Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 177 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... LastLast
Results 221 to 240 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #221 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Mortal Kombat VS DC Universe -7
    -lung si plictisitor
    -poveste de adormit copiii
    -control enervant

2. #222 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Prince of Persia@PS3 - Platinum

3. #223 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Wall-E 645/1000(cu mici eforturi)
    + un joc superb care te relaxeaza
    + respecta in mare parte filmul

10/10(personal nu am intalnit nici-un bug)

4. #224 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Dragon Ball Z : Burst Limit
    8/10

+joc dedicat fanilor (din care fac parte si eu)
    +grafica reproduce 100% animeul
    +se poate juca online

-mai putine personaje decat in jocurile anterioare
    -greu de inteles daca nu cunosti animeul
    -se poate spama cu miscari greu de barat
    -intervine lag in luptele cu playeri de la distanta

5. #225 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Spre rusinea mea, abia acum am terminat BF: Bad Company desi mai aveam doar 2 misiuni de facut.

10/10!!! - it's a Battlefield all'right!

- singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca toate casele sunt goale, nici o mobila, nimic nimic. Stiu un detaliu minor, dar nah. Cine nu l-a incercat sa il incerce .

6. #226 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Spre rusinea mea, abia acum am terminat BF: Bad Company desi mai aveam doar 2 misiuni de facut.

10/10!!! - it's a Battlefield all'right!

- singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca toate casele sunt goale, nici o mobila, nimic nimic. Stiu un detaliu minor, dar nah. Cine nu l-a incercat sa il incerce .

Da, este un joc foarte tare Mi se pare cel mai bun BF de pana acum, si un joc valoros la multiplayer.Dialogurile de la campanie sunt geniale!

7. #227 SP
    Junior Member MClaudiu's Avatar
    Cod:Waw-ps3,100%-Platinum;Nota 10/10

8. #228 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by teodor15 View Post
    Mortal Kombat VS DC Universe -7
    -lung si plictisitor
    Jocul asta e facut pentru multiplayer.Singleplayer-ul e "de forma", ca in orice fighter.

-poveste de adormit copiii
    Ce fighter ai vazut tu cu poveste smechera?Doar nu te astepti sa fie Mass Effect sau Oblivion.

-control enervant
    Cu asta personal m-ai dat gata.Ai fi vrut sa ai directionalele pe butoane si loviturile pe analoage?

9. #229 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    am terminat pana la urma fallout - cred ca dupa peste 70 de ore de gameplay curat am capatat cel mai naspa ending...
    cred ca a fost endingul pt cel mai sfant dintre wastelanderi

10. #230 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

The Elder Scrolls IV: Oblivion@X360 - 1250/1250

+ atmosferă (muzică, efecte speciale, etc)
    + story-line
    + complexitate/diversitate
    + DLC's
    + <3 paintbrush glitch lol
    + guild's
    + spells
    + secrets/unlockables
    + mai sunt o tonă...
    ------
    - cal prost
    - face expressions (...and what's with the glow )
    - ton-o-bugs (texturi care dispar misterios, personaje care nu se activează, uși misterioase care-ți dau freez la consolă, etc) - oki, e joc din 2006 dar totuși...
    - probleme cu DLC-ul (Shivering Isles) - am stat...destul de mult p�nă am reușit să-l activez (again...the freezproblems, dar de această dată �n main menu)

Nota 8.5

11. #231 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Crash : Mind over mutant ,terminat 1000G-Joc usor cu achievementuri care iti mananca muult timp.Overall un joc placut ce merge de minune in Co-Op.
    Bully : Scolarship Edition,1000G,o idee interesanta de joc,cu siguranta voi juca si urmatorul in serie.Totusi are un control cam slab.

12. #232 SP
    Silent Hill: Homecoming@X360 (NTSC) - 1k/1k

+ story-line (da, respectă niște chestii importante din celelalte serii)
    + atmosferă (muzică, efecte speciale, etc)
    + secrets/unlockables (multiple endings, multiple costumes, different choices, easter eggs, etc)
    + blood and gore (nu chiar așa de mult blood ca �n celelalte...dar acolo unde trebuie există)
    + References (aici nu scriu nimic, pentru a nu face spoiler - dar sunt...și sunt peste 100)
    + Creatures from the game (I love them all - <3 Asphyxia)
    + other stuff...

- dificultatea (e super ușor...păi e posibil așa ceva? - comparat cu Silent Hill 2 pe o scară de la 1 la 10...Silent Hill 5...cu greu primește 3).
    - cam liniar...(păi se poate?)
    - Pyramid Head = Bogeyman (cum?... - păi se poate așa ceva?)
    - probabil �ncă 2-3 (nu prea contează, sunt minore)

*n-am �ncadrat grafica, deoarece nu prea mă interesează. Nu este jocul cu cea mai bună grafică dar...sincer, nu asta contează �n genul ăsta de jocuri

Favorite creature: Nurse
    Favorite weapon: Fire Axe
    Favorite costume: ER Alex
    Favorite ending: Judgement

Dacă aveți �ntrebări legate de joc sau de seria Silent Hill vă stau la dispoziție. Pentru a face full 1k aveți două posibilități:

A. (the good way) - să terminați jocul de 5 ori - metoda aleasă de mine la orice survival horror (chiar și de 20 de ori+...dacă trebuia).

B. (metoda gay) - să salvați �naintea deciziilor importante din joc (no spoilers) - și gata, aveți 5 ending-uri in one day...and that's gay.

Nota 9.0 (e notă personală, nu-mi pasă de alte note de pe "site-urile de specialitate". - specialitate my ass).

13. #233 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    apropo @RonanN1 cum ai reusit sa faci 1k la Left 4 Dead in timp ce AI-ul este cam batut in cap.Sunt achievemturile alea in care nimeni nu trebuie sa fie vomitat,lovit etc.Ai jucat cu alti 4 playeri?

Scuze de off da nu mi-a mers sa trimit PM userului ,zicea ca are dezactivata casuta sau ceva de genu.

14. #234 SP
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    apropo @RonanN1 cum ai reusit sa faci 1k la Left 4 Dead in timp ce AI-ul este cam batut in cap.Sunt achievemturile alea in care nimeni nu trebuie sa fie vomitat,lovit etc.Ai jucat cu alti 4 playeri?
    Da, l-am jucat cu 3 prieteni de pe live.

Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    Scuze de off da nu mi-a mers sa trimit PM userului ,zicea ca are dezactivata casuta sau ceva de genu.
    ...păi mi-am dezactivat funcția de Private Message, de aia nu merge.

15. #235 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Ronan, cam cate ore are un playthrough?

16. #236 SP
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Ronan, cam cate ore are un playthrough?
    Primul run mi-a luat aproximativ 7 ore - UFO Ending. Restul mi-au luat maxim 4 ore (<3 Laster Pistol).

17. #237 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    The Warriors-PSP
    l-am terminat a doua oara pe PSP plus ca l-am terminat o data si pe PS2,jocul e incredibil de fain,nu ma satur de el niciodata,e unul dintre jocurile care le am la suflet.
    F.F. Crissis Core
    e primul final fantasy care l-am jucat vreodata.m-am blocat la bossul Genessis,nu reusesc nici cum sa-l bat,bleeeahhh,nasol rau,desi imi cam placuse povestea din joc,defapt merita sa-i acorzi timp doar pt story,pacat ca nu am putut sa merg mai departe,as fi fost curios sa vad ce se intampla in continuare dar nu mai am nervi la bossul ala.

18. #238 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Uncharted 9.50/10

+Gameplay
    +Grafica

-prea scurt

19. #239 SP
    Member zaice's Avatar
    Desi am zis ca nu-l voi juca ,pana la urma l-am jucat si mi-a parut bine ca l-am jucat.Assasin creed,superba combinatie istorie,gameplay,grafica,cat si originalitate(ideea de a juca rolul unui asasin).Precizez ca l-am termiant pe PC,dar cu gamepadul (mult mai usor asa).

20. #240 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    FEAR 2 Project Origin- 9.0

+AI impresionant
    +raport fps/grafica incredibil,se misca foarte fluid jocu si fara sacadari

-prea usor, jocul este pe hard cum sunt alte jocuri pe easy
    -lipsa shotgunului din primu, aici este unul asemanator dar nu are puterea aceea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 177 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... LastLast