fiecare cu ale lui, unor le plac hainele, altora jocurile, unii dau 3 mil pe o sticla de vin, altii pe o editie de colectie a unui joc, fiecare cu placerile lui, nu trebuie sa-ti pese de ce zic altii, daca pe tine te bucura sa te joci fa asta
fiecare cu ale lui, unor le plac hainele, altora jocurile, unii dau 3 mil pe o sticla de vin, altii pe o editie de colectie a unui joc, fiecare cu placerile lui, nu trebuie sa-ti pese de ce zic altii, daca pe tine te bucura sa te joci fa asta
Stai linistit ca nu esti singurul,eu de exemplu am un coleg la facultate care imi spune asa:
-Ce dai ma 250 lei pe un joc? Nu il poti lua "dupa net"? Esti fraier! Cu banii aia ma duc in club si ma imbat ca un porc, si in plus de asta ma simt bine. Tu ce intelegi cand dai 250 lei pe un joc? De ce ii dai.
La care eu ii raspund:
-Pentru ca ma relaxez jucandu-ma un joc.. Si in plus de asta ajut developerii in contruirea unor noi jocuri.
Iar eu il mai intreb: Tie ti-ar placea sa muncesti degeaba?
La care el numai zice nimic....
Asa ca fie din pasiune, hobby sau pur si simplu ca iti place sa te relaxezi la un joc, nu inseamna ca nu merita sa dai 250 lei pe un joc.
Sfatul meu zi ca ei si fa ca tine!
Eu unul asa fac!
beugen .. desi intrebarea ta poate fi categorisita ori ca flame / ori ca trollism (puteai sa deschizi un thread separat in care sa iti expui parerile / sau sa discuti despre arta colectionatului) nu trebuie sa dai nimanui explicatii despre ceea ce faci si nici sa il judeci, pur si simplu daca cineva nu te intelege/accepta rupi sau racesti relatiile - in caz ca exista asa ceva, in caz ca discutille se poarta pe net ... nici n-are rost sa fie justificate, fiecare face ce vrea si banii lui.
later: uite unul dintre lucrurile care pe mine ma bucura si ma fac fericit
Darkone, ce ai tu acolo...omg. Te-ai gandit vreodata sa-ti faci un muzeu? Eu l-as vizita zi de zi (chiar si contracost)![]()
Jeez, you made my daylater: uite unul dintre lucrurile care pe mine ma bucura si ma fac fericit (linkuri datorita marimii)
https://lh6.googleusercontent.com/-u...0/DSC_0032.JPG
https://lh4.googleusercontent.com/-M...0/DSC_0033.JPG
https://lh6.googleusercontent.com/-r...0/DSC_0034.JPG
https://lh3.googleusercontent.com/-s...0/DSC_0036.JPG![]()
Arrgh, me gives the whife, a bottle of fine rom, half an arm and me leg for dem God of War Collector's![]()
Psihologic vorbind omul modern are nevoie de hobby-uri pentru a supravietui vietii de zi cu zi. Muncesti 8-9 ore pe zi, plus drumurile ajungi la 10 ore in care nu faci nimic pentru tine, asta nemaipunand la socoteala treburile casnice sau alte obligatii. E normal sa te agati de un hobby ca sa simti ca-ti hranesti sufletulNoi am ales gaming-ul (altii bautura, femeile, petrecerile, sau coelctionatul de cutii de cola).
Si-ti mai dau un stalp bun de sprijin gaming-ul: tot demonstrat psihologic jocurile sunt ca o terapie. Te ajuta sa stergi din minte lucrurile ce te incarca. te ajuta sa evadezi, sa-ti descarci frustrarile intr-un mediu sigur, non fizic. Bineinteles nu aducem in discutie abuzurile de genul 6-8 ore pe zi te joci, nu vorbesti cu familia, etc.
Consumat fara abuzuri, hobby-ul iti hraneste sufletul, te ajuta psihic sa treci peste greutati si-ti da un sprijin in viata![]()
tu la 36 iti faci probleme ca ar trebui sa te maturizezi???
pai man eu am 45 si ma joc ca la 30, colectionez figurine, am PS2 si PS3 si in curand si PS4, ultima achizitie a fost o statueta de 80cm Darth Vader....
eu chiar ma mandresc cu faptul ca sunt inca un copil....si guess what? nu ascund nimanui asta....
Update.
Jocurile de ps3 sunt puse pe 2 rânduri din lipsa de spațiu.
Problema e ca oricât de mult le`as aranja sau muta...mereu mi se pare ca ceva nu sta bine, ca nu se vede cum trebuie sau ca nu au loc.
eastbason if u dont me asking, de unde ai cumparat raftul din poza 2? si daca poti sa-mi spui un estimat
@sekhemet din ikea cred ca e luata, cam 250 de ron cred, nu mai stiu linkul, daca il gasesti lasa si tu aici te rog
DETOLF Corp uşă de sticlă - aspect fag - IKEA
Am fost acum ceva timp la Bucuresti si am zis ca e pacat sa nu plec cu asa ceva de acolo.
Ca si o parere personala, sunt cei mai bine 229 RON investiti de pana acum ( lasand la o parte colectia).
@eastbason e rezistenta? ca eu am 2 pisici si imi cam frica cu atata sticla
Da...cel puțin eu pana acum nu am avut probleme deloc.
Sticla este destul de groasa iar cadrul metalic din interior pare și el destul de rezistent.
Suporta maxim 6 kg pe raft...și nu cred ca ai cum sa o încarci mai mult daca vrei sa expui numai CE sau figurine.
Adaug si colectia de Super Nintendo. Desi imi lipsesc destul de multe titluri pe care le-as vrea in colectie, am considerat ca merita o poza (sau 4). Din pacate, preturile la SNES au crescut enorm in ultimul timp (nejustificat as putea spune) iar ofertele bune se gasesc din ce in ce mai greu.
Jocuri bune si foarte bune ... congrats. Eu nici nu-mi aduc aminte cand am cumparat ultimul joc de SNES - acum FOARTE multa vreme.
Ma gandesc serios sa ma reprofilez - de ex sa fac full set de PS3 (se gasesc jocuri aici in PL cu ~ 25 ron bucata ... evident filler titles - dar marea majoritate a titlurile de top le am deja) si oricum cred ca nu sunt mai mult de 6-700 titluri in total (eu sunt undeva la jumatate am vreo 300-320 titluri deja).
Bookmarks