Si mai ciudata e dimensiunea manualului. Cam 4-5 sesiuni de tronizare necesita finalizarea lecturii. Asta dupa ce au anuntat ca manualele vor fi digitale de acum. Curios..
Si mai ciudata e dimensiunea manualului. Cam 4-5 sesiuni de tronizare necesita finalizarea lecturii. Asta dupa ce au anuntat ca manualele vor fi digitale de acum. Curios..
Nu este asa gros. Asta daca nu te apuci sa il citesti in cele 20 de limbi in care este scris.
Cei de la Crytek s-au opus introducerii Online Pass-ului in Crysis 2. Si se pare ca EA s-a conformat.
No EA Online Pass for Crysis 2 News - Page 1 | Eurogamer.net
Eh iata ca vin si eu pareri asupra lansarii. Dupa ce a plecat Graft, au mai trecut aproximativ 20 de min. pana ca adevaratul concurs sa inceapa ( am asteptat cu totii cam o ora si 25 de minute ), am reusit sa trec de doua meciuri, dar chiar ma grabeam si oricum nu mai aveam rabdare fiindca au stat sa faca poze la soldatei and bull. Organizarea a fost la pamant, totusi jocul mi-a lasat o impresie foarte buna asupra MP-ul jocului ( din pacate s-au jucat doar 2 harti, care erau superb modelate ). A fost o deosebita placere sa-i reintalnesc pe Graft si DeathWings, sper sa ne mai vedem!
O decizie foarte buna din partea Crytek,se pare ca goana dupa bani a EA si-a găsit nasul![]()
Am reusit sa testez si eu varianta de Pc,astazi si un pic de multiplayer!
Ce pot spune despre multiplayer e ca este un Haos total in anumite harti,iar din punct de vedere grafic,aceasta este mai slaba in multi decat in single .
Este unul dintre cele mai bune jocuri lansate anul aceasta!
Era pe youtube un filmulet cu presupusul CRYSIS 2 postat prin 2008-2009 cu o grafica in un gameplay in genul celui de mai jos, dar mult mai bine finisat nu, cred ca era Crysis 1 cu moduri.Are careva idee cum il pot gasi? arata mult mai bine decat crysis 1 / 2.
sunt curios -cum apare Crysis 2 in comparatie cu crysis 1 ? - atentie, ma intereseaza crysis 2 pe console in comparatie cu primul
Din pacate l-au facut un shooter de coridor, cu mai putine poligoane. E si normal, pt. ca au trebuit sa reduca din cerintele engine-ului ca sa il poata aduce pe console. Totusi, grafica a ramas una foarte buna, in ciuda modificarilor facute.
Vezi pe GameTrailers ca s-au facut ceva comparatii.
Cum se prezinta MP-ul? (ma intereseaza varianta pt. PS3)
Din video-uri parea destul de fun, dar as vrea sa citesc impresiile cuiva care l-a jucat.
Poate nu mai are chiar acea grafica splendida ca primul in DX10, dar pe Extreme arata incredibil, si cerintele sunt mai normale.
Ce-i interesant e ca si pe High (care defapt e Low) jocul se prezinta mult peste limita decentei.
Oricum, am o presimtire ca cel mai slab joc de PS4 va arata la fel de bine ca si Crysis cu Extreme Quality Mod.
Chestia e ca nu doar grafica face jocul, insa, are si ea o parte destul de importanta in calitatea finala a titlului.
Am resusit si eu sa termin astazi campania la mine a durat in jur de 9 h,nu imi pare rau ca l-am jucat pe Pc are o super grafica:X
Bookmarks