Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 71 of 177 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #1401 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Supercar Challenge - platinum

Un simulator excelent, de la care ar trebui sa ia notite si PD si Turn10. Online impecabil, care a devenit mai bun, odata cu trecerea timpului, in sensul disparitiei teribilistilor. 16 players online, nu este neaparat un lucru bun, mai ales cand vine prima curba.

This trophy was....NOCUPOFTEA

Supercar Superstar
    Win under following conditions: 16 players, 6 laps, lead 2 laps, wet weather, no racing line, no collisions, no penalty, manual shift, cockpit view.

2. #1402 SP
    Member Tom_Cat's Avatar
    Borderlands si Add-onul cu Zombie, iar acum cand am timp mai trag cate un COD ma multi

3. #1403 SP
    Member Energizer's Avatar
    Darksiders: Wrath Of War - 1000/1000
    [+] War
    [+] Povestea
    [+] Grafica
    [+] Samael, Abaddon, Uriel, Vulgrim, Tiamat, The Griever, Stygian, Silthia, Straga si mai sunt.
    [+] The Ashlands, Eden, Anvil's Ford, The Black Throne.
    [+] Ruin, Ulthane si The Watcher (cu vocea lui Mark Hamill aka. The Joker)
    [+] Chaoseater, The Harvester, The Crossblade, Mercy, Redemption, Earthcaller
    [+] Cinematics
    [+] Multe altele!

[-] FPS Drops la Stygian Boss Battle

Nota: 10/10 (Pentru mine e jocul perfect!)

"...Would you serve in Heaven or rule in Hell?" - "Hunted by Heaven...Hated by Hell...Driven by Vengeance"
    Attached Images Attached Images darksiders_wrath_of_war.jpg

4. #1404 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Bayonetta

+ combo`uri
    + boss battles
    + cinematics
    + soundtracks
    + weapons

- story
    - boss-ii... fara imaginatie !
    - jocul asta este un Devil May Cry in varianta feminina.. copiaza prea multe elemente din DMC4.. imi plac jocurile de acest gen, dar asta a fost cam lame .

Nota: 7

5. #1405 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by FailedAngel View Post
    Bayonetta

+ combo`uri
    + boss battles
    + cinematics
    + soundtracks
    + weapons

- story
    - jocul asta este un Devil May Cry in varianta feminina.. copiaza prea multe elemente din DMC4.. imi plac jocurile de acest gen, dar asta a fost cam lame .

Nota: 7
    Mo,where's your tool?

you promised
    Attached Images Attached Images ban-hammer.jpg

6. #1406 SP
    Asa, si cu ce te deranjeaza parerea mea despre acest joc ? Te simti ofensat ? E doar parerea mea si atat.

7. #1407 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Mo,where's your tool?

you promised
    Care parte din FAILedAngel n-ai inteles-o. (add sarcasm here, no pun intended).

Eu nu inteleg cum pot fi bossii cu + ca sunt bossi si dupa aia sa fie cu - ca sunt neinspirati. Pai cum sunt, cu plus sau cu minus?

Iar part 2: daca e doar parerea ta si atat inseamna ca trebuie sa o tii pentru tine si atat. In momentul cand faci o declaratie publica (suna pompos dar aia e, prefer sa evit formularea in romgleza) iti asumi riscurile ca parerea ta sa nu fie agreeata.

Pe scurt: parerea ta e naspa si asta e parerea mea. Am zis. Parerea mea.

8. #1408 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Mo,where's your tool?

you promised
    Ban pentru ca el considera Bayonetta un joc mediocru? Nici eu nu am fost impresionat de ce am vazut in demo.

OnTopic:

Fifa 10

+multe echipe
    +multe moduri de joc
    +online bun
    +grafica
    +fun
    +atmosfera de pe stadion
    +comentariul
    -muzica
    -cateva buguri
    -cateva probleme la Manager Mode
    -cam multe deconectari Online
    -gazonul nu arata foarte bine

Nota: 8.7/10

9. #1409 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Ban pentru ca el considera Bayonetta un joc mediocru? Nici eu nu am fost impresionat de ce am vazut in demo.

OnTopic:

Fifa 10

+multe echipe
    +multe moduri de joc
    +online bun
    +grafica
    +fun
    +atmosfera de pe stadion
    +comentariul
    -muzica
    -cateva buguri
    -cateva probleme la Manager Mode
    -cam multe deconectari Online
    -gazonul nu arata foarte bine

Nota: 8.7/10
    Ban ptr ca se lauda cu jocuri de pe FileList

10. #1410 SP
    + boss battles

# m`am referit ca luptele cu boss`ii sunt mai interesante decat cu celelalte creaturi

# aici m`am referit la cum arata

Nu cred ca are vreo treaba una cu alta...

)))))))

OK, nu stiu de unde ti-a venit ideea ca am jocul pirat, dar te inseli. Si chiar daca l-as fi avut, am postat " ultimul joc devorat " , nu am vorbit despre piraterie...

11. #1411 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sunt destui care isi procura jocurile de FL. Avand in vedere ca a avut bun simt si nu a venit sa povesteaca finalul jocului cu 3 zile inainte de lansare, nu cred ca este un motiv de ban.

12. #1412 SP
    Ahahaha, daca e cazul asta, atunci e si mai grav.

Pentru ca avem de-a face cu tipologia "eternului nemultumit care le-a jucat pe toate dar nu le-a platit pe nici unele". Admiram zilele trecute forumul vecin (daca mai pot sa-i zic vecin) cu threadul de Mass Effect 2. Pe langa nonsalanta cu care se vorbea despre cum s-a terminat un joc care nu a aparut inca (dar ce conteaza intre moderatori atata timp cat se afiseaza bannerele - cand vrei sa faci bani nu-ti mai pasa de integritate si valori morale, nu? Ca doar asa s-a imbogatit Becali).

In fine, revenind. Ideea e ca am vazut pe-acolo o multitudine de Gica Contra, eterni nesatisfacuti, dezamagiti de tot felu de fantezii aberante si de sperante puse in ceva care, la urma urmei, au primit gratuit din partea Electronic Arts.

Am invatat asta, dupa ani de piraterie inevitabila (zic eu, desi e posibil sa fiu contrazis) ca unele jocuri pot fi apreciate DIFERIT daca dai bani pe ele, decat daca le "primesti" gratis.

Ca sa evite ciocanul falnic, as sugera viitorilor beneficiari sa mentioneze ca un PRIM plus faptul ca au jucat jocul gratis, pentru ca statistic vorbind, cand vine vorba de gamerii romani, gratuitatea trage nota in jos cu vreo 2 puncte.

Scuzati-mi interventia, gata cu offtopic.

Edit: Acum am citit si explicatia data de FailedAngel. Sper sa inteleaga ca mesajul meu nu i se adreseaza lui in mod direct ci ca prefer sa ma adresez la general celor care dau note proaste jocurilor "gratuite". Poate exemplul cu Bayonetta nu e cel mai bun, insa abia astept "devoratorii" de Mass Effect 2 sa apara si pe aici.

13. #1413 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Asta imi place mie la unii oameni...IPOCRIZIA.Tind sa cred ca fiecare e liber sa faca ce vrea..daca omu vrea sa downlodeze in draci nu vad cine suntem noi sa ne luam de el....iar legat de ce a zis FailedAngel Atentie.info ...it helps,ori respectati parerea omului ori nu folositi butonu thanks...nu trebuie sa il luati la 13 14.

le: Stai linistit pisi...eu n-am negat ca folosesc torrents...downlodez in draci...dar cel putin nu sunt atat de ipocrit incat sa dau la oameni in cap ca downlodeaza.Ce zici tu acolo ca ai dat contu cuiva...e frectie la picior de lemn odata ce postezi in draci pe forumu lor.Si nu ...nu e problema mea..dar atat timp cat esti full de ipocrizie si acuzi pe altii...ESTE.Pupici roz.

On topic : Braid @ PS3 9/10 ...going for 100% chiar daca imi scoate peri albi
    Attached Images Attached Images 3214.jpg

14. #1414 SP
    Quote Originally Posted by SYZYGY View Post
    Asta imi place mie la unii oameni...IPOCRIZIA.Tind sa cred ca fiecare e liber sa faca ce vrea..daca omu vrea sa downlodeze in draci nu vad cine suntem noi sa ne luam de el....iar legat de ce a zis FailedAngel Atentie.info ...it helps,ori respectati parerea omului ori nu folositi butonu thanks...nu trebuie sa il luati la 13 14.

Asa si ? Nu are voie omu sa aiba cont pe tracker?.Il tin mai mult ptr forum ptr ca am intemeiat niste prietenii frumoase acolo cu Vami,MisterJuice etc.Inainte de PS3 da,luam si eu de pe trackere dar oricum nu vad problema ta,tu care dudui torentu ala cu cate downloadezi.Bafta in trafic again.

15. #1415 SP
    Quote Originally Posted by SYZYGY View Post

le: Stai linistit pisi...eu n-am negat ca folosesc torrents...downlodez in draci...dar cel putin nu sunt atat de ipocrit incat sa dau la oameni in cap ca downlodeaza.Ce zici tu acolo ca ai dat contu cuiva...e frectie la picior de lemn odata ce postezi in draci pe forumu lor.Si nu ...nu e problema mea..dar atat timp cat esti full de ipocrizie si acuzi pe altii...ESTE.Pupici roz.

Nu e vorba ca nu i se respecta parerea, e vorba de eternul argument: "e parerea mea". Pai doar de aia ai postat acolo, ca e parerea ta, nu? Doar nu te-am rugat eu sau altcineva sa postezi parerea altcuiva in numele tau.

Exprimarea libera inseamna in primul rand exprimare. Nu mi se pare normal sa inchizi conversatia punctand cu un sec "e parerea mea". Daca lumea te considera nebun/anormal/ciudat/etc. pentru ca ai o parere diferita, nu-i nici o problema, dar daca se pare ca n-ai fost inteles si chiar prost judecat pentru ce ai zis ARGUMENTEAZA.

Ceea ce spunem si facem ne face mai individuali decat ceea ce credem, pentru ca restul lumii poate afla ce crezi doar prin ce spui si ce faci.

16. #1416 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Cata zarva pentru O parere

Avatar Xbox360 - in general Mi-a placut 1000/1000 , 9/10

Acum devorez Assassins Creed II

17. #1417 SP
    Member Execitor's Avatar
    Unii oameni chiar n-au ocupatie..

ON: Uncharted : Drake's Fortune

+Storyline
    +Gameplay
    +Personaje
    +Comentariul lui Drake "Oh boy!"
    +Dificultatea bine facuta(aici hard este hard nu ca in Among Thieves)

-Cam scurt

Nota : 9,8 (Un joc extraordinar , ambele Uncharted merita jucate )

18. #1418 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Flower - 10/10

Trebuie sa il jucati ca sa intelegeti de ce i-am dat nota asta. Ultima floare e absolut geniala.

19. #1419 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Ahahaha, daca e cazul asta, atunci e si mai grav.

Pentru ca avem de-a face cu tipologia "eternului nemultumit care le-a jucat pe toate dar nu le-a platit pe nici unele". Admiram zilele trecute forumul vecin (daca mai pot sa-i zic vecin) cu threadul de Mass Effect 2. Pe langa nonsalanta cu care se vorbea despre cum s-a terminat un joc care nu a aparut inca (dar ce conteaza intre moderatori atata timp cat se afiseaza bannerele - cand vrei sa faci bani nu-ti mai pasa de integritate si valori morale, nu? Ca doar asa s-a imbogatit Becali).

In fine, revenind. Ideea e ca am vazut pe-acolo o multitudine de Gica Contra, eterni nesatisfacuti, dezamagiti de tot felu de fantezii aberante si de sperante puse in ceva care, la urma urmei, au primit gratuit din partea Electronic Arts.

Am invatat asta, dupa ani de piraterie inevitabila (zic eu, desi e posibil sa fiu contrazis) ca unele jocuri pot fi apreciate DIFERIT daca dai bani pe ele, decat daca le "primesti" gratis.

Ca sa evite ciocanul falnic, as sugera viitorilor beneficiari sa mentioneze ca un PRIM plus faptul ca au jucat jocul gratis, pentru ca statistic vorbind, cand vine vorba de gamerii romani, gratuitatea trage nota in jos cu vreo 2 puncte.

Scuzati-mi interventia, gata cu offtopic.

Edit: Acum am citit si explicatia data de FailedAngel. Sper sa inteleaga ca mesajul meu nu i se adreseaza lui in mod direct ci ca prefer sa ma adresez la general celor care dau note proaste jocurilor "gratuite". Poate exemplul cu Bayonetta nu e cel mai bun, insa abia astept "devoratorii" de Mass Effect 2 sa apara si pe aici.
    Ok lasa-ma sa inteleg ceva. Tu imi spui ca faptul ca platesti sau nu pentru un joc isi schimba doza de subiectivism cu care il privesti? Daca dai bani pe un rahat ar trebui sa crezi ca e cel mai frumos mirositor lucru din lume? Este probabil cea mai idioata idee pe care am auzit-o anul asta.

De asta e plin forumul asta de oameni care arunca numai cu 10 in jocurile tocmai jucate, pentru ca sunt chitrosi? Am platit 150 RON pe jocul asta, it better be good. Bayonetta este probabil unul dintre cele mai neinspirate artistic jocuri pe care le-am vazut vreodata. Da pe afara de idei proaste de design si de muzica infecta. Jocul a fost iertat de o gramada reviewuri pentru ca gameplay wise e bun, chiar foarte bun. Cineva spunea pe alt thread ca Platinum games revolutioneaza gamingul cu jocuri "diferite". Bayonetta nu e diferit, e diferit pentru cineva care joaca prima data ceva de acest gen. Pentru cineva obisnuit cu jocuri japoneze e doar alt joc. Incearca sa faca ceva ce a iesit perfect in DMC3, sa fie atat de over the top incat sa fie bun. Bayonetta probabil a fost un test sa vada cat de departe se pot duce.

Intre timp No More Heroes exceleaza la fi atat de bad incat e good fara sa imi jigneasca simturile.

Am deviat in mii de parti. Faptul ca dai bani pe un joc nu ar trebui sa te orbeasca de la partile sale proaste. Presupun ca in acest caz mai tare apreciez un pirat care poate spune fara sa il doara inima ca joaca un joc prost. Din nou, nu spun ca Bayonetta este prost, este foarte fun si gandit din punct de vedere al gameplayului, este doar extrem de urat.

Te rog, daca am inteles prima idee gresit, corecteaza-ma. Si sorry pt offtopic presupun, nu cred ca e prea in plus fata de quote fiesta de mai sus...

20. #1420 SP
    Call of Duty Moder Warfare 2 @PS3 - Veteran

Un joc frumos,story interesant,gameplay-ul la fel.

9/10

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 177 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 ... LastLast