Merge pe PS5 faza cu save-uri pe stick, dar doar daca joci varianta de PS4. Era chiar mai bine sa joci varianta de PS4 la Elden Ring pt ca e mai stabil framerate-ul, sta locked 60fps.
PS: nu e nevoie de NG+ pt trofeul cu arme la Elden Ring.
Merge pe PS5 faza cu save-uri pe stick, dar doar daca joci varianta de PS4. Era chiar mai bine sa joci varianta de PS4 la Elden Ring pt ca e mai stabil framerate-ul, sta locked 60fps.
PS: nu e nevoie de NG+ pt trofeul cu arme la Elden Ring.
Elden Ring DLC Might Feature a Colosseum PvP Arena, Game Files SuggestOriginally Posted by insider-gaming.com
Elden Ring sales surpass 17.5m
Originally Posted by Eurogamer
Felicitari, bine-meritat.
Sper ca-si vor plati developerii un salar decent de-acum incolo.
Desi nu este fara probleme si eu consider ca a meritat. Multe idei extrem de creative care te imping sa vrei sa descoperi mai mult din universul creat de cei de la From.
N-avea cum sa nu iasa goty, e o capodopera. Am jucat 3 luni la el, are cei mai tari bosi.
M-am reapucat din decembrie sa il joc iar. Doamne cat de superb este, niciodata nu am crezut ca pot avea rabdarea de a juca un souls game. Am aproape 100 de ore in el, 108 lvl, sunt pe la Fire Giant. Am cheese-uit si boss-i destui, deh, nu tot timpul am rabdare. Am inceput cu samurai, uchigatana de la inceput, strengh +20. Ce ma irita cel mai mult sunt acei Knights mai musculosi, de prin capitala, mereu fug de ei., prefer un boss decat sa dau de ei.
Merita din plin GOTY, nu are treaba gow care a fost prea sters, multttt prea lung, si cu un ending previzibil.
Rise, Tarnished, and let us walk a new path together.
An upcoming expansion for #ELDENRING Shadow of the Erdtree, is currently in development.
We hope you look forward to new adventures in the Lands Between.
Full: Patch 1.09Originally Posted by Bandai Namco
Ăștia in loc să faca ceva sa ruleze jocul pe PS5 la un framerate stabil bagă opțiuni sa-l poti face să ruleze si mai prost.
Am o întrebare pentru cei care au terminat jocul : unde trebuie să fac backup la save pentru cele trei trofee de final?
Fix după ce bati ultimul boss, nu interacționezi cu altceva de acolo înainte sa faci back-up. Poti eventual sa activezi grace-ul, dar atât.
Salut, sfatul lui Gabi este unul bun, dar daca te impotmolesti undeva pe parcurs iti recomand sa urmezi unul dintre cele 2 guide-uri, sunt foarte detaliate si se aplica atat pentru Xbox cat si pentru PlayStation.
Sunt cateva chestii la care trebuie sa ai grija ca sa ai toate 3 optiunile available la final, stiu sigur ca il poti strica foarte usor pe cel cu Lord of Frenzied Flame daca nu ai grija.
Daca nu ai chef de video, un guide foarte bun pentru PlayStation este facut de powerpyx:
https://www.powerpyx.com/elden-ring-...t-all-endings/
Bookmarks