. Poa' sa ia lectii de la Guerilla toata ziua.

10. #390 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Şi pe l�ngă asta au f***t şi varianta de PC, dezamăgind şi fanii jocului de pe PC, de la "Best AI and Graphics evăr" am ajus la 3 opţiuni predefine pentru grafică. What can i say ? Maximum fail

11. #391 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Şi pe l�ngă asta au f***t şi varianta de PC, dezamăgind şi fanii jocului de pe PC, de la "Best AI and Graphics evăr" am ajus la 3 opţiuni predefine pentru grafică. What can i say ? Maximum fail
    Lasa, ca pe PC se pot tweak-ui config-urile si asteptam patch-ul care sa aduca DX11 si Tesselation. Hai ma ca se vede frumos pe PC pe detalii ridicate.

12. #392 SP
    Member blondutzu's Avatar
    e musai sa monopolizati toate threadurile cu discutiile voastre de grafica?

13. #393 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    e musai sa monopolizati toate threadurile cu discutiile voastre de grafica?
    E musai sa postezi fara sa spui nimic?

14. #394 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Ce nu intelegeti voi, fara rautate, este ca NOI MAJORITATEA, am inteles ca pe pc arata bine, pe console arata prost, si ca suntem blocati intr-un time loop grafic inceput in anul 2004. Ok ? Acum intelegi si voi ca NOI MAJORITATEA, nu vrem sa-l jucam pe PC. Ok ?

15. #395 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Cam asa ne uitam noi la disputa lor cu grafica jocului pe console ...
    Attached Images Attached Images chirpfightp1.gif

16. #396 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Ce nu intelegeti voi, fara rautate, este ca NOI MAJORITATEA, am inteles ca pe pc arata bine, pe console arata prost, si ca suntem blocati intr-un time loop grafic inceput in anul 2004. Ok ? Acum intelegi si voi ca NOI MAJORITATEA, nu vrem sa-l jucam pe PC. Ok ?
    Nici nu a cerut nimeni nimanui sa il joace pe PC... iar cand zici NOI MAJORITATEA zi EU, pentru ca n-ai facut sondaj de opinie sa stii cati ce prefera. Din thread-ul de Killzone, Uncharted si Crysis, constat ca sunt foarte, FOARTE multi care comenteaza aspectul grafic, foarte multe posturi legate de cum arata. Zi grafica nu conteaza pentru MINE nu pentru NOI ca nu te-a delegat nimeni purtatorul de cuvant al comunitatii.

17. #397 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    ^Şi eu cand vă spuneam că forumul se transformă încetul cu încetul în Fail List 2.0...:slap:

BTW: Este crysis, dacă nu vreţi să vorbim despre grafică atunci despre ce ? Despre gameplay-ul complex şi story-ul elaborat

18. #398 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Mai tphase, tu nu vrei sa pricepi bag de seama. Intelege, esti pe ConsoleGames.ro, aici majoritatea (si o spun cu simt de raspundere) se joaca pe... ai ghicit, console! Pe foarte multi, daca nu pe majoritatea, nu ii intereseaza aspectele tehnice legate de PC, inclusiv grafica.

Am inteles toti, esti fanatic PC, te intereseaza tot ce tine de aspectul tehnic, dar te rog, pricepe, noua nu ne pasa. Discutam grafica de pe console, nu grafica de pe PC versus cea de pe console. Chiar nu ne pasa de DX 11, de rezolutii ametitoare de trilioane de pixeli pe inch patrat. Chiar nu vrem sa stim ca poti ajunge la 1000 fps cu 4 GTX7000000 puse in 3 SLI. Nu te vezi ca esti troll? Intelegi, sau imi racesc gura de pomana?

19. #399 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    BTW: Este crysis, dacă nu vreţi să vorbim despre grafică atunci despre ce ? Despre gameplay-ul complex şi story-ul elaborat
    in prostia lui a spus o chestie adevarata..din review-uriile de pana acum se pare ca are un gameplay bun si un storyline interesant(ca sa nu mai vorbim de o durata a campaniei de 10-11 ore )
    cel mai mult ma bucura faptul ca cei de la Crytek "au avut curajul" sa se desprinda de reteta "COD":campanie single de 5-6 ore si accent pronuntat pe MP

20. #400 SP
    Member blondutzu's Avatar
    trebuie sa recunosc ca si pe mine m-au luat prin surprindere review-urile primite pana acum. Ma asteptam de la Crysis sa fie o demonstratie de grafica si nimic mai mult. Aparent baietii au facut o treaba foarte buna si pe partea de gameplay/story si multiplayer ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 28 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast