Cel putin mie mi-a lasat un gust sec sfarsitul.Cum sa zic...a fost prea brusc.
nu e un sfarsit nefericit, e unul ambiguu care poate fii interpretat/ continuat. ceea ce chiar mi-i se pare fain. te poti gandi ca pentru a-si pastra pielea-n siguranta, si pentru a "avansa" in cariera, accepta lucrurile cum au iesit si isi lasa balta prietenul ; sau, tinand la anumite valori, chiar acolo in masina isi baga picioru in leo si oamenii lui, scoate pistoli si incearca sa il salveze pe Joe.
Da puneti fratilor spoilere, ca nu toti joaca jocurile fara iarba la lansare. Va treziti sa vorbiti ca niste ...
Fallout 3 Game Of The Year pe PS3 (Platinum)
frumos joc, care te tine ocupat ~60 de ore (pe mine atata m-a tinut). la cat de mult imi place jocul si la cat de bucuros am fost cand l-am achizitionat, pot spune ca am ajuns sa il urasc. cand am ajuns la lvl 30 si mai aveam 2 DLC-uri de facut, am zis ca abia astept sa il fac platinum si sa SCAP de el. Freeze-uri dupa freeze-uri, cateodata 2-3 la juma' de ora, la un moment dat a devenit insuportabil. am inceput chiar sa-mi fac griji pentru consola, sa nu pateasca ceva de la atatea reseturi. dar daca puteti trece cu vederea peste problema asta, atunci aveti de-a face cu un joc exceptional.
Zombie Apocalypse - 100%
Noby Noby Boy - 100%
Linger in Shadows - 100%
Gunstar Heroes - 100%
Offtopic : Imi puteti explica si mie care este rostul jocului noby noby boy am inteles ca nu exista nicio misiune in joc dar mai exact pentru ce a fost creat?
Tomb Raider: Underworld - Platinum
Aiurea rau jocul asta. 90% din timp te bati cu animale gen tigri, pantere, lilieci sau paianjeni. Gunplay-ul e nasol rau, ai numai auto-aim. Pe final iei god weapon care te face invincibil. Camera si controlul sunt praf. La poveste sta mai rau decat UT3, nu am inteles nimic din el. Grafica e asa s-asa, cam de 8. Puzzle-urile sunt foarte reusite, nota 10. Decorurile si locurile in care te poarta jocul la fel de frumoase, nota 10. Te plimbi prin jungla, prin temple, pe sub apa, poti conduce si o motocicleta. La diversitate e ok. Este extrem de frustrant din cauza controlului si al camerei. Nu cred ca am murit niciodata in timpul gun fight-ului, ci doar in timpul platformingului. Daca nu as fi luat tot ce era de luat din primul run, probabil ca nu l-as mai fi inceput dinnou, abia m-am chinuit sa il termin, atat de tare m-a enervat.
Nota: 6.5/10
Acum o intrebare pentru astia mai batrani care s-au jucat si pe PS1 si console mai vechi. Pentru ce e recunoscuta seria asta, ca nu imi dau seama? Este jocul asta: IGN: Tomb Raider , cu nota 9.3, care a fost lansat si pe PSN acum 2 saptamani si mai sunt doua pe Xbox 360 mai ok, Legend si Anniversary, dar inafara de astea nu am mai gasit nimic bun. Filmele cu Angelina Jolie sunt o rusine si alte jocuri bune nu am mai gasit.
Prince of Persia:The forgotten sands@ PS3 Platinum
+platforming-ul
+povestea
+grafica destul de draguta
+finalul
+a revenit la radacinile seriei
+puterile
+fun X2
+puzzle-urile.....
-....care sunt prea usoare
-variatia inamicilor scazuta
-chiar si pe ultima dificultate este usor
La final,POP:TFS este un joc fun cu puzzle-uri care,chiar daca sunt usoare,sunt bine realizate,povestea este buna,atomsfera jocului este placuta si tipica trilogiei iar platforming-ul este de exceptie.Recomand!
Nota:8.5/10
Mafia 2 @ ps3
Este un MUST HAVE!
9.8/10
[+] Poveste
[+] Vito Scaletta
[+] Joe Barbaro
[+]
[+] Atmosfera
[-] bug-uri minore
Dead Rising 2: Case Zero@XBLA - 200/200
[+]
[-]
- Preț
- Zombies
- Story
- Endings (da, sunt toate 6)
- Weapons
- Addons (aici intră tot ce se poate combina)
- Easter eggs/secrets
- AI cu mult �mbunătățit/control �mbunătățit
- Costumes
- Chuck
- PP's
- Leaderboards (momentan sunt pe 66 sau 67 din peste 850.000 de jucători) - nimic lăudabil - nu mă las p�nă ce nu ajung top 5
- Tot, ce să mai...
[*]
- Acest minus nu are legărură cu jocul (jocul este impecabil pentru un survival horror - cam super ușor dar sunt sigur că asta se schimbă �n Dead Rising 2). Este un minus pentru limitarea lui. Dacă nu-l luam exact �n momentul �n care a fost lansat (bine eu l-am luat �nainte cu 15 minute
) trebuia să folosesc VPN
- eu nu admit așa ceva. �ncăodată un mare **** you pentru cei care limietază asemenea jocuri (și fără motiv). Pentru ei este acest minus.
[contribuții personale]
- �mi place c-au păstrat atmosfera jocului și c-au �mbunătățit anumite aspecte legate de AI, control și overall damage.
Nota ZC!![]()
Tomb Raider II @ PS1 care este considerat unul din cele mai bune jocuri ever, alaturi de Tomb Raider III Adventures Of Lara Croft si Tomb Raider IV The Last Revelation. Astea mi s-au parut cele mai importante si am numai amintiri frumoase legate de ele, mi-am petrecut zeci daca nu chiar sute de ore cand eram pustan, jucandu-le.
But anyways, back on topic,doar ce am terminat
ALIEN BREED Episode 1 @ XBLA
+atmosfera
+grafica
-cam scurt
-repetitiv
NOTA:8/10
Ce mi-a placut de fapt cel mai mult la acest joculet este ca imi aduce aminte de Dead Space (m-a facut sa astept si mai tare Dead Space 2). Si imi mai aduce aminte de un joculet mai vechi, poate cei mai veterani l-au jucat in trecut si anume: Expendable, foarte addictive pt mine cel putin, la vremea lui.![]()
God of War: Collection - God of War I & God of War II
PLATINUM
[+] TOT
[-] nimic
Doua capodopere ale gamingului ce trebuiesc jucate obligatoriu daca te consideri gamer.
NOTA: 10/10
Iar nu am dormit.![]()
Mass Effect 2 - Lair of The Shadow Broker - 200/200
Orice fan al jocului, trebuie sa joace acest DLC. Nu este unul oarecare. Modifica destul de mult povestea pentru Mass Effect 3.
Bookmarks