Am vazut intr-un trailer(nu imi amintesc care) o executie facuta de Marston cu cutitul: i-a taiat unuia gatul prinzandu-l de la spate... Cum se face?![]()
![]()
Am vazut intr-un trailer(nu imi amintesc care) o executie facuta de Marston cu cutitul: i-a taiat unuia gatul prinzandu-l de la spate... Cum se face?![]()
![]()
L2+R3+R1=R2
ca sa tragi mai multe gloante dintro data apesi pe R1 si restul vezi ce am scris mai sus
daca apesi R3 se uita in spate....dupa aceea in cazul in care este un inamic...2..3 in spatele tau poti sa apesi L2 ca sa puna tinta pe ei...acum nu mai trebuie sa tii apasat R3...deoarece Marston se uita automat in spate...avand tinta pusa....dupaia...poti sa apesi R3 ca sa activezi dead-eye ...sau R2 ca sa tragi....simplu...doar ca am lungit-o umpic
---------- Post added 01-06-2010 at 06:38 PM ----------
L-am terminat si eu acum 2 minute...
lol, Richard, ce mi-ai luat musca de pe limba, eu care tocmai am descoperit asta acum cateva momente, in timp ce vanam rebeli in Mexic, cand am dat coltul pe genunchi intr-o casa, cu noua mea pusca semi-automatica, si m-am lovit de un gringo ratacit, am tras si atunci am vazut cum ii pune pusca in gura si ii zboara creierii pe tavan... asa ii cu Red Dead Redemption, cand crezi ca le-ai facut pe toate, dai peste ceva nou.
Un alt exemplu care m-a surprins: cand ma intorceam noaptea de la vanatoare de pume (animalul, nu papucul) vad pe campul din fata mea o femeie care plangea langa un cadavru de barbat. Ma apropii pe picioare, si vad cum femeia ridica de jos un pistol pe care si-l pune la cap, si...
mda... a pus-o probabil pentru fratii nostri cu xbox care se laudau pe aici ca il jucau inainte de 21![]()
Acum l-am terminat si eu,28ore-81%complete,superb joc,unul dintre cele mai faine ending-uri care l-am vazut pana acum in vre-un joc.Cine nu l-a jucat inca il recomand cu caldura sa-l cumpere,nici nu stie ce pierde.
era o intrebare retorica, in continuare spuneam ca ruineaza experienta de joc.
dar fiecare dupa cum ii place.
Mie, unul, imi place auto aim-ul si dpmdv chiar adauga la experienta de joc. Caracterul e un hardcore frontier man, trrage bine cu orice arma, etc.; manipulat de mine, ar cam trage pe langa banditi din goana calului.
Asa ca mi se pare foarte ok auto aim-ul.
Bookmarks