Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 177 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast
Results 321 to 340 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #321 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Frumos, ce n-as da si eu sa am timpul vostru. Tin minte ca eu am terminat Zelda TP in 56 de ore, dar asta pe parcursul a 3luni, la fel a fost si cu Zelda WW. Singurele jocuri pe care le-am terminat mai repede, asta insemnind cam 1 luna, 1 luna si ceva au fost Fallout 3, Mass Effect si Resident Evil 4 (wii), timpul total de joc deasemeni nedepasint 70 de ore.

PS: jocurile mai sus enumerate au fost terminate de ceva timp, doar ca nu-mi prea place mie sa ma luad cu chestia asta (sint ceva mai incet decit restul), spre exemplu am inceput Metroid Prime 3 de vreo juma de an si nu l-am terminat nici acum , Burnout Paradise il am de vreo 2 luni si tot asa abea de am facut 40%.
    Timpul ne omoara pe toti (sau mai bine spus lipsa lui).

2. #322 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Ratchet & Clank Size Matters

8/10
    unele missiuni cam enervante...

3. #323 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Resident Evil 5 - 1k/1k

...ok, am să pun spoilere...nimic pompos doar c�teva +-uri și --uri (mici păreri personale)

�n primul r�nd, țin să precizez faptul că, am subestimat jocul. Eu fiind mai old school Resident Evil fan am șimțit lipsa...anumitor aspecte. �n final (sau spre finalul jocului...) am avut o...super rurpriză (din toate punctele de vedere) . Nimic pompos...dar pentru mine a �nsemnat enorm (și prin asta am �nțeles...cum stă treaba). Oricum Resident Evil: Degeneration are un rol important...*spoiler*

Nota: 10

*p.s.

Oki, o zic așa direct...

Deci versiunea Resident Evil 5 a 360-ului este de doi lei. Mă refer la aspect. Ce-i prietene...cu roșul ăla? Ce e așa special? Vrea să aducă a s�nge? Niciodată! 360 roșu există de ani buni...care-i treaba?

Unde e legătura Roșu - Resident Evil 5? (Sau oricare Resident Evil)? - Esti prost...�mi scapă ceva?

Nu puteau face ceva special? Microsoft jerks. Un model...un desen...un simbol (la naiba!) un ceva acolo...Tricell vs. Umbrella Corp....Tricell �n colț...un text...un personaj din seria Resident Evil...o eprubetă...un recipient (classicul recipient pentru T-Virus), o siglă, numele jocului, etc...

Arată oribinil! Și cei care spun că arată bine (pe ascuns...recunosc că e o prostie)...

Mai jos...layStation 3 (Resident Evil 5 Edition) - ce frumos...așa select sigla Tricell
    Mai jos...360 (Halo 3 Edition) - ce frumos...modele, culoare, tot

...gata m-am calmat.

Excelent joc, bravo CAPCOM!
    Attached Images Attached Images reps3.jpg 1186714298.jpg

4. #324 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Am terminat si eu Resident Evil 5,nu am mai jucat decat 4 pana acum dar cu siguranta voi incerca sa le joc si pe cele din urma cu ajutorul unei console mai vechi.
    Jocul a fost genial m-a tinut tensionat pe tot timpul jocului.Grafica a fost excelenta la fel si story-ul.Ronan i-a facut un mini rewiew(mai sus) si nu mai am ce zice...jocul merita jucat de oricine,pacat ca nu are macar o mica parte horror.

5. #325 SP
    Member Istrate's Avatar
    @RonanN1

Felicitari, intr-adevar, jocul nu este grozav, dar nici sa lase de dorit. Am ajuns la al patrulea capitol daca nu ma insel, dar nu joc deloc singur, ci impreuna cu un prieten cu care ma intalnesc doar in weekend (in timpul saptamanii nu am cum sa iau consola cu mine la serviciu). Sistemul de COOP mi se pare nemaipomenit, si parca se contureaza cu totul si cu totul alta atmosfera decat cea din Single Player. Impartirea ecranului (split-screen) este oribila, nu inteleg ce-au gandit, si poate imi explica si mie cineva mentalitatea lor. In rest, prevad ca duminica aceasta voi termina si eu jocul si voi putea completa "micul" review al lui RonanN1 cu pareri despre latura de cooperativ.

Si ca sa revin la subiect :

Dragon Ball Z Burst Limit @ X360

Seria Dragon Ball...Am fost mereu impresionat de tot ce tine de serialul anime Dragon Ball (+Z) si de aceea, primul joc ce l-am jucat pe Xbox 360 m-a fascinat de-a binelea.

[+] Grafica foarte colorata, placuta ochiului si deloc obositoare
    [+] Sistem de lupta foarte simplist, adaptat controllerului
    [+] Kamehamehaaa!!!!
    [+] Saga Brolly
    [+] Palpitant in doi, modul versus

[-] Scurt, foarte scurt, se termina la Saga Cell
    [-] Poveste monotona, mai ales daca ai urmarit seriile animate
    [-] Lipsa jocului pe echipe
    [-] Fara fuziuni

In mare, un joc destul de bun, chiar daca nu se ridica la nivelul seriei Budokai. Fiind si singurul disponibil pentru Xbox, merita o nota destul de mare, din partea mea primin 8.50/10. Sper ca urmatorul din serie sa vina cu inovatii si personaje in plus.

6. #326 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Istrate View Post
    jocul nu este grozav
    Fail!

7. #327 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    ACE Combat 6

+sunet si FX
    +grafica impresionanta (modele de avioane foarte detaliate)
    +misiuni interesante si diversificate
    +obiective la alegere
    +varietate avioane
    +diverse arme si upgrade-uri
    +poveste interesanta

-bug-uri frecvente (rachete care lovesc tinta si apare MISS)
    -unele texturi low-res (mai ales in orase)
    -misiuni foarte lungi in care nu se poate salva

8/10

8. #328 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Unreal Tournament 3

9. #329 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Prince of Persia PS3
    Am avut ezitari la inceput, dar jocul mi le-a spulberat pe toate pe parcurs.
    Un final extraordinar.
    Suficient de lung.

NOTA 9

10. #330 SP
    Member zaice's Avatar
    Desi obisnuiesc sa scriu in aceasta rubrica doar despre jocurile care exista si pe console,nu pot sa nu scriu si despre acest joc.Company of heroes,Invasion of Normandy.Un rts superb,gameplay placut,grafica ok,gadgeturi(incepand de la buildings pana la tanks etc)captivante dar si realiste din mai multe aspecte.Finalmente am gasit si eu un joc care sa-mi aduca aminte de old good fashion C&C (Gdi vs Nod),clasic military weapons,men(nu Science Fiction, ca in red alerturile astea noi).Precizez ca l-am terminat pe expert mode(sugerez tuturor iubitorilor de rts sa joace pe acest al 4 -lea level,pentru ca intampina o rezistenta darza din partea nemtilor,-Pc-ului-).Game on

11. #331 SP
    Member Devergo's Avatar
    Halo 3
    Primul joc pe 360 care l-am inceput direct online,asa ca m-am gandit acum cateva zile sa duc la capat modul Singleplayer.

+grafica (foarte buna pentru 2007)
    +story (dupa cum m-am asteptat)
    +smart AI (au nesimtirea sa se fereasca de rachetele mele!)
    +weapons (multe si interesante)
    +vehicles (THE HOG!)
    +sunet (bestial...)
    +EPIC!

-un ending TAMPIT
    -un final boss lafel de TAMPIT
    -un save system enervant uneori

Nota 9/10

12. #332 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Mai "Ronie" cum se face de tu faci 1k in 2-3 zile de cand iti cumperi jocul, lamureste-ma si pe mine te rog.

Unul dintre baietii cu cel mai mare gamerscore de pe aici se chinuie si cateva luni (ani in cazul Seriously) sa faca 100% achievments.

Fii bun te rog si in maretia asta a ta de Zeu al Gamingului lamureste un amarstean ca mine care habar nu are ce inseamna jocuri..

13. #333 SP
    Păi dacă jocurile-s ușoare ce-ai vrea? Să-mi fac o limită de 1k pe săptăm�nă? Au fost jocuri la care făceam 1k zilnic...big deal. M-ai văzut tu pe mine să fac 1k la jocuri mai grele? Pardon

Și nu mă lua cu vorbe ironice că n-ai șanse. Dacă vrei răspuns �ntreabă frumos.

14. #334 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Deci sa inteleg ca toata lumea e mai normala si tu esti cel mai bun? De ce nu mergi pe la WCG mai baiete?
    Tara ar avea nevoie de asa ceva, un roman care sa iasa mereu pe primul loc

15. #335 SP
    Member Devergo's Avatar
    Now now boys..take it easy .Pana la urma DeathWings...e treaba lui cat se joaca pe zi si cate achievmenturi face.Chiar nu inteleg ce te deranjeaza

16. #336 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Sincer nici eu nu cred ca Ronan a facut corect 1k/1k la toate jocurile pe care le prezinta, dar asta e strict treaba lui.

17. #337 SP
    Azi (defapt ieri că deja suntem 00:46) am trecut pe Xbox Live Japan. Asta �nseamnă, printre altele, un GT nou (cu GOLD-ul o să fie mai...problemă...dar o scot eu la capăt).

Pe RonanN1 �l folosesc mai rar. Acum GT-ul activ este Sakura Carnaval.

*p.s.

Quote Originally Posted by DeathWings
    De ce nu mergi pe la WCG mai baiete?
    ...mai documentează-te

18. #338 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Resident Evil 5

+grafica exceptionala
    +arsenal mare de arme
    +extras
    +nivel de dificultate sporit
    +super miscari in cut-scenes

-nu poti merge si incarca arma simultan
    -sensibilitate la aim destul de mica
    -nu poti face schimb de arme cu partenerul

Imi pare rau ca nu am jucat si celelalte resident evil,presupun ca povestea se leaga excelent.

NOTA:9.0/10

19. #339 SP
    Member nuyokamata's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Azi (defapt ieri că deja suntem 00:46) am trecut pe Xbox Live Japan. Asta �nseamnă, printre altele, un GT nou (cu GOLD-ul o să fie mai...problemă...dar o scot eu la capăt).

Pe RonanN1 �l folosesc mai rar. Acum GT-ul activ este Sakura Carnaval.

*p.s.

...mai documentează-te
    am si eu o intrebare personala;am vazut ca la resident evil 5 ai obtinut toate achievmenturile,asta inseamna sa termini jocul de 4 ori plus ca pe pe ultima dificultate daca primesti o lovitura esti mort,intrebarea mea pt tine:cum ai reusit sa il termini de 4 ori intr'un interval atat de scurt?

20. #340 SP
    Member monstrul's Avatar
    Forbidden Siren 2 10/10

Mult mai intens decat RE4 si tare ****ed up lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 177 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast