Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 177 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 ... LastLast
Results 2,141 to 2,160 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #2141 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    foloseste spoiler!!!!
    chiar asa . eu nu am jucat uncharted 1 si nu stiu despre ce e vb asa ca nu vreau prea multe spoilere . (periculos sa intrii pe thread-ul asta :-s . you don't know when a spoiler might attack )

2. #2142 SP
    Member JeruKu's Avatar
    Imi place ca majoritatea celor care intra pe forumul asta au gura mare....si atat. Puteati sa imi spuneti frumos, daca v-a deranjat asa tare, nu sa folositi fonturi exagerate . De asta nici nu am prea postat pe forum pana acuma, din cauza unora ca voi, care comenteaza la orice miscare. In fine...

L.E.: Sunt de acord cu voi (Rasko & Walkman) insa ceea ce au facut ei este un lucru copilaresc. In plus fata de asta, se stia deja ca spre finalul jocului apar zombii/monstrii, iar faptul ca am adaugat eu cateva cifre care reprezinta numele capitolelor nu cred ca le va da cosmaruri noaptea. Mai mult, vor si uita acele numere pana in momentul in care vor juca Uncharted. Dar asta este...

3. #2143 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Ideea e ca pe unii intr-adevar ii deranjeaza deorece le strica posibila viitoare experienta de a savura jocul, insa Uncharted e un joc prea vechi si cred ca cine a vrut sa il joace l-a jucat pana acum

4. #2144 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    E cu doua taisuri povestea cu jocuri care au deja 2-3 ani. Pe de o parte exista perioada de prescriptie ca sa zic asa astfel incat sa se poata vorbi la liber, dar pe de alta mai sunt useri care probabil abia acum pot sa le savureze. As fi de acord sa se foloseasca tagul de spoiler cand se vorbeste despre finalul unui anume joc, indiferent cat de vechi este acesta.

5. #2145 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    The Orange Box @

Half Life 2, Half Life 2 Episode One, Half Life 2 Episode Two:

+ Povestea (desi nu am jucat primul Half Life, nu stiu daca se leaga de HL 2)
    + Grafica
    + Sunetul (mai ales la capitolul "We don`t go to Revenholm, HL2)
    + Alyx & Dog

+/- Achievements-uri multe, dar usoare
    +/- Cateva arme noi, nu strica

- Controlul prost la vechicule
    - Finalul, in Episode Two

Jocuri, cu multe ore de gameplay, merita jucat! Astept Half Life 2 Episode Three sau Half Life 3.

6. #2146 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Alien vs Predator 2010:

+Campania de Predator
    +Finishing & Stealth moves
    +Sunetul
    +Grafica

-Story
    -Campania de Alien (foarte stupida) si Human (foarte banala)
    -Mediul inconjurator (prea multa jungla, prea putine culoare intunecate)

Eu zic ca jocul merita jucat doar pentru campania de Predator care este foarte interesanta si captivanta... in rest, nimic prea deosebit. nota 6.5/10 as zice

7. #2147 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by JeruKu View Post
    Imi place ca majoritatea celor care intra pe forumul asta au gura mare....si atat. Puteati sa imi spuneti frumos, daca v-a deranjat asa tare, nu sa folositi fonturi exagerate . De asta nici nu am prea postat pe forum pana acuma, din cauza unora ca voi, care comenteaza la orice miscare. In fine...

L.E.: Sunt de acord cu voi (Rasko & Walkman) insa ceea ce au facut ei este un lucru copilaresc. In plus fata de asta, se stia deja ca spre finalul jocului apar zombii/monstrii, iar faptul ca am adaugat eu cateva cifre care reprezinta numele capitolelor nu cred ca le va da cosmaruri noaptea. Mai mult, vor si uita acele numere pana in momentul in care vor juca Uncharted. Dar asta este...

Vad ca esti pe forum din 2009. Intr un an cred ca ai fi avut destul timp cat sa iti dai seama ca trebuie sa folosesti spoiler cand dai anumite detalii despre povestea unui joc.

Nu e vorba ca -virgula- comentam la fiecare miscare, dar eu personal m am saturat sa tot aflu sfarsiturile povestilor unor jocuri inainte sa le joc. Fontul mare nu ti a fost adresat neaparat tie, cat tuturor celor care citesc acest thread.

Ontopic:

Fat Princess - 9/10

Un joc genial. Singurele defecte sunt ca uneori este lag si poate deveni haotic, si ca nu prea l mai joaca lumea.
    Attached Images Attached Images fat_princess_logo.jpg

8. #2148 SP
    Diesel k1du's Avatar
    MAFIA II @

+story
    +voice-acting
    +atmosfera
    +cutscenes
    +characters (Vito, Joe, Henry etc)
    +finalul
    +masinile
    +Empire Bay
    +muzica
    +multe altele!

-scaderi de framerate
    -cateva checkpointuri proaste
    -mici buguri

Nota 9/10

9. #2149 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    foloseste spoiler!!!!
    Ai exagerat.

10. #2150 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Alpha Protocol. Era sigilat, pierdut pe raft si am zis sa vad despre ce este vorba...doamne ce hidden gem am gasit. Nu am putut lasa pad-ul din mana pana nu l-am terminat, iar la ce decizii am luat, cred ca vor mai urma inca 3-4 runs. In sfarsit un joc cu ceva substanta.

Grafica-7
    Gameplay-7
    Story-10

11. #2151 SP
    Member Mykayel's Avatar
    La mine e mai degraba ultimul joc de care am fost devorat:

Demon's Souls - Nota 10 (primul joc de PS3 caruia ii dau aceasta nota)

12. #2152 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Mafia II - The Betrayal of Jimmy DLC - time 4:29:07

Nota 9/10

13. #2153 SP
    Junior Member mamutu's Avatar
    halo reach pe legendary ,game over

14. #2154 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by mamutu View Post
    halo reach pe legendary ,game over
    Nu poti spune despre acest joc, ca l-ai devorat doar ca este terminat pe legendary. Aia este floare la ureche. Cand esti general in multi, atunci da. Ma'ntelegi?

15. #2155 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    GOD OF WAR 3 (Titan mode): this game is the definition of EPICNESS
    Cel mai bun joc al anului, fara indoiala pt mine.

16. #2156 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Mafia II- Jimmy's Vendetta DLC( Total Playtime: 5:52h)@

+ Razbunarea lui Jimmy( pacat ca lipsesc si filmuletele...)
    + Arcade Style( se potriveste cu bad a*s-ul Jimmy)
    + Free Roam

* Sa incercat o oarecare conturare a povestii lasata in spate de Betrayal Of Jimmy dar nu s-a reusit intocmai...

- Este aproape identic cu Betrayal Of Jimmy, desi ma asteptam la asta tot am tinut sa il joc...
    - A fost chiar mai usor ca primul DLC
    - Pretul... 5 � era destul pentru acest DLC( dar repet... nu regret ca l-am jucat)

Cu ocazia asta am folosit si o parte(masinile) din Renegade Pack

Nota: 8/10

17. #2157 SP
    Member Dasani's Avatar
    Racedriver GRID
    +Poti sa iti alegi singur sponsorii
    +Damage'ul masinilor extrem de realistic
    +Pro Touge & Drift
    + Le Mans 24h(25 de min. in joc)
    -Nu poti sa dai comenzi coechipierului ceea ce este destul de frustrant,am patit de multe ori ca vroiam sa-l depasesc iar el imi taia calea,as fi vrut sa aibe o functie de genul:"Da-te bah din fata mea ca vin racheta"lol
    -Grafica are o tenta exagerata de galben

8/10
    Attached Images Attached Images race-driver-grid-90045.3478895.jpg race_driver_grid_ultra_high_03.jpg

18. #2158 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Mafia II - Jimmy's Vendetta DLC time: 4:09:29

Nota 9.5/10

19. #2159 SP
    Member taz@'s Avatar
    Halo Reach @Xbox 360

Bune:
    +povestea
    +grafica
    +sound track-ul,in continuare cel mai bun pe care l-am auzit in vreun joc.
    +armele
    +combat-ul
    +vehiculele
    +level design-ul
    +atmosfera
    +A.I-ul inamicilor

Asa si asa:
    +/- finalul

Rele:
    -campania SP scurta
    -no dual weilding guns
    -A.I-ul echipei Noble

Unul din cele mai bune jocuri Halo pe care le-am jucat.Povestea este buna dar putea fi dezvoltata mai mult,grafica superba iar sound-ul este de exceptie.Un must buy pentru orice fan Halo si nu numai.

Nota:9/10

20. #2160 SP
    Member slabunator's Avatar
    Red Dead Redemption

Joc fain, cam overrated, da fain.

Atmosfera foarte misto, univers bine inchegat, dialoguri simpatice, poveste bunicica.

Grafica buna, mai ales pt un open world. Tinuturi variate si peisaje faine. Muzica ok. Seamana cu temele lui Morricone cateva melodii.

Gameplay mediocru. Nimic inovator sau unic, nimic intradevar nasol. Generic, fainut si cam atat.

Misiuni repetitive. Cateva inventive, in rest aceeasi marie cu alta palarie..

Final cretin, prost proiectat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 177 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 ... LastLast