Ultimul joc devorat?
Super Mario World@PC
Ce vremuri,ce vremuri...
Too Human
Un joc bun.
E bn ca pot sa il continui pana la lvl 50 si sa il termin de cate ori vreau.
fable 2 ,nici nu l-am terminat bine ca am apucat sa il rejoc the "evil and corrupt way" beton jocu.
Wanted:Weapons of Fate
-grafica slaba
-engine slab
-doar 3 arme
-plictisitor
-poveste de 2 bani
-control enervant si sensibilitate mica
NOTA:5.0
Cel mai prost joc terminat pe xbox360.
Depinde de gusturi,personal mi-a placut.Si daca ai fi vazut filmul (si ti-ar fi placut) povestea ti s-ar fi parut interesanta.Grafica slaba?Exemple?Eu consider ca are o grafica ok,ba chiar detaliile si expresiile personajelor mi se par unele din cele mai bune dintre cele din jocurile actuale.Engine slab?Este un engine foarte bun: no framerate drops,no freeze,no pop-ups.Plus ca are sistemul PhysiX,care merge foarte bine(cel mai bine se observa in nivelul din avion).Cat despre arme...esti un asasin cu abilitati supraumane,nu o sa-ti iei arme grele,ci pistoale si eventual un sniper.Poate ar fi devenit plictisitor daca ar fi durat mai mult,dar eu deja am inceput al doilea achievment run pe The Killer difficulty si inca imi place.Controlul?Din toate clonele de Gears de pana acum,acesta are cel mai fluid sistem de cover,poate chiar mai fluid ca in Gears.Sigur are si cateva probleme/buguri dar sincer nu m-au deranjat deloc pe parcursul jocului.personal cred ca este cel mai bun joc adaptat dupa un film,ii ofer nota 8.5![]()
Filmul se incadreaza in top 5 la mine si poate din aceasta cauza mi s-a aprut asa de slab jocul...aveam pretentii mai mari.Ma enerva la culme cand eram in nivele cu foc si atunci scadeau fpsurile iar cand te uitai in alta parte jocul se misca cu turbo vreo 3 secunde.Inamicii sunt aceiasi tot timpu si nu am inteles de ce sunt imbracati ca niste copii de 15 ani,cu tenesi si geaca cu gluga.Luptele cu bosii sunt mai mult decat banale.Inamcii sunt aceiasi tot timpu.Multi sunt de parere ca jocul este copiat dupa dark sector care mie mi-a placut mult mai mult.Controlul nu mi-a placut deoarece cand puneai tinta si miscai intai o misca foarte putin si dupa repede,nu puteai sa sari(ma enerva la culme cand eram pe o bomba care explodeaza cand esti aproape de ea si nu poteai sari).Inafara de faza cand ii trage lu ala in pistol si i-l strica nu m-a impresionat nimic.
Mirror's Edge@X360
Un joc de nota 9
Mi-a placut ideea dar trebuia conturat mult mai bine story-ul
+grafica
+peisajul realist cand te uitai de pe un bloc in jos
+gameplay(cateva mici buguri la control)
+te face sa cauti timp de cateva minute uneori drumul
-Story
-Uneori repetitiv
Cu siguranta il voi juca si pe urmatorul,am avut senzatia ca l-am terminat repede.
![]()
FEAR 2 - PS3
+
Single player foarte bun.
Perfect regizat, cu momente geniale, atmosferic.
Inamici deosebit de inteligenti si imprevizibili.
Power Suit foarte reusit.
-
Multiplayer monoton (car totusi isi face bine treaba, 0 lag)
NOTA: 9/10
Imi era dor sa joc un beat'um up.Watchmen:The end is nigh.Un joc de relaxare,grafica ok,gameplay ok.Pentru amatorii de martial arts and combos este un joc mediu din punctul acesta de vedere(tehnici cat si combinatii nu sunt asa multe).Precizez ca l-am termiant pe Pc.Game on.
Nocturne..un joc nu foarte cunoscut..cu toate astea are nota 10 de la mine..oldies but goldies
Resident Evil 5
+
-grafica si sunet de exceptie
-co-op mode pana la 5 dimineata
-animatii john woo style
-
-sheva este cam(ii dai gattling gun si ea trage tot cu pistolul, iti scade putin viata si ea foloseste un spray intreg...)
-se mai putea lucra putin la inventory mode
per total...japonezii au fost, sunt si vor fi cei mai tari in gaming.
9.5/10
Call Of Duty WaW
+actiune
+varietate arme
+flamethrower
+campaign fenomenal
+grafica , suntet si FX de nota 10
+nazi zombies
-AI problematic
-buguri minore
8.5/10
Bookmarks