Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 69 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 1379

Thread: Red Dead Redemption

1. #621 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    YouTube - The Incredible Donkey-Lady!

diggin for gold

low-rider

no comment

2. #622 SP
    Member DiablQ's Avatar

3. #623 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    nu stie sa inoate

cam nasol cu save-ul

de ex. daca am facut o misiune si intre timp mor trebuie sa fac misiunea din nou

4. #624 SP
    Member griever666's Avatar
    @fulg3r
    Daca tu l-ai terminat inseamna ca toata lumea l-a terminat?
    Ai buton de spoiler, foloseste-l...

5. #625 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    de ce jucati cu auto aim? i se duce tot farmecul.
    Ar fii fain daca si online ar avea optiunea sa gasesti jocuri fara auto-aim. Eu o singura data am intrat pana acum (vreau sa termin povestea inainte), si am observat ca toti folosesc auto online, si cam se pierde din farmec cand primesti "head shot" in timp ce alergi cu calul la 70 km/h.

6. #626 SP
    Member Mavone's Avatar
    dacă ai auto aim off �n multiplayer cei care vor trage �n tine vor avea şi ei auto aimul off. Ori e asta, ori eu şi cu Sir am dat de h4x0r cu cheaturi.

7. #627 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Cum e jocul ? Se aseamana cu GTA4 la gameplay sau asa ca joc ( GTA4 a fost pictisitooor si destul de naspa) ?

8. #628 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Cum e jocul ? Se aseamana cu GTA4 la gameplay sau asa ca joc ( GTA4 a fost pictisitooor si destul de naspa) ?
    I am

9. #629 SP
    Member coxanovici's Avatar
    deci cum este?

10. #630 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by coxanovici View Post
    deci cum este?
    e o combinatie intre max payne cu nfs 2 cu mirror's edge si mario

11. #631 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    e o combinatie intre max payne cu nfs 2 cu mirror's edge si mario
    lol

Mavone, eu am patit de am picat cu doi englezi in free roam, iar unul dintre ei campa si radea cum ne da head shot cu auto aim-ul, eu neavand nici un assist on.

12. #632 SP
    Member Radoo's Avatar
    E OK jocul. GTA 4 nu l-am terminat �ncă (bine că acuma mi s-a **&ut şi blu-ray-ul), dar RDR-ul chiar e captivant. Ce-i drpet nu e aşa captivant ca Assassin's Creed 2 (cel puţin pentru mine), dar e mult mai OK faţă de GTA 4. Se vede foarte bine şi pe PS3 (contrar spuselor c�rcotaşilor), mult mai bine ca GTA4. Multyplayerul e interesant, are destule moduri de joc.

13. #633 SP
    Member maweryck's Avatar
    Eu cred ca nu poti compara AC2 cu RDR ....RDR e mult peste ... Dar ma rog ...gusturile nu se discuta . Oricum multiplayerul adauga more value for your money in comparatia cu AC2. Chiar stau si ma gandesc de exemplu la mafia 2 (pe care abia-l astept ) ...cum sa faci in zilele noastre un joc fara componenta multiplayer ..macar acolo cateva harti sa ne putem impusca intre gangsteri

Poate or sa scoata DLC cu asa ceva ....

14. #634 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    off: @maweryck probabil ca in perioada in care au inceput sa lucreze la jocul mafia 2 nu era o perioada in care componenta multiplayer era ceva .."must have"....acum probabil ca si-au dat seama de nevoia unui mod MP....dar e cam tarziu...../off

15. #635 SP
    Member griever666's Avatar
    Man, same here, nici mie nu mi-a placut GTA4, dar RDR e cu totul altceva! N-are nici o treaba cu GTA4, e ani lumina peste el! Iti place sau nu GTA4 macar incearca jocul asta...mai mult ca sigur iti va placea.

Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    I am
    I am too, cand vad de ce esti tu

16. #636 SP
    Senior Member tray's Avatar
    nici mie nu mi-a placut gta 4 deloc , insa rdr mi se pare mult peste
    ps: pana la 10% m-a luat somnul,dupa incepe distractia, am crezut la inceput ca joc un farmville 3d

17. #637 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    mie mi se pare tocmai invers. GTA4 (si addonurile) au fost super funny cu dialoguri savuroas. asta e cam plat, cam fortat. ma mai joc putin dar nu prea ma atrage. ma rog, pana si comparatia e cam fortata. eu nu le-as pune chiar in aceeasi oala.

18. #638 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Dacă termin story-ul principal, pot după să fac și restul de side missions ca să termin jocul cu 100% ? ( pentru achievement...)

19. #639 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    dap. dar nu cred ca te vei putea tine doar dupa story-ul principal, sunt prea multe de facut

20. #640 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Am 6 ore de joc si deja am ajuns in Mexic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 69 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks