De obicei Double XP se face pentru toata lumea, so.....keep ridin' !
salut, am terminat si eu jocul si am inceput in multiplayer iar dupa vreo 2-3 ore de jucat numai ultimu si penultimu de pe harta am fost.Deci io trageam in unu un incarcartor si el se intorcea si din 1-2 focuri ma omora, deja au inceput sa ma enerveze astia cu head shot lor!
Ceva sfaturi pentru mine?
multumesc
zicetimi si mie va rog la jocul asta, cum trec de misiunea cand arunca unul o palarie in sus si trebuie impuscata
nu stiu ce taste sa apas ca sa o nimeresc
Uhm,what?Opresti timpul,apasand pe L3/R3,sau care mai era,si tragi pur si simplu in palarie.
Left Trigger - Target/Zoom
Right Trigger - Shoot/Punch
Left Bumper - Radial Quick pick
Right Bumper - Take Cover
Left Analog - Move/Crouch (Press)
Right Analog - Look/Dead Eye
Y - Use Context
X - Jump
A - Run
B - Reload
Up - Call Horse
Left & Right - Shift Camera
Down - Radar Zoom Level
Am luat ambele dlc s de pe psn store cu accountul de UK , le am instalat.Pe accountul de Ro nu imi apare nici un dlc la inceput cand dai scan for dlc contenct.(pe acc de Uk apare).Care i faza .. nu se pot juca dlc s decat de pe acc cu care le cumperi ? Sau asa apare .. pe acc de Ro ? ms
Pe acc de Ro cand sunt in free roam si dau select imi apare Co op mode si toate Legends and killers missions .. da treaba e buna , m am speriat putin.. oricum la inceput nu imi gaseste nici un dlc cand dau scan , ciudat.
Nici nu stiu de ce au mai pus improvised campsiteADOR DRUMETIILE DIN JOC! Este superb freeroam-ul. Am destul de multe ore jucate si sunt doar la 40% doar din cauza faptului ca nu te poti abtine sa faci doar misiunile. De fiecare data cand ma indrept catre o locatie trebuie sa-mi sara un lup in fata sau sotia cuiva urmeaza sa fie spanzurata, este extraordinara atmosfera!
Cand intru online , imi apare un mesaj de gen Warnining si zice ca am setarile la net .. NAT3 ceva de genu si o sa afecteze conexiunea mea cu altii , se poate remedia situatia sau asa vine de la RDS?
"A woman can be a powerful force. Like my mother
Or a destructive force. Like my mother"
De Santa
Ador dialogurile din joc lol
Bookmarks