Devil May Cry 3 :X9/10
+ gameplay bun
- grafica nu e cine stie ce![]()
![]()
GTA 4: TLAD - 250/250 - 9.4/10
Review aici. Please read
Short list:
[+] Johnny K.
[+] The Lost
[+] new bikes
[+] new handling for all bikes
[+] Ashley, e o poveste asa draguta intre ea si Johnny.
[+] muzica
[+] atmosfera de fratie. One for all and all for one
[+] bike races
[+] multiplayer bike races
[+] value for money
[-] lipsa umorului din dialoguri. Gata cu glumele intre Roman si Niko...
[-] cateva personaje sunt prea putin dezvoltate. Mi-ar fi placut sa aud mai multe de la Stubbs.
[-] prea mult pus accentul pe droguri. Macar daca mai variau si ei si te duceai sa furi macar bautura sau arme... droguri droguri droguri.
[-] cand povestea ajunge in punctul cel mai tensionat se termina tot. Exista un singur fir al povestii, nimic special cum a fost in GTA4.
el crede ca e cool sa termini un joc care nu a aparut oficial,probabil in sinea lui se lauda ca l-a terminat inaintea lansarii lol
ToTheGame - Search for Game
Nu stiu daca e cazul lui, dar e bine sa fi informat inainte sa arunci cu pietre![]()
Left 4 Dead - Xbox 360
+ Awesome Co-op experience
+ Ai director
+ replyabilitate
+ campanie co-op
- grafica putea fi mai buna
- inca cateva arme in plus ar fi fost perfect
uita-te pe site de specialitate,se lanseaza pe 24 feb. 50 Cent: Blood on the Sand for Xbox 360 - 50 Cent: Blood on the Sand Xbox360 Game - 50 Cent: Blood on the Sand Xbox 360 Video Game
Halo 3 pe heroic.
+ gameplay rafinat
+ gameplay variat
+ feelingul epic, totul se intampla la o scara mare
+ soundtrack-ul superb
- grafica usor prafuita si cu o lipsa acuta de antialiasing
- Nivelele The Flood - groaznice, chiar no fun at all
- un pic cam scurt
Am nimerit si un Bug mai mare , nu s-a inregistrat achievement-ul de la misiunea VIII, practica am in lista de achievements I, II, III, IV, V, VI, VII, IX, si e tocmai nivelul pe care il urasc din tot jocul
Andrei, nu-ți face probleme. Bug-uri din astea are orice joc, rejoacă-l și poate se deblochează (nu e așa o problemă). Mai grav e atunci c�nd se blochează pe profil achievement-urile (online) - nu le mai poți debloca niciodată, deoarece pe serverele lor achievement-urile sunt deblocate/�nregistrate (cu time tag cu tot...).
De exemplu eu
La Skate - nu mai pot lua achievement-uri niciodată. De ce? Dinc auza unui mega glitch (să vă povestească Mika faza cu blocajul și pop 650GS+). El a putut să continue �nsă eu nu...așa răm�ne...aiurea.
Plus e faza aia că...trebuie să ai conexiune live pentru a debloca anumite achievement-uri [excluz�nd cele MP] - (vezi Dead Rising, Mercenaries 2, Gun, Condemned 1 și 2, Skate...etc).
Da. Eu am avut parte de un mega glitch la Skate. Mentionez ca NU am facut intentionat acest lucru sau alte nebunii deci nu sariti cu gura. Pur si simplu dupa ce am facut ultima poza mi-a dat freeze consola. Dau restart si vad ca am 600GS mai mult. Aveam achievement-uri de online deblocate si eu nici nu intrasem in vreun lobby. Plus cea mai idioata faza aveam achievement de "6 wins in a row", dar nu-l aveam pe cel de "3 wins in a row".
Nu vreau sa va dezamagesc ..da Neoficial 50 CENT:botd aparut acum 1 saptmana sau 2...
Metal Gear Solid 4(acum 1 luna ...dar e ultimu care l-am terminat)
10/10 deoarece:
-Grafica foarte buna.
-Gameplay excelent.
-Poveste super frumoasa.
-CutScenurile alea...mult prea complexe zici ca e film(super tare).
-Muzica la fel.
-Mai gandesti un pic...nu ca la alte jocuri.
Call of duty 4,am zis sa incerc si versiunea modern.Per ansamblu este un joc OK,grafica decenta,gameplay bun,gadgeturi ok.Precizez ca l-am terminat pe PC, level hard(recomand level de la hard in sus,pentru o opozitie a enemy-ului mai puternica).Game on
DarkSector 9.5/10
-Grafica bunicica.
-Gameplay....bunicel.
-story excelent.
-Sfarsit cam aiurea...
Call of Duty 5 10/10
-Grafica super marfa.
-Poveste..nah...e call of duty deci e super mrf
-Misiuni atragatoare..care nu te plictisesc.
-Cam scurt...asta e un minus..da tot 10 ii dau.
App:Amandoua le-am terminat azi..
Bookmarks