Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 69 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 1379

Thread: Red Dead Redemption

1. #601 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am vazut intr-un trailer(nu imi amintesc care) o executie facuta de Marston cu cutitul: i-a taiat unuia gatul prinzandu-l de la spate... Cum se face?

2. #602 SP
    Member viezure's Avatar
    R3 nu e dead-eye?

3. #603 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Am vazut intr-un trailer(nu imi amintesc care) o executie facuta de Marston cu cutitul: i-a taiat unuia gatul prinzandu-l de la spate... Cum se face?
    E o animatie standard daca te apropii tiptilache pe la spate evident cu cutitul

4. #604 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    tiptilache=crouch... ii metoda mea preferata de a incepe a curata o banda.

5. #605 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    R3 nu e dead-eye?
    Cand esti pe cal nu se uita in spate? Sau era L3. Incearca si tu unul din ele.

6. #606 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    R3 nu e dead-eye?
    Ba da, dar cand ai echipata o arma de foc

7. #607 SP
    Member DiablQ's Avatar
    L2+R3+R1=R2

ca sa tragi mai multe gloante dintro data apesi pe R1 si restul vezi ce am scris mai sus

8. #608 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Daca apesi R3 doar se uita in spate sau pune si tinta daca ai pistolul scos? Asta apropos de intrebarea lui viezure cu intoarcerea rapida.
    daca apesi R3 se uita in spate....dupa aceea in cazul in care este un inamic...2..3 in spatele tau poti sa apesi L2 ca sa puna tinta pe ei...acum nu mai trebuie sa tii apasat R3...deoarece Marston se uita automat in spate...avand tinta pusa....dupaia...poti sa apesi R3 ca sa activezi dead-eye ...sau R2 ca sa tragi....simplu...doar ca am lungit-o umpic

---------- Post added 01-06-2010 at 06:38 PM ----------

Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    Salut....am si eu 2 nelamuriri

Quote Originally Posted by collector View Post
    mai ai putin , uita-te pe harta la blackwater
    L-am terminat si eu acum 2 minute...

9. #609 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    de ce jucati cu auto aim? i se duce tot farmecul.

10. #610 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

11. #611 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Nu e musai tiptilache, daca folosesti orice arma de afoarte aproape intra o animatie cu un kill gen executie.

12. #612 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar

13. #613 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by richardm27 View Post
    Nu e musai tiptilache, daca folosesti orice arma de afoarte aproape intra o animatie cu un kill gen executie.
    lol, Richard, ce mi-ai luat musca de pe limba, eu care tocmai am descoperit asta acum cateva momente, in timp ce vanam rebeli in Mexic, cand am dat coltul pe genunchi intr-o casa, cu noua mea pusca semi-automatica, si m-am lovit de un gringo ratacit, am tras si atunci am vazut cum ii pune pusca in gura si ii zboara creierii pe tavan... asa ii cu Red Dead Redemption, cand crezi ca le-ai facut pe toate, dai peste ceva nou.
    Un alt exemplu care m-a surprins: cand ma intorceam noaptea de la vanatoare de pume (animalul, nu papucul) vad pe campul din fata mea o femeie care plangea langa un cadavru de barbat. Ma apropii pe picioare, si vad cum femeia ridica de jos un pistol pe care si-l pune la cap, si...

14. #614 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Misto, dar din cate vad e aia care vine cu jocul, scanata...misto oricum, thx

15. #615 SP
    mda... a pus-o probabil pentru fratii nostri cu xbox care se laudau pe aici ca il jucau inainte de 21

16. #616 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Acum l-am terminat si eu,28ore-81%complete,superb joc,unul dintre cele mai faine ending-uri care l-am vazut pana acum in vre-un joc.Cine nu l-a jucat inca il recomand cu caldura sa-l cumpere,nici nu stie ce pierde.

17. #617 SP
    Member Mavone's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    de ce jucati cu auto aim?
    nu sunt toţi hardcore ca tine.

Cut-sceneul la cuţit e unul din cele mai buguite lucruri din joc. Din 5 �ncercări 3 le dădea pe l�ngă, asta ca să nu zic 4.

18. #618 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    de ce jucati cu auto aim?
    Pentru ca jocul ofera posibilitatea si e ok sa-ti fie mai usor, atata timp cat nu e cheating. De ce intrebi?

19. #619 SP
    era o intrebare retorica, in continuare spuneam ca ruineaza experienta de joc.
    dar fiecare dupa cum ii place.

20. #620 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Mie, unul, imi place auto aim-ul si dpmdv chiar adauga la experienta de joc. Caracterul e un hardcore frontier man, trrage bine cu orice arma, etc.; manipulat de mine, ar cam trage pe langa banditi din goana calului .

Asa ca mi se pare foarte ok auto aim-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 69 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks