Alisa pressure!
*p.s.
Jucam cu monstrul si pe cand jucam mai fain s-a luat curentul (la mine)...lol.
Sunt atat de salty ca nu am mai ajuns la Cluj sa dau niste Tekken cu lumea...
Ce e si mai trist e ca, cu nici 2 zile inainte de eveniment mi s-a prajit PS3-ul; asa ca adio online o vreme.
La viitorul eveniment Battlekon, cel din cadrul festivalului Otaku mai exact, nu va mai fi campionat de Tekken 6 din pacate. Tre sa astept abia pana in vara la BATTLEKON2012 sa "get my fix". Dar las ca va prind eu pe toti dupa la Nijikon, in toamna, la niste Tekken Tag 2.
na joaca tekken 6 pe psn
te-n p*la mea de serviciu gratis. Pe XBL din cele peste 10.000 de meciuri jucate niciodata n-am patit asa sau si daca era asa...se deconecta automat nu te lasa sa te chinui tot meciul.
...ce caterinca (prima data cand folosesc acest cuvant). Random buttons. Asa poti tot promova...
Oh well...
Merge mai naspa pe psn ? Apropo incearca sa joci cu frames mai ales contra noobi mici dinastia , nu te mai chinui sa ii batiasa fac eu...
Hai ca ma bag sa fac si eu grad pe xblsunt rogue ...
---------- Post added 08-05-2012 at 08:02 PM ----------
Bulls**t !!!!!!! F**k this game ! Aveam vreo 110W cu 20L ... rogue si peste 80% cu Bruce . Mi-a cazut netul si m-am trezit MasterApoi... de nervi am jucat prost , am intalnit numai spammeri ! Numai noobi frate care ma incurcau ... si nu puteam sa joc deloc , mi-am luat bataie intr-una numai de la noobi patetici, acum tot Master sunt cu vreo 67% . F**K !!! Nu pot bate spammeri si noobi care stau pe loc si baga prize la greu...
![]()
Ps: eltonfury mi-a dat iar ragequitsi e tekkengod ! tekkengodmya**
---------- Post added 10-05-2012 at 07:58 PM ----------
Sa-mi bag banana in jocu' asta , jur . E imposibil sa castigi contra noobi... doamne... nu exista vreo modalitate sa dau numai de aia de rankul meu ? Jesus...
Odata la cat timp vine promotia ? Am jucat peste 6 ore la rand naiba si nu mi-a venit.. sunt brawler![]()
Daca bati 2x acelasi rank/culoare cu tine, al 3-lea meci e promotion. La fel e si cu demotion doar ca invers. Era un site unde era explicat sistemul mai bine, pe puncte, dar nu mai gasesc link-ul. Ideea generala e sa ai grija cand vezi oameni cu rank-ul/culoarea ta sau, pentru demotion, cand vezi oameni cu rank-ul/culoarea ta + rank-ul tau precedent. Daca bati oameni cu rank mai mare decat al tau (de ex. warrior si tu ai brawler) e ca si cum nu l-ai bateca e prea departe de tine si nu te/il afecteaza. E ceva de genul...0,01%.
La rank-urile mai mari (am vazut asta la mine) daca ai promotion match si adversarul da rage quit...iti ramane pentru urmatorul meci, nu se reseteaza ca la rank-urile mai mici. Am patit asa de 5 ori consecutiv (cu elton fury).
Eu sunt Warrior (pe X360) si acolo raman, si de vreau si de nu vreau, deoarece oameni de rank-ul/culoarea mea nu mai gasesc. Eventual primesc demotion risk daca pierd decontra unui rank mai mic, lol.
Daca esti atent...cu cat avansezi cu atat culoarea de la rank se reduce.
Aham... am inteles , ms mult
---------- Post added 14-05-2012 at 06:30 PM ----------
Am batut un brawler de 3 ori la rand si apoi mi-a dat promo chance cu un rogue.... uitati aici un ''tekkengod''foloseste numai df+3
Tekken6 Online - elton fury (TekkeGod) ragequitter - YouTube
---------- Post added 14-05-2012 at 06:31 PM ----------
Like a bitch.
Bookmarks