Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 69 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1379

Thread: Red Dead Redemption

1. #581 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Imi place jocul la nebunie. Libertatea de miscare parca e mult mai mare ca in GTAIV. Side Missions sunt savuroase si nu m-am plictisit inca de el. am vreo 20% in 6 ore de joc si imi place tot mai mult. Nici eu nu ma grabesc sa il termin pentru ca nu vreau sa ratez nimic din experienta de joc, nu vreau sa fac rush prin el. Intrebare pt cei mai experimentati:

- Caii din joc au performante diferite? cum pot sa fac o comparatie intre ei, exceptand modul empiric, nu am timp sa calaresc fiecare cal cu cronometrul in mana sa vad cat rezista .( La GTAIV era marci diferite la masini, nume diferite, iti dadeai seama.) Ar fi interesant sa poti afla. Oricum din experimentele mele unii cai nu sunt asa rezistenti la sprint(cei cu pete pe corp). Stallion-ul care il foloseam a fost mancat de lupi si nu mi-a mai aparut acelasi. E posibil sa se fi schimbat culoarea si sa ramana performantele?

2. #582 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Diferentele intre rasele de cai parca le poti afla la Store unde poti sa-ti si cumperi unul daca vrei,acolo e descrisa fiecare rasa ce culoare e si semne distincte daca au,pete albe, etc.Nu am stat niciodata sa citesc fiecare rasa cum arata,eu am cautat tot timpul un cal cat mai negru sa gasesc,fiindca aia imi plac.
    A si da performantele difera prin speed si stamina in functie de rase.

3. #583 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    parca mi s-a parut ca armasarii pe care ii prinzi singur dintre caii salbatici sunt mai buni decat aia care ii da jocul automat.

mi-am ales calul dintre cei salbatici pe baza estetica - adica sa fie negru si sa arate bine
    si a fost ok... pana l-am impuscat din greseala

acum trebuie sa caut altul desi default mi-a dat tot unu negru parca e mai rapid unu salbatic.

4. #584 SP
    eu vazusem tocmai invers. parca aia salbatici erau mai lenesi dar acum cred ca e o chestie subiectiva. eu luasem unul gri spre negru dar am revenit la unul cu un look mai indian maro-pestrit asa.
    Intrebare- poti agata gagicile in saloane? ca doar buna ziua le da si alea pleaca. trebuie cucerite cu lasso-ul ?

5. #585 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    damn.. am 15 ore jucate si nu am ajuns inca in mexic.

Eu am 20 si nu am ajuns in Mexic inca, deci relax. lol

6. #586 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Intrebare- poti agata gagicile in saloane?

7. #587 SP
    stati linistiti . Mexicul ne asteapta pe toti, nu fuge din joc.

8. #588 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Eu am aproximativ 8 ore jucate si sunt la 9.5% din joc.
    Am facut misiunile pentru Bonnie si una de la Marshall, in rest doar pe la vanatoare, jocuri, cautare de comori plimbari prin desert.
    E superb jocul, si nu am de gand sa il termin prea curand.

9. #589 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Sunt 3 cai "de top" in joc.

Kentucky Saddler - are o culoare bej-auriu, cel pe care il primesti in misiunea pentru Bonnie, apoi poti cumpara deed de la magazin si il poti chema oricand (deed-urile se pot folosi nelimitat)

Hungarian Half-Bred - complet alb, se poate prinde in partea din dreapta jos a hartii, unde e desenul cu 3 cai care alearga

American Standardbred - complet negru, il gasiti in Great Plains (dreapta sus, aproape de Blackwater)

O data ce i-ati imblanzit, se pot cumpara deed-uri si ii chemati de cate ori aveti nevoie (a se citi, de cate ori moare calul ).

10. #590 SP
    Member DiablQ's Avatar
    cum puteti faceti un buchet de flori ca eu culeg flori dar nu stiu cum sa fac

11. #591 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Te pui in crouch si echipezi "pumnul".

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Sunt 3 cai "de top" in joc.
    De fapt 4.

12. #592 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by fulg3r View Post
    cum puteti faceti un buchet de flori ca eu culeg flori dar nu stiu cum sa fac
    Flori iti trebuie tie,sau liniste in casa

13. #593 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Pana azi dimineata nici eu nu stiam ce rasa ii sageata mea de argint: Hatatitla, cal superb, frate cu calul fratelui meu Winnetou, Iltschi.
    Ii rasa Tesk. Oricum, o lista utila cu toate rasele de cai, inclusiv poze, o gasiti aici: http://reddead.wikia.com/wiki/Horse_Breeds

14. #594 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Salut....am si eu 2 nelamuriri

15. #595 SP
    Member collector's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    Salut....am si eu 2 nelamuriri

mai ai putin , uita-te pe harta la blackwater

16. #596 SP
    Member viezure's Avatar
    Io am jucat vreo 12 ore si n-am facut decat vreo 13% din joc

Si ieri cat am putut sa ma enervez. Misiune de bounty si m-am ambitionat sa-l capturez p-ala viu. Ascunzatoarea lui era destul de departe de oras, cred ca am murit de vreo 5 ori pe drumul de intoarcere din cauza matahalelor care tot veneau :/ Then a wolf killed my horse. Then la poker am castigat 1000 jetoane, i-am facut pe 2 sa plece de la masa si-am ramas io cu un chinez. Concluzia? Am plecat cu 0 jetoane.

Ah, si o faza tare. Am unlockat un avatar pt psn cand l-am impuscat pe unu' in slow-mo in palarie si ala n-a murit

17. #597 SP
    vezi ca daca te retragi oricand iti da banii castigati pana atunci. eu nu am orgoliu dintr-asta. daca castig 600 de jetoane m-am caract linistit. in minus sa nu ies. si eu am patit la bounty sa fiu urmarit de multe ori. Foloseste Dead Eye(slow motion-ul) sau fi pe faza si omoara-i repede. CU lupii am patit-o si eu de multe ori. Ma enerveaza cand sunt calare ca se opreste calul in loc daca vine lupul la picioare si nu am cum sa tintesc. asta e.

18. #598 SP
    Member viezure's Avatar
    Stiu cu pokeru', da io vroiam sa-i gonesc pe toti de la masa ca sa mai unlockez la costum (si dup-aia am vazut ca jucam in orasul gresit :\ ).

Intrebare: cand sunt pe cal, exista vreo combinatie de butoane ca sa ma intorc repede in spate?

19. #599 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Daca apesi R3 doar se uita in spate sau pune si tinta daca ai pistolul scos? Asta apropos de intrebarea lui viezure cu intoarcerea rapida.

20. #600 SP
    Member Mavone's Avatar
    R3 ? dacă merge c�nd eşti perpedes tind să cred că merge şi c�nd eşti pe cal.

�mi faceţi poftă de joc şi mai am de aşteptat p�nă vineri

Pizzi - dacă nu funcţionează cu arma scoasă poţi �ncerca cu ea �n teacă şi odată răsucit să-ncerci să o scoţi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 69 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks