Am si via PSN cateva...dar mi-e lene sa mai conectez cablurile- asta a fost acuma, asa...in 2-3 minute.
Am si via PSN cateva...dar mi-e lene sa mai conectez cablurile- asta a fost acuma, asa...in 2-3 minute.
Un canal al lui TheMainMan cu niste tutoriale foarte bune pt T6 , cele mai bune cred...
TheMainManPROGAMING - YouTube
---------- Post added 25-03-2012 at 08:15 PM ----------
O.... mai gad
The MainMan e genial. Atata skill si informatie, plus tipul e fan metal si jucator de Mishimas. He's awesome!
Oricum, altceva vroaim initial sa zic; de cand cu Marvel, KoF13, SoCal5 si acum SFxTK, am cam lasat-o mai moale cu Tekkenu, si sincer mi-e tare dor (cause theres really nothing quite like it). In vreo saptamana si imi vine PS3-ul inapoi si o sa incerc sa mai joc ceva, si cu prietenii si online, desi Tekken 6 Online gives me the jitters.
Deci cine vrea sa joace pe PSN ma gaseste pe PM. Roman vs roman pana merge mai bine.
RonanN, up for a few matches?
Faza funny este ca, atunci cand il intalnesc, stiu 99% ca iese dar efectiv n-am ce face. Joc, imi vad de treaba si salut...
Incearca la BAZAR. Cauta un pic, ai sanse destul de mari sa gasesti pe cineva care-l vinde.
GGs lui Ronan pt meciurile facute... cred ca au fost cele mai proaste meciuri din partea mea... da ma rog , macar m-am distrat
![]()
Eu tot nu inteleg de ce avem 2-3 linii, nu stai in Romania? Ai vazut ca aveam 5 linii cu celalalt baiat![]()
Pai ce provider ai? Hai sa lamurim problema ca e enervanta
Eu am asa:
Eu stiu, din cate am inteles si experimentat, ca e problema de peering (intre noi 2) - oricum daca estiin Italia e de inteles...rar am prins 4 cu Italia. De obicei (90%) prind 4/5 cu Romania, Ungaria. In rest...3...2...1.
- Pt. XBLA/PSN - Clicknet ADSL - merge perfect (eu mai mult l-am pus pentru ADSL, deoarece la unele jocuri imi facea figuri netul de pe PC...chiar daca e de 100 de ori mai bun).
- RDS (recent) - 100 mbps - merge perfect (pe PC) dar cand il conectez la 360 e dezastru (mai ales in Dead or Alive 4, etc.)
Alta poveste e si netcode-ul. Am jucat jucat zeci de meciuri cu 2 si mergea aproape perfect (un 4). NO ce-i asta?
Ce avem noi...acel 3...sa stii ca nu e 3 realsau e 3 real dar cu delay... [de aia nici nu ma risc in juggles - doar chip damage, lol!]
Daca vrei hai sa mai jucam azi, sunt online pana maine dupamasa.
Daca e cineva disponibil la tekken 6 pe psn sa imi dea add - sunt cam noob dar vreau sa invat![]()
Si eu tot adsl am dar merge prost.. In Italia este cel mai de cacao net din Europa... n-am ce face vad ca merge naspa si asa... cu 2-3 linii rar 4 cu Italienii RAR . Am sa vad ce voi face, o sa caut internet mai bun nu stiuOricum am dat sa schimb la altii internetul dar mai trebuie sa astept putin pana apar aia sa imi monteze sau ce trebuie sa faca ei pe acolo , te anunt eu cand imi bag net bun sa jucam calumea
![]()
Bookmarks