Mafia II @ Xbox 360
+toata povestea , in special cand intra el in puscarie si trebuie sa inveti sa te bati cu puscariasii , foarte foarte tare jocul.
@angelcrying nu am zis deloc ca e ciudat,doar asa si asa lol ma asteptam la ceva mai 'grandios' tinand cont ca este posibl sa fie ultimul joc Halo;ma rog,asta e parerea mea
@Raskolnikolv :hai nu mai spune...vestea asta m-a socat si nu stiu cand o sa imi mai revin;acuma serios,aproximativ toate notele si parerile care se dau aici sunt strict personale;in Halo 3 s-a putut acest lucru(dual wield) si mi-a placut mult,acum nu s-a putut si mi-a placut mai putin.....
Call of Duty Modern Warfare 2
@ Ps3
10/10
[+] Poveste
[+] Grafica
[+] Final ( Este clar ca o sa apara MW3 )
[-] Mai nimc
Data viitoare, te rog mult, scrie cu un font mai mare... Nu vad absolut nimic... Si semnatura, poate o lungesti, ca atunci cand postezi sa ocupi o pagina intreaga.... Ma'ntelegi?
Battlefield Bad Company 2 @ Ps3
9.5/10
[+] Povestea interesanta
[+] Arme
[+] Masini , Tancuri , Avione............
[-] Unele bug-uri
Ps.Mi-a placut mai mult MW 2![]()
star wars the force unleashed @ PSP un joc de nota 10 cine nu l-a jucat sa-l incerce.
Povestea:A+
Alan Wake - ei, in ciuda asteptarii de-o jumatate de decada, jocul, in mod surprinzator, se ridica la asteptari si le depaseste - chiar daca incepusem sa cred ca era vaporware. Jocul perfect al lui 2010, sau varianta vast imbunatatita a lui Resident Evil 4, sau un survival horror foarte bun cu o poveste geniala, daca nu chiar perfecta, cum vreti voi sa-i spunem, pe bucati:
[+] grafica splendida care se joaca cu lumina cum n-am crezut posibil
[+] un gameplay bun, dar nu perfect - multe elemente lipsa, cel mai notabil 180 degree turn - m-am saturat de cate topoare mi-am luat in cap ca nu ma puteam intoarce suficient de rapid
[+] o atmosfera infioratoare si credibila
[+] feeling creepy
[+] un pacing grozav, mentinand tensiunea constanta (ceea ce, intr-adevar, devine obositor intr-un final, cand il incepi dimineata si-l termini la timp pentru cina)
[+] elementele cinematice - abundente, terifiante, absolut delicioase
[+] povestirea interactiva cu exces de momente vizuale care leaga actiunea
[+] povestea superba, ireal de lunga si de bine structurata, care chiar te ingrozeste
[+] cartea din joc, insasi povestea - o combinatie fantastica de Lovecraft (nu sunt tentacule aici, ca as fi jurat ca el l-a scris), King (cel mai notabil Shining, IT si Stand) si In the Mouth of Madness al lui Carpenter
[+] inamici de calitate, nu doar in cantitate
[+] muzica superba
[+] achievements ilariante
[-] dialoguri cam meh, singurul pe plus fiind Barry
[-] cateva glitchuri - blocari; caderi in abis; freeze frame; npc incercand sa urce pe scari, care de fapt sunt la 8m in stanga samd
RED DEAD REDEMPTION @PS3
[+] Gameplay
[+] Storyline
[+] Grafica
[+] Voice acting
[+] John Marston
[-] Finalul
Oricum indiferent de final jocul merita 10/10!!!
Heavy Rain 8/10 Platina
- Storyline la unele capitole
- Miscarea personajelor uneori e de tot ca**tu
- Cateva glitchuri
+ Storyline
+ Madison
+ Grafica
+ ARI
da numa ca tre sa incep iaraam pirdut un trophy si nu pot scoate 100% mai unu imi trebuie
---------- Post added 30-09-2010 at 10:49 AM ----------
dami add psn id crazy_rapper si uitate la trofeele pt FFXIII
---------- Post added 30-09-2010 at 11:01 AM ----------
app uitate la pozele de la album poate ma crezi atunci![]()
Bookmarks