Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 72 of 177 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 122 172 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #1421 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    Haze - PS3

6/10

6 nu este o nota neaparat mica, dar in nici un caz mare. de ce ii dau nota asta ?
    a inceput bine, chiar mi-a placut la inceput, dar cum continuai sa joci nu avea ceva care sa te faca sa il tot joci. acel ceva care nu m-a lasat la killzone 2 sa las controlerul. in schimb chiar s-a stricat. jocul este exact ceea ce expune.
    cat esti pe nectar nu vezi nimic altceva in afara de omorat, cum devii rebel incepi sa vezi partile negative ale jocului, cum ar fi grafica. la prima impresie pare buna, dementiala, dar apoi devine asa.. meh.

in schimb am fost impresionat de multiplayer. e chiar fun

2. #1422 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    M-am apucat de seria Call of Duty . Pana acum am terminat (partial) Call of Duty @ Microsoft Winblows .

..va urma

3. #1423 SP
    Member Cata25's Avatar
    Metal Gear Solid 4

Un joc bun, original, dar care m-a cam enervat cu durata cutscene-urilor.

4. #1424 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pentru mine cutscene-urile fac toti banii , as fi cumparat jocul doar pentru cutscene-uri

5. #1425 SP
    Member Cata25's Avatar
    Da, dar eu am lucruri mai interesante de făcut dec�t să mă uit la telenovele. �n ultimele 15 minute am aşteptat să se termine creditsurile.

6. #1426 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Ultimul joc terminat in cazul meu este Uncharted 2 /PS3 of course /, campania single player /multiplayeru nu pot sa zic ca l-am terminat, sunt level 53 din 60 maxim posibil /.

Pe scurt, un joc nemaipomenit, in care ai ocazia sa mergi prin locatii deosebite si sa vezi in actiune personaje memorabile /ambele extrem de bine realizate/ implicate intr-o poveste care, chiar daca e presarata cu clisee, nu enerveaza niciodata si te face sa vrei sa mai joci 'just one more chapter'.

Io ii dau un 9,5 /din cauza bug-urile si a glitchurilor in continuare prezente in partea de multiplayer/.

Ca fapt divers, desi am jucat primul Uncharted, nu am reusit sa-l termin intrucat mi s-a parut relativ penibil in comparatie cu jocul pe care il terminasem inaintea lui la vremea respectiva -> MGS 4

7. #1427 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Ultimul joc devorat de mine este Lego Batman pe PSP.Jocul este haios si plin de actiune,dar cea ce este foarte nasol,este foarte scurt.Cred ca si God of war e aproape de doua ori ma lung.Asta ii strcia tot farmecul-9

8. #1428 SP
    Member reikkoo's Avatar
    Assassin's Creed 2 -ps3
    +story
    +gameplay
    +personaje
    +orase
    +mai inveti cate ceva din istorie..

nota 10!

9. #1429 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Darksiders Wrath of War - 10/10

Jocul meu preferat de actiune/aventura pe consolele actuale

+ Grafica (nu este deloc realista dar nici nu se vrea asta, stilul creeaza impresia ca te uiti la un desen animat - dar esti in 3D in continuare. Un cell shader mult mai rafinat decat ce am vazut in Prince of Persia sau Borderlands. De-ar iesi mai multe jocuri asa...)
    + Questuri care sa-mi aduc aminte de Legend of Zelda
    + Questuri care imi aduc aminte de Legacy of Kain
    + Shooting sessions care imi aduc aminte de MDK
    + Sa-i arate cineva lui Peter Molyneux cum se face un joc cu one button combat poate vedem si noi un Fable 3 cu gameplay bun
    + Plot twist dragut si povestea chiar te face sa te intrebi ce naiba s-a intamplat acolo
    + Designul personajelor

- Ar fi mers mai multe finisher-uri pentru ca apare monotonia
    - mai era unul care voiam sa-l scriu in timp ce dadeam plusuri dar nu mi-l amintesc (ca sa vedeti cat de importante sunt minusurile la acest joc)

10. #1430 SP
    Member richardm27's Avatar
    Iti aduc eu aminte: scaderi drastice de framerate pe alocuri !

11. #1431 SP
    Quote Originally Posted by richardm27 View Post
    Iti aduc eu aminte: scaderi drastice de framerate pe alocuri !
    NU, dar as fi vrut sa scriu despre asta
    Am citit pe la mai multi ca au avut scaderi de framerate, fie prin joc sau la anumiti bossi. Eu am copiat jocul pe hard si nu am sesizat nici macar odata o scadere de framerate.
    Poate o fi asa pe PS3
    Sunt pe cale sa termin Bayonetta si parca-mi pare rau ca n-am timp sa fac nici macar un combo cat tine loading-ul

12. #1432 SP
    Member richardm27's Avatar
    Il joc inca pe 360 dar intr-adevar nu l-am instalat pe hard (prietenii stiu de ce).

13. #1433 SP
    Senior Member boga's Avatar
    So, cu toate ca sunt in sesiune, am reusit sa termin si io aseara, spre miezu noptii, Assassin's Creed 2 @PS3 si, cu toate ca nu m-a impresionat sfarsitu, nu pot decat sa ii pe baietii de la Ubi pentru opera /literally/ lor. Pe langa toate celelalte plusuri /prea multe pentru a fi enumarate/, pentru mine jocul asta are unul dintre cele mai relaxante gameplay-uri ever.

Production value extraordinar si imbunatatiri uriase fata de primul titlu din serie. Mi-ar fi placut poate si mai mult daca as fi putut sa fac si io Platinum fara sa fiu nevoit sa gasesc toate penele alea nenorocite, dar nu poti sa le ai pe toate

14. #1434 SP
    Bayonetta (Xbox 360)

+ Un joc nebun. Cine cauta logica in orice capitol (proportii dimensionale, story, miscari) sa joace altceva.
    + Mult mai fluent si mai dinamic decat DMC4. Comparam strict cu DMC4 pentru ca e unicul prezent pe seria actuala de console si pot spune ca-l depaseste clar. Spre deosebire de DMC, abia am terminat Bayonetta si parca-mi vine sa o iau de la capat pe Hard.
    + Soundtrack - muzica lenta imi inspira un aer al perioadei interbelice si se impaca neasteptat de bine cu tona de actiune care curge pe ecran

- Loading time-uri atat de scurte ca abia ai timp sa termini un combo in timpul lor /sarcasm
    - Dupa ce am vazut review-ul de la Gametrailers, m-am entuziasmat prea tare pentru ultimul boss. Ma asteptam la o batalie atat de epica incat m-am inarmat cu acadele de toate felurile, ca de fapt sa folosesc una singura. Acelasi lucru mi s-a intamplat si la Darksiders, in ambele jocuri cel mai greu boss a fost primul.

9/10

Cu mentiunea ca, cel putin din punctul meu de vedere, similitudinile cu DMC se opresc la definirea genului de joc. Intre cele doua, as alege intotdeauna Bayonetta.

15. #1435 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Army Of Two 40th Day @PS3 - 8/10

+ Badass Rios & Salem
    + Shanghai
    + Coop (foarte complex, merge bine si cu AI)
    + Multiplayer

- Total nefinisat, framedrops, bugs, tearing etc.
    - Scurt, chiar prea scurt
    - Fara optiune subtitrare si fara optiune de sonor (sa dai mai tare vocile sa le poti auzi)
    - Extraction care necesita cod sau sa astepti 30 de zile de la lansare

Cum ar zice un strain: GOOD RENTAL

16. #1436 SP
    Banned rocksteady's Avatar
    Gears Of War
    + grafica in primul rand
    +sarcasmul lui Baird
    +Cole(is realy huge.i wish i has those muscles)lol
    +armele
    +A.I are very smart
    +hammer of dawn
    -un bug foarte enervat:mi se intampla uneori sa ma lipesc de pereti si nu mai reuseam sa scap decat cu load last checkpoint

9.5
    It's a badass game!
    Attached Images Attached Images 2801541624_e778b51134-1-.jpg

17. #1437 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Mass Efect @360
    Nota 10 super joc de abea astept 2.

18. #1438 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

09:09 PM

@

+cu tot respectul pentru Chuck Norris dar in comparatie cu War, vocea lui este precum a unei adolscente
    +sistemul de lupta excelent
    +este lung
    +nu devine repetitiv
    +spatiu de explorare foarte mare si foarte variat
    +grafica extraordinara
    +armele secundare, in special cele care ''se arunca''
    +abilitatile, upgradeurile la arme, viata, etc.
    +magiile, numai pe ultima am folosit-o
    +bosii
    +miscarile de executie
    +multe secrete
    +puzzle-urile
    +multe altele
    +

-mici, mici scapari (nu m-au deranjat deloc micile scaderi de fps si nu mi s-a intamplat sa nu raspunda comenzile la taste)

Un joc extraordinar, brusc cand l-am terminat m-am gandit la 2010, posibil sa fie unul dintre putini ani de NOTA 10 in materie de jocuri video (PRINCE OF PERSIA THE FORRGOTEN SANDS, Mass Effect 2, Darksiders, Bioshock 2, Dante Inferno, God of War 3, Halo Reach, AvP, Lost Planet 2, MAG, Splinter Cell Conviction + cel putin inca 10 mari titluri).Rar mi se intampla sa ma tina un joc lipit de gamepad 7 ore, dar si cand o face, o face calumea.

...citez un gamer de pe forum: ''Astea-s jocuri! ''

NOTA: 9.6

19. #1439 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots

+++story
    +++cut-scenes
    +grafica
    +++personajele
    +++ etc....

10 !

Pentru mine la egalitate cu Uncharted 2 !

20. #1440 SP
    Member Cata25's Avatar
    Grand Theft Auto: Chinatown Wars @PSP - 10

Jocul meu preferat din toată seria GTA.
    + povestea
    + mini-games
    + sistemul de v�nzare a drogurilor
    + orașul realizat foarte bine
    + grafica foarte reușită
    + controlul mașinilor
    + replay-ul misiunilor
    + dialogurile
    Attached Images Attached Images jaquette-grand-theft-auto-chinatown-wars-playstation-portable-psp-cover-avant-g.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 177 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 122 172 ... LastLast