Eu nu inteleg cum de au spus toti, si producatorii si cei prin review-uri, ca are 10-12h de gameplay. Chiar nu inteleg.
Eu nu inteleg cum de au spus toti, si producatorii si cei prin review-uri, ca are 10-12h de gameplay. Chiar nu inteleg.
Review-erii fac un walkthrough un pic mai lung pentru ca trebuie sa fie atenti la toate detaliile (questuri secundare, metode de joc alternative etc.). Si mai exista si posibilitatea spagii ca sa zic asa.
Mda, am mai dat de un bug si mai suparator...
And another in poza... cine zicea ca extraterestrii sunt agresivi? Sau poate am dat eu peste unul pasnic si prietenos.
Pacat de bug-uri, altfel jocul e fun si se vede ca s-a lucrat la el, cel putin la partea de story/atmosfera...
..daca tu l-ai jucat mai mult in stealth normal ca l-ai terminat mai repede..probabil cei mai multi l-au jucat in modul normal...cu mai putin stealth si mai mult pac-pac..in fond de aia se cheama shooter si nu action-stealth...de aia se cheama Crysis 2 si nu Splinter Cell
Nu am spus ca l-am jucat ca Splinter Cell. Ideea era ca am folosit mai mult modul stealth. Asta nu inseamna ca am facut mai putine chestii. Ba din contra. Am omorat app tot ce exista pe harta, dar nu "pac pac" de la distanta, ci pe rand, gen Predator. Am avut multe momente in care am si intrat in forta. E mult mai usor sa pui armura si sa incepi sa tragi in tot ce misca. Termini mult mai repede.
E ilogic ce spui.
Pentru cei care il jucati pe Xbox 360 : puteti arunca un ochi si aici daca ati intalnit in joc niste probleme de ordin grafic Graphical issue (grain or parasite)
Eu am schimbat vreo 2 cabluri hdmi pana sa-mi dau seama de unde era problema...era de la joc.Hello .
i notice on my xbox360 there is a big graphical isssue with crysis 2 sometimes when i play it add some parasite it look like old tv filtering it i can really see it when i put night vision on sometimes it's clean other times it look like lot of square moving and i can see it on blure are too .
well only way i found to fix it it is restarting my xbox sometimes the grain or parasite disapear sometimes it don't and that don't happen with my other game and i tried other tv it seems it's a real bug or issue don't why don't know how but it's very paintful .
Thank you.
Salutare, iata si imaginile de la lansarea Crysis 2, Care va identificati pe acolo, ridicati o mana.
Cheers
Lansarea a fost ok...dar ce legatura aveau soldatii aia(imbracati in felul acela) cu Crysis ?
P.S.Ca sa nu mai vorbesc de lansarea Black Ops cand toti "soldatii" erau imbracati in uniforme de Afghanistan...unul dintre ei semana izbitor(si la outfit) cu Rabbit din Medal of Honor..
Da, asa este, l-a encodat prost youtube-ul, ca pe site merge perfect. Nici nu am apucat sa-l testez, deoarece am plecat in graba la lansarea NFS. Este jos acum, o sa fie urcat la loc curand, reparat.
A , no worries, Am luat ce am avut nevoie de la altii.Maybe next time.
---------- Post added 02-04-2011 at 03:25 AM ----------
Gata, este rafacut.
foarte interesant!
Crysis 2’s Manhattan Vs. Real Life Manhattan
Kotaku, the Gamer
a ceva noutati despre update pe XBOX360? caut , caut si nimic. 31 martie 2011 a fost demult deja.
Bookmarks