haters gonna hate!
noru poate mai pui niste poze
P.S. ai PM
Se numeste invidie.
Eu daca nu am , vecinul de ce sa aiba ?Oricum felicitari pentru ce ai acolo , eu numai colectionez de ceva vreme dar pot aprecia ceva frumos.
Cum era aia :
I need some new haters. The old ones are starting to like me
Dupa ce a postat AndRewqp m-am uitat si eu la comenturile de acolo si am vazut numai de astea :
- la ce-ti trebuie atatea ?
- cati bani ai frate ?
- le vinzi ?
- nu-mi dai si mie nus'ce ?
Constat ca retardul asta se propaga mai ceva ca pelagra .
---------- Post added 17-02-2015 at 21:27 ----------
Se numeste pizma![]()
mie imi place colectia lu noru si il astept aici ->
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ele-de-jocuri/
Voi incerca sa le numar zilele astea dar nu garantez ca vor fi 100% corecte numerele.. Am incercat cat mai mult sa le tin pe categorii dar sunt unele jocuri care pur si simplu nu vor sa stea in locul lor![]()
Tot pentru Templier
Colectii:
- Gameboy Pocket
- Gameboy (Am uitat un gameboy gri)
- Game & Watch (destul de saracuta in cumparatie cu a lui Darkone)
- Miscellaneous
- Gameboy Color
- Gameboy Advance SP (Cele care par dubluri sunt defapt AGS 101)
- DS-uri/3DS (Curand sa soseasca si Majora's Mask 3ds edition)
+ 6 gameboy micro-uri (3 roz/verde/gri/albastru)
Pungutele ziplock? Se gasesc la pachete de 50 sau 100 cu preturi intre 8-15 lei pe pachet (depinde de marime) in Piata Obor (asta daca esti din Bucuresti). Te plimbi prin hala la cei care vand produse de bucatarie si intrebi daca au 'pungute auto sigilante'. Daca nu sigur se gasesc de comandat pe undeva. Sunt super pentru casete (in special cele care nu fac contact bine daca sunt prafuite)
Ai grija cu ziplock-urile... sunt ok pentru a proteja de praf, insa daca le tii undeva unde se schimba temperatura, poti avea parte de condens in timp si dupa niste ani le scoti ruginite sau nefunctionale. Iti recomand sa iei un capsator, si sa le faci macar o gaura pt. "respiratie". Si daca vrei sa fii 100% sigur, bagi si o mini-pungulita de silicon inside.
Nunu, le tin in casa, in camera mea, doar ca mi-e lene sa le sterg mereu atent asa de praf. Ce nu fosesc mereu, jap intr-o punguta si tot se vede la display si e si dust safe![]()
mare atentie la pungulite - am mai zis de 100 ori - stiu ca este bine pe moment, insa pe termen lung daca plasticul nu este acid free (de obicei nu e pentru ca toate pungile trebuie sa fie biodegradabile) acidul emanat in timp poate distruge:
1. ecranele (practic devin mai opace)
2. cutiile de carton (intra in reactie chimica cu vopseaua folosita la print)
3. cu label-urile jocurilor (pentru cei care au vazut labelurile piratate GBA si reactia pe care o are plasticul folosit la carcasele jocurilor care distruge labelul )
Merci Darki de sfaturi ! Si in ce sa le bag eu sa fie safe complet, daca in pungulitele alea nu pot ?
Acum si eu sunt curios. Pungile Low-density polyethylene (LD-PE) cat de periculoase sunt?
In curand cred ca plec in UK si deja am inceput sa imi impachetez consolele in folie stretch. O fi vreo problema? Editiile de colectie nu au nimic, dar consolele? Pe cele cu acumulator le-am descarcat complet si le-am incarcat dupa. Sfaturi?
Am citit nu demult ceva articol pe tema asta (cand mi-am comandat cutiutele din PET pt. casetele de SNES si cutiile de NES/SNES/N64).
Asa tin minte si eu, ca LDPE si PET sunt absolut ok, in sensul ca nu elibereaza compusi care sa afecteze abtibildurile/plasticul/cartonul.
Atentie in schimb la PVC, mai ales cand este expus la razele UV, este total contraindicat pt. asa ceva.
Ce zice MonkY mai sus este de asemenea de bun simt, inclusiv pungulitele originale in care veneau casetele de NES (in interiorul cutiei de carton) aveau o gaura mare pe mijloc, tocmai pt. a fi aerisite.![]()
Ok - sa eliminam panica![]()
1. ilie11 - nu are nimic daca le tii o perioada limitata (de ex transporti din punctul X -> Y)eu inca am jocuri impachetate de acum 1 an pentru ca mi-a fost lene sa le despachetez
ideea e sa nu le tii mereu (2-3-5 -10 ani in pungulite)
2. sincer nu stiu exact compusii (de cele mai multe ori nici macar nu sunt specificati pe ambalaj) insa stiu ca astea functioneaza -> http://www.containerstore.com/shop/c...uctId=10005416
Bookmarks