Mortal Kombat VS DC Universe -7
-lung si plictisitor
-poveste de adormit copiii
-control enervant
Mortal Kombat VS DC Universe -7
-lung si plictisitor
-poveste de adormit copiii
-control enervant
Wall-E 645/1000(cu mici eforturi)
+ un joc superb care te relaxeaza
+ respecta in mare parte filmul
10/10(personal nu am intalnit nici-un bug)
Dragon Ball Z : Burst Limit
8/10
+joc dedicat fanilor (din care fac parte si eu)
+grafica reproduce 100% animeul
+se poate juca online
-mai putine personaje decat in jocurile anterioare
-greu de inteles daca nu cunosti animeul
-se poate spama cu miscari greu de barat
-intervine lag in luptele cu playeri de la distanta
Spre rusinea mea, abia acum am terminat BF: Bad Company desi mai aveam doar 2 misiuni de facut.
10/10!!! - it's a Battlefield all'right!
- singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca toate casele sunt goale, nici o mobila, nimic nimic. Stiu un detaliu minor, dar nah. Cine nu l-a incercat sa il incerce.
Jocul asta e facut pentru multiplayer.Singleplayer-ul e "de forma", ca in orice fighter.
Ce fighter ai vazut tu cu poveste smechera?Doar nu te astepti sa fie Mass Effect sau Oblivion.
Cu asta personal m-ai dat gata.Ai fi vrut sa ai directionalele pe butoane si loviturile pe analoage?
am terminat pana la urma fallout - cred ca dupa peste 70 de ore de gameplay curat am capatat cel mai naspa ending...
cred ca a fost endingul pt cel mai sfant dintre wastelanderi
The Elder Scrolls IV: Oblivion@X360 - 1250/1250
+ atmosferă (muzică, efecte speciale, etc)
+ story-line
+ complexitate/diversitate
+ DLC's
+ <3 paintbrush glitch lol
+ guild's
+ spells
+ secrets/unlockables
+ mai sunt o tonă...
------
- cal prost
- face expressions (...and what's with the glow)
- ton-o-bugs (texturi care dispar misterios, personaje care nu se activează, uși misterioase care-ți dau freez la consolă, etc) - oki, e joc din 2006 dar totuși...
- probleme cu DLC-ul (Shivering Isles) - am stat...destul de mult p�nă am reușit să-l activez (again...the freezproblems, dar de această dată �n main menu)
Nota 8.5
Crash : Mind over mutant ,terminat 1000G-Joc usor cu achievementuri care iti mananca muult timp.Overall un joc placut ce merge de minune in Co-Op.
Bully : Scolarship Edition,1000G,o idee interesanta de joc,cu siguranta voi juca si urmatorul in serie.Totusi are un control cam slab.
Silent Hill: Homecoming@X360 (NTSC) - 1k/1k
+ story-line (da, respectă niște chestii importante din celelalte serii)
+ atmosferă (muzică, efecte speciale, etc)
+ secrets/unlockables (multiple endings, multiple costumes, different choices, easter eggs, etc)
+ blood and gore (nu chiar așa de mult blood ca �n celelalte...dar acolo unde trebuie există)
+ References (aici nu scriu nimic, pentru a nu face spoiler - dar sunt...și sunt peste 100)
+ Creatures from the game (I love them all - <3 Asphyxia)
+ other stuff...
- dificultatea (e super ușor...păi e posibil așa ceva? - comparat cu Silent Hill 2 pe o scară de la 1 la 10...Silent Hill 5...cu greu primește 3).
- cam liniar...(păi se poate?)
- Pyramid Head = Bogeyman (cum?...- păi se poate așa ceva?)
- probabil �ncă 2-3 (nu prea contează, sunt minore)
*n-am �ncadrat grafica, deoarece nu prea mă interesează. Nu este jocul cu cea mai bună grafică dar...sincer, nu asta contează �n genul ăsta de jocuri
Favorite creature: Nurse
Favorite weapon: Fire Axe
Favorite costume: ER Alex
Favorite ending: Judgement
Dacă aveți �ntrebări legate de joc sau de seria Silent Hill vă stau la dispoziție. Pentru a face full 1k aveți două posibilități:
A. (the good way) - să terminați jocul de 5 ori - metoda aleasă de mine la orice survival horror (chiar și de 20 de ori+...dacă trebuia).
B. (metoda gay) - să salvați �naintea deciziilor importante din joc (no spoilers) - și gata, aveți 5 ending-uri in one day...and that's gay.
Nota 9.0 (e notă personală, nu-mi pasă de alte note de pe "site-urile de specialitate". - specialitate my ass).
apropo @RonanN1 cum ai reusit sa faci 1k la Left 4 Dead in timp ce AI-ul este cam batut in cap.Sunt achievemturile alea in care nimeni nu trebuie sa fie vomitat,lovit etc.Ai jucat cu alti 4 playeri?
Scuze de off da nu mi-a mers sa trimit PM userului ,zicea ca are dezactivata casuta sau ceva de genu.
The Warriors-PSP
l-am terminat a doua oara pe PSP plus ca l-am terminat o data si pe PS2,jocul e incredibil de fain,nu ma satur de el niciodata,e unul dintre jocurile care le am la suflet.
F.F. Crissis Core
e primul final fantasy care l-am jucat vreodata.m-am blocat la bossul Genessis,nu reusesc nici cum sa-l bat,bleeeahhh,nasol rau,desi imi cam placuse povestea din joc,defapt merita sa-i acorzi timp doar pt story,pacat ca nu am putut sa merg mai departe,as fi fost curios sa vad ce se intampla in continuare dar nu mai am nervi la bossul ala.
Desi am zis ca nu-l voi juca ,pana la urma l-am jucat si mi-a parut bine ca l-am jucat.Assasin creed,superba combinatie istorie,gameplay,grafica,cat si originalitate(ideea de a juca rolul unui asasin).Precizez ca l-am termiant pe PC,dar cu gamepadul (mult mai usor asa).
FEAR 2 Project Origin- 9.0
+AI impresionant
+raport fps/grafica incredibil,se misca foarte fluid jocu si fara sacadari
-prea usor, jocul este pe hard cum sunt alte jocuri pe easy
-lipsa shotgunului din primu, aici este unul asemanator dar nu are puterea aceea
Bookmarks