Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 69 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast
Results 801 to 820 of 1379

Thread: Red Dead Redemption

1. #801 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Ce nervi imi fac cu "deadalus and son", trebuie sa gasesc 4 beaver furs, dar abia am gasit 1
    Nasol daca nu te descurci ... beaver hunter

2. #802 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Ce nervi imi fac cu "deadalus and son", trebuie sa gasesc 4 beaver furs, dar abia am gasit 1
    Castorii sunt diurni, si ii gaesti cu zecile in Great Plains - Nord, chiar langa rau, in zona marcata cu rosu in harta de mai jos:

3. #803 SP
    Teraflops Graft's Avatar

-

Am o �ntrebare petru cei cu Limited Edition: cum se poate face download la soundtrack-ul care vine bonus, a reușit cineva?

4. #804 SP
    Member Radoo's Avatar
    Da. Scrie pe h�rtie ce trebuie să faci. Intri pe situl ăla scris acolo pentru distribuţia digitală, bagi codul şi primeşti un e-mail cu un link spre fişierul zip valabil 24 ore.

5. #805 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Pfff, cred că am nevoie de ochelari, r�ndurile alea chiar nu le-am observat, merci

6. #806 SP
    Member cata1lin's Avatar
    Red Dead Redemption: Outlaws to the End Co-Op Pack (free) - deja disponibil pe PSN US (pentru posesorii PS3 cu jocul zona1)
    The Outlaws To The End Co-Op Mission Pack lets up to four players join forces and take on the Dying West together. Missions include raiding gold mines, clearing the outlaw-infested town of Tumbleweed with cannons and Gatling guns, battling rebel insurgents across the river banks, and more in 6 new co-op missions. With new Trophies and Challenges, this extensive co-op pack brings hours of gunslinging action to your Red Dead Redemption experience.
    File size: 15 MB

Red Dead Redemption Co-Op Trophy List:

Well Done
    Complete A Co-Op Mission.

Have Posse, Will Travel
    Complete All Co-Op Mission.

2 Guys, 1 Co-Op
    Complete a Co-Op Mission With Just 2 People.

Stake a Claim
    Gold Medal Any Co-Op Mission.

Struk Gold
    Gold Medal All Co-Op Missions.

Friends Indeed
    Complete A Co-Op Misson Without Anyone Dying.

You Rule!
    Complete All Advanced Co-Op Mission.

The Mother Lode
    Gold Medal All Advanced Co-Op Missions.

Dodge This
    Achieve A Kill Chain Of 10 Or More In Any Advanced Co-Op Mission.

Bulletproof
    Complete A Co-Op Mission Without Dying.

7. #807 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Sunt foarte frumoase misiunile dar nu prea...se pot juca.

8. #808 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    da tot imi intra si mie LOADING nu stiu cei cu asta si ce ii trebuie

9. #809 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Char asta voiam eu sa zic acum. Cred ca e de la DLC. AM stat 20 de minute si tot nu s-a incarcat.

10. #810 SP
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Char asta voiam eu sa zic acum. Cred ca e de la DLC. AM stat 20 de minute si tot nu s-a incarcat.
    Multa rabdare ai avut eu la 3-4 minute restartam din nou jocul

11. #811 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    a fost o problema aseara. DLC-ul e valabil si pt PSN UK , l-am downloadat ieri. Se pare ca e o moda sa ai DLC-urile pe disc deja, pt ca in 16mb nu cred ca puteau fi misiunile.

Nici mie nu mi se incarca tot timpul cand intram in free roam sau gang matches. Sper sa isi revina jocul. Pana atunci joc altceva in multi.

12. #812 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Praf. Praf si pulbere aseara. Incepand cu mizeria aia de pre pre pre pre alpha Medal of Honor si continuand cu Read Dead, nu am jucat nimic timp de 3 ore...da eu sunt prost, ca dau vrabia din mana pe cioara de pe gard.

13. #813 SP
    Lui Toma nici triunghiu' nu i-a mai mers
    Fugea disperat pe jos dupa cireada de vaci ahahahahahahaha.

14. #814 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Vreti sa spuneti ca nimeni nu a reusit sa joace DLC-ul pana acum?

15. #815 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nu, vor sa spuna ca nimeni n-a reusit sa joace niciun fel de multiplayer pana la urma...
    Eu dupa 3 milioane de restarturi m-am dus sa ma joc Mario Galaxy 2, pentru calmare.

16. #816 SP
    Am jucat noi 3 misiuni dupa care au intervenit fenomenele paranormale "normale" de altfel lol : adica eram invizibili unul pentru celalalt, caii nu mai veneau chiar daca fluierai 3 ore, loading infinit intre misiuni cu restartare de joc etc. Ah si sa nu uit moartea subita in free roam din 10 in 10 secunde . Focus se uita la mine si picam lat dintr-o data fara sa traga nimeni.

17. #817 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    LOL, eu v-am zis ca e crapat jocul si server-ul si m-ati luat la misto.

18. #818 SP
    Multiplayerul din RDR explicat perfect:

19. #819 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Lui Toma nici triunghiu' nu i-a mai mers
    Fugea disperat pe jos dupa cireada de vaci ahahahahahahaha.
    In momentul cand incercam sa urc pe cal sau sa sar dadea al meu din maini si parca se tot stergea pe fata si isi flutura mainile de parca era atacat de albine si brusc a incetat si a inceput sa raspunda la comenzi de parca nu sa intamplat nimic dar deja eram pe la final si am fugit dupa cireada aia tot levelul( sau fiind cireada poate erau muste) oricum si faza cu invizibilitatea a fost naspa

---------- Post added 23-06-2010 at 10:37 AM ----------

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Am jucat noi 3 misiuni dupa care au intervenit fenomenele paranormale "normale" de altfel lol : adica eram invizibili unul pentru celalalt, caii nu mai veneau chiar daca fluierai 3 ore, loading infinit intre misiuni cu restartare de joc etc. Ah si sa nu uit moartea subita in free roam din 10 in 10 secunde . Focus se uita la mine si picam lat dintr-o data fara sa traga nimeni.
    Veneau mustele de aia picai lat
    Vezi daca nu dai din maini lol

20. #820 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    RDR ar trebui sa vina cu un flacon de Autan inseamna.

Radem noi radem, da nu prea e rasu' nostru...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 69 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks