am si eu o intrebare, in MP ca sa numai apar pe harta in ce pozitie trebuie sa fie? sa merg aplecat sau sa stau pe loc?
multumesc!
am si eu o intrebare, in MP ca sa numai apar pe harta in ce pozitie trebuie sa fie? sa merg aplecat sau sa stau pe loc?
multumesc!
la voi cand a-ti putut cumparacostumul Treasure Hunter din Blackwater,ca eu mai am vreo 5 misiuni si tot nu e la vanzare desi am facut toate cerintele mai putin sa il cumpar.
In Blackwater ii doar costumul de American Army, pentru cel de Treasure Hunter il gasesti la croitorul din Thieves Landing.
am si eu o intrebare, dau invite la niste baeti sa facem un posse si in afara de fort mercer altceva nu gasesc sa fac. cum gasesc alte misiuni pe posse cum ar fii vanatoare sau altceva? iar daca nu am single player terminat nu pot sa vad nici in MP harta toata?
what? cerinta asta nu am vazut-o nici pe social clubul celor de la rockstars.R u Sure ?
Din cate am inteles legat de bounties ,dai la Stats - Score - si in josul paginii unde zice Bounty locations ar trebui sa ai Boutie locations in New Austin - 8 ; Bountie locations in Nuevo Paradiso - 8 ; Bounty locations in West Elizabet - 4,total 20 bucati.
Daca ai de exemplu 8 in New austin inseamna ca ai facut toate locatiile in New Austin si nu mai are rost sa accepti bounties in New austin chiar daca sunt disponibile.Te duci in mexic si in West elizabeth.
Si eu sunt la 99,5 % si mai am bountis de facut 3 in mexic si 2 in West elizabeth.Sper ca cu astea sa fac 100% altfel dau de dracu![]()
Ce nervi imi fac cu "deadalus and son", trebuie sa gasesc 4 beaver furs, dar abia am gasit 1![]()
Bookmarks