Ms pt post , bun tutorial
Ps : Fratilor am si eu o intrebare la voi... ce internet aveti fratilor ? Eu am internet 7mb... dar vreau sa va zic fac meciuri numai cu 1/5...
Voi ce internet aveti ?![]()
Ms pt post , bun tutorial
Ps : Fratilor am si eu o intrebare la voi... ce internet aveti fratilor ? Eu am internet 7mb... dar vreau sa va zic fac meciuri numai cu 1/5...
Voi ce internet aveti ?![]()
Felicitari lui RonanN1 din partea mea... e un jucator bun rau![]()
In fine pt cei ce nu stiu ... joc tekken de 2 saptamani , preferatul meu este Steve Fox insa ieri cand am dat sa intru in survival am ales'o din greseala pe Lili (pt prima data) mi'a placut mult si am inceput sa ma antrenez cu ea... de ieri pana acum azi ora 5:22am facut'o Mentor W72 L27 (72,4%) , Peace !
Inca o data felicitari lui RonanN1![]()
Ma bucur c-am jucat- sincer sa fiu nu stiam ca ala e GT-ul tau (stiam ca e un roman dar nu eram sigur cine/care). Doar am intrat si am vazut ca joaca un prieten din lista si am zis ca sa dau join. Era o nebunie totala
eram super ametit de la drink-uri
plus ca la 1m distanta de mine dormea o prietena foarte buna si no...a trebuit sa joc fara sonor
![]()
![]()
---------- Post added 04-01-2012 at 12:10 PM ----------
Not cool!
ia la ei ma!![]()
Ai avut dreptate ieri... pierd pachete ... defapt nici nu trimit nici nu primesc nu stiuuite... inainte aveam un ping urias de 200... in fine acum cu programe nervi etc am cam rezolvat si l'am dus la circa 30-45 care e binisor insa nu stiu cum sa fac cu pachetele uite aici ...
![]()
Nici nu se incarca pt packet... acum nu stiu... ai o idee cum as putea rezolva problema ? Inca visez la ziua cand voi putea juca tekken cu 4-5 bar![]()
Vorbeste cu cei de la care ai net :/ si spune-le ce problema ai...
...e oki c-ai rezolvat acum dar no, nu poti sta mereu asa 50-50 ca te alsa cand ai mai mare nevoie
---------- Post added 12-01-2012 at 04:59 PM ----------
Damagermany:
AHAHAH!!!!!
---------- Post added 13-01-2012 at 06:03 PM ----------
RIP: i'm open to suggestions
ARIS: yes, cancel the show
))))))))))))
Damn... mai e si 93.5%mai e unu Double Az (daca nu ma insel) si multi altii... care ies cand sa piarda
![]()
Mdaacum naiba... are chiar 10.000W si 800L
si multi altii... care joaca ca el
Macar de s'ar pune win cand iese adversarul... faza naspa e cand esti in promotion chance si iese :\
Ronan imi zici si mie cum pot scapa de prizele adversarilor ? Adica de exemplu Y+B si atunci cand vine spre tine si te pune jos si da cu pumnii in tine ca(virgura) Kazuya Marduck etc...
Bookmarks